De concealer van L'oyé is erg goed. Jammer genoeg is de verpakking van minder goede kwaliteit. De randjes van het potje braken al snel af waardoor de poeder aan alle kanten naar buiten kwam. De... Ver más
Ik gebruik al jaren geen oog make-up meer omdat ik vaak in mn ogen wrijf of de make-up mij irriteert. Daarnaast ben ik al jaren brildragend, dus het enige wat ik gebruik is lippenstift. Maar nu na rui... Ver más
Nadat ik zoveel lovende reacties had gelezen over de eyeliners die tot wel 24 uur blijft zitten, heb ik die direct in 4 mooie kleuren gekocht . Helaas ze blijven bij mij dus nog geen halve dag zitten... Ver más
De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳 De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middel... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de cosméticos
- Fabricante de productos cosméticos
- Proveedor de cosméticos y perfumes
- Industria cosmética
- Mayorista de cosméticos
Escrito por la empresa
Welkom bij L'OYÉ Cosmetics, waar we geloven dat schoonheid verder gaat dan alleen de buitenkant. Onze missie? Vrouwen laten stralen, zowel van buiten als van binnen! We willen niet alleen dat je er geweldig uitziet, maar vooral dat je je fantastisch voelt. Bij L'OYÉ draait alles om selflove. Onze producten zijn niet zomaar make-up, het is alles wat je nodig hebt om je elke dag speciaal te voelen. Met meer dan 600 verschillende kleuren oogschaduw zijn we wereldwijd de grootste. Onze filosofie? "Beauty begins the moment when you decide to treat yourself." We willen dat je jezelf elke dag verwent en dat je straalt van binnen.
Looyenbeemd 12, 5652BH, Eindhoven, Holanda
- 0850657373
- klantenservice@loyecosmetics.com
- loyecosmetics.com
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 22% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Goede service en mooie producten!
Als eerst werd ik super goed geholpen via whats app, ik stuurde een foto van m’n gezicht en er werd mij precies verteld welke producten bij mijn gezicht passen, en zelfs met welke kwasten je dit moest aanbrengen. Ik had concealer en foundation nodig dus dit heb ik besteld samen met de bijbehorende kwasten. Dit was de volgende middag al gelijk in huis! De kleuren matchten echt perfect bij mijn huidskleur. De producten voelen heel licht op mijn huid, dekken mooi maar het lijkt niet gelijk alsof je een dikke laag make up op hebt. Zeker een aanrader!!
Covering concealer
Ik wou graag de covering concealer bestellen maar ik wist niet in welke kleur. Toen heb ik mbv de whatsapp advies gevraagd welke kleur het beste bij mij zou passen. Ik kreeg super snel een reactie terug met daarin het juiste advies.
Ik gebruik de covering concealer nu een kleine maand en ik ben echt helemaal verkocht. Ik wil nooit meer anders! En ik zit er zelfs aan te denken om meer dingen bij loyé te kopen want minerale make-up heeft mij echt positief verrast!
Minerale make-up
Uitgebreid assortiment natuurlijke minerale producten. Snelle en nette levering. Fijne en snelle hulp via de whatsapp advieslijn. Prettige klantenservice.
Super leuk geholpen door de meiden bij…
Super leuk geholpen door de meiden bij de store in The Mall of the Netherlands. Ze namen echt de tijd voor ons. De producten en kleuren zijn echt prachtig, inmiddels 5 kleuren pick-up liners in bezit. Ze zouden niet uit moeten lopen maar helaas gebeurt dat bij mij wel. Vandaar de 4 sterrren, anders zouden het er 5 zijn geweest.
Fantastisch bedrijf met prachtige producten
Buiten dat de verzending perfect en snel is zijn de producten echt geweldig! De winkel in The Mall is ook prachtig.

Respuesta de L'OYÉ Cosmetics
Waardeloze klantenservice!Ik heb een…
Waardeloze klantenservice!Ik heb een week geleden een aankoop gedaan van rond de €50.
Voorheen vaste klant,niks aan de hand.
Dan informeer je via email naar de status van je bestelling wordt je gwn genegeerd.Klantenservice gebeld....min 7 min in de wacht.Laat je klanten dan van te voren weten dat het langer gaat duren.Maar nee hoor.Nee,Voor mijn geen Loye meer.Ik ben er wel klaar mee.Zal het anderen ook niet (meer) aanraden.
Via Fb wordt er wel meteen gereageerd dat er binnen 3 dan contact opgenomen gaat worden...ik heb ze nog niet gehoord.Ik laat het er niet bij zitten en wil mijn geld terug.

L'oye helemaal top
Volgde Michellen en L'oye al heel lang. Eindelijk de stap gewaagd om zowel de minerale make-up als oogschaduw enz gekocht. Wat een verademing en plezier weer bij het opmaken. Super goed geholpen in de nieuwe store in The Westfield Mall in Leidschendam. Dat ik dit nog mag ontdekken op 54 jarige leeftijd ❤️❤️❤️

Zeer slechte verkoopers
Zeer slechte verkoopers
Asociaal en respectloos
totaal geen greintje respect voor de klant

Fantastische producten
Fantastische producten! Blijft heel goed zitten de hele dag. Erg blij mee!

Geen succes voor mij.
Standaard kreten als antwoord op vragen.
1 bestelling gedaan en dat is gelijk de laatste keer. Oogschaduw blokjes komen los en niet in een doosje. Heb het idee dat het succes ze nu al boven het hoofd stijgt.

Respuesta de L'OYÉ Cosmetics
Mooie producten en leuk verpakt
Mooie producten en leuk verpakt. Wat ik leuk vind is dat ze bij de levering een kaart met jouw naam handgeschreven bijvoegen.

Respuesta de L'OYÉ Cosmetics
Mooi product dat precies doet wat het…
Mooi product dat precies doet wat het zegt. Door een chemo behandeling geen wimpers meer, maar met product kun je de wimperlijn mooi accentueren waardoor je ogen toch sprekend zijn. Heel fijn

Respuesta de L'OYÉ Cosmetics
De aankoop van mijn L’OYÉ producten is…
De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳
De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middels de gratis oogschaduw. Mijn aankoop is een succes doordat je via facebook/fanclub veel informatie kunt vinden en mijn omgeving mij complimenten geeft over mijn make-up.
Het resultaat is dus zichtbaar……🫶
I love L’OYÉ Cosmetics.

Respuesta de L'OYÉ Cosmetics
een waterige brede lijn ipv eyeliner en slechte helpdesk
Er kwam na aankoop een waterig breed lijntje uit dat op geen enkele manier voldeed. Geen semi permanente scherpe streek dus.
Diverse keren gemaild met de service dame die tot twee keer toe zegt ‘ De Stylo is door het aanbrengen op een huid die niet schoon en droog is, jammer genoeg verstopt geraakt’. Standaardtekst. Terwijl ik al had aangegeven dat ik hem nieuw had ontvangen, gebruikt had op een schone huid en hij meteen het al niet deed en ik daarom meteen na de tweede keer contact opnam. Maar ze lossen het niet op. Ik krijg een ingewikkelde uitleg over hoe ik een gloednieuwe stylo moet gaan reinigen. Je mag toch verwachten dat een nieuwe aankoop, eyeliner, gewoon werkt. Maar nee. Ik ben dan ook zeer ontevreden en ben nu klant af. 19,95 plus verzendkosten. Zonde van mijn geld.

Uitstekend prijs/kwaliteit
Ten eerste zijn de producten van L'oye gewoonweg fantastisch in gebruik. En ten tweede hanteren ze een uitstekende service. Sommige van mijn pressed eyeshadows kwamen helaas gebroken aan. Een telefoontje of mail inclusief foto's was voor hun voldoende om de zending opnieuw te versturen. Deze kwamen gelukkig wel intact aan.

Snelle hulp via whatsapp
Snelle hulp via whatsapp
Fantastisch produkt!!
Snelle levering en mooi verpakt
Snelle levering en mooi verpakt, maar helaas het product doet niet wat het belooft… bij mij blijft de eyeliner helemaal niet goed zitten. Jammer!
Heel fijn potlood en prachtige kleur!
Heel fijn potlood. Eindelijk iets dat de hele dag blijft zitten! En een prachtige kleur. Wat ik wel heel jammer vind: ook al druk ik nauwelijks, de punt is eigenlijk na één keer gebruiken al stomp. Het potlood is dus ook heel snel ‘op’.
Geweldige producten, love it.
Je wordt er altijd super geholpen en zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je. De producten zijn in één woord geweldig. Toppie...
Más información sobre otros tipos de reseñas.