L'OYÉ Cosmetics Opiniones 447

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De concealer van L'oyé is erg goed. Jammer genoeg is de verpakking van minder goede kwaliteit. De randjes van het potje braken al snel af waardoor de poeder aan alle kanten naar buiten kwam. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik al jaren geen oog make-up meer omdat ik vaak in mn ogen wrijf of de make-up mij irriteert. Daarnaast ben ik al jaren brildragend, dus het enige wat ik gebruik is lippenstift. Maar nu na rui... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nadat ik zoveel lovende reacties had gelezen over de eyeliners die tot wel 24 uur blijft zitten, heb ik die direct in 4 mooie kleuren gekocht . Helaas ze blijven bij mij dus nog geen halve dag zitten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳 De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middel... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos
  2. Fabricante de productos cosméticos
  3. Proveedor de cosméticos y perfumes
  4. Industria cosmética
  5. Mayorista de cosméticos

Escrito por la empresa

Welkom bij L'OYÉ Cosmetics, waar we geloven dat schoonheid verder gaat dan alleen de buitenkant. Onze missie? Vrouwen laten stralen, zowel van buiten als van binnen! We willen niet alleen dat je er geweldig uitziet, maar vooral dat je je fantastisch voelt. Bij L'OYÉ draait alles om selflove. Onze producten zijn niet zomaar make-up, het is alles wat je nodig hebt om je elke dag speciaal te voelen. Met meer dan 600 verschillende kleuren oogschaduw zijn we wereldwijd de grootste. Onze filosofie? "Beauty begins the moment when you decide to treat yourself." We willen dat je jezelf elke dag verwent en dat je straalt van binnen.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 22% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en mooie producten!

Als eerst werd ik super goed geholpen via whats app, ik stuurde een foto van m’n gezicht en er werd mij precies verteld welke producten bij mijn gezicht passen, en zelfs met welke kwasten je dit moest aanbrengen. Ik had concealer en foundation nodig dus dit heb ik besteld samen met de bijbehorende kwasten. Dit was de volgende middag al gelijk in huis! De kleuren matchten echt perfect bij mijn huidskleur. De producten voelen heel licht op mijn huid, dekken mooi maar het lijkt niet gelijk alsof je een dikke laag make up op hebt. Zeker een aanrader!!

22 de julio de 2025

Covering concealer

Ik wou graag de covering concealer bestellen maar ik wist niet in welke kleur. Toen heb ik mbv de whatsapp advies gevraagd welke kleur het beste bij mij zou passen. Ik kreeg super snel een reactie terug met daarin het juiste advies.

Ik gebruik de covering concealer nu een kleine maand en ik ben echt helemaal verkocht. Ik wil nooit meer anders! En ik zit er zelfs aan te denken om meer dingen bij loyé te kopen want minerale make-up heeft mij echt positief verrast!

21 de julio de 2025

Minerale make-up

Uitgebreid assortiment natuurlijke minerale producten. Snelle en nette levering. Fijne en snelle hulp via de whatsapp advieslijn. Prettige klantenservice.

19 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super leuk geholpen door de meiden bij…

Super leuk geholpen door de meiden bij de store in The Mall of the Netherlands. Ze namen echt de tijd voor ons. De producten en kleuren zijn echt prachtig, inmiddels 5 kleuren pick-up liners in bezit. Ze zouden niet uit moeten lopen maar helaas gebeurt dat bij mij wel. Vandaar de 4 sterrren, anders zouden het er 5 zijn geweest.

30 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch bedrijf met prachtige producten

Buiten dat de verzending perfect en snel is zijn de producten echt geweldig! De winkel in The Mall is ook prachtig.

4 de julio de 2025

Hi Danielle,

Wat een compliment, bedankt voor je enthousiaste review. Tot snel in de Mall!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze klantenservice!Ik heb een…

Waardeloze klantenservice!Ik heb een week geleden een aankoop gedaan van rond de €50.
Voorheen vaste klant,niks aan de hand.
Dan informeer je via email naar de status van je bestelling wordt je gwn genegeerd.Klantenservice gebeld....min 7 min in de wacht.Laat je klanten dan van te voren weten dat het langer gaat duren.Maar nee hoor.Nee,Voor mijn geen Loye meer.Ik ben er wel klaar mee.Zal het anderen ook niet (meer) aanraden.
Via Fb wordt er wel meteen gereageerd dat er binnen 3 dan contact opgenomen gaat worden...ik heb ze nog niet gehoord.Ik laat het er niet bij zitten en wil mijn geld terug.

30 de junio de 2025

Hi Brenda,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Voor jouw bestelling is inmiddels een onderzoek opgestart. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de bezorgdienst, wat soms voor vertraging kan zorgen. Ik zie dat mijn collega inmiddels op je e-mail heeft gereageerd en dat het is opgelost, we zijn blij dat dit inmiddels in orde is.

We reageren altijd binnen 3 werkdagen op e-mails. Omdat het weekend daar niet onder valt, kan het soms wat langer voelen.

We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je producten en willen je bedanken voor je geduld.

L'oye helemaal top

Volgde Michellen en L'oye al heel lang. Eindelijk de stap gewaagd om zowel de minerale make-up als oogschaduw enz gekocht. Wat een verademing en plezier weer bij het opmaken. Super goed geholpen in de nieuwe store in The Westfield Mall in Leidschendam. Dat ik dit nog mag ontdekken op 54 jarige leeftijd ❤️❤️❤️

10 de junio de 2025

Hi Nanny,

Wat ontzettend mooi om te lezen! We vinden het geweldig dat je na al die tijd de stap hebt gezet en dat onze producten je zoveel plezier geven. Make-up hoort een feestje te zijn, op élke leeftijd en we zijn blij dat jij dat nu ook zo ervaart.

Wat fijn ook dat je zo goed bent geholpen in onze store in The Westfield Mall. We geven je compliment met liefde door aan het team daar. Bedankt voor je vertrouwen en je warme woorden.

Zeer slechte verkoopers

Zeer slechte verkoopers
Asociaal en respectloos
totaal geen greintje respect voor de klant

25 de junio de 2025

Hi Mo,

Wat jammer om te lezen dat je deze indruk van ons hebt gekregen. We vinden het erg vervelend dat je onze service als respectloos hebt ervaren, dat is uiteraard niet hoe wij met onze klanten om willen gaan.

We nemen je feedback serieus en willen dit graag beter begrijpen om te kunnen verbeteren. Als je wilt, mag je altijd contact met ons opnemen zodat we je ervaring samen kunnen bespreken en tot een passende oplossing kunnen komen.

Fantastische producten

Fantastische producten! Blijft heel goed zitten de hele dag. Erg blij mee!

24 de junio de 2025

Hi Wendy,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en dat ze de hele dag goed blijven zitten! Dat maakt ons heel blij.

Heel erg bedankt voor je lieve woorden en veel plezier ermee!

Geen succes voor mij.

Standaard kreten als antwoord op vragen.
1 bestelling gedaan en dat is gelijk de laatste keer. Oogschaduw blokjes komen los en niet in een doosje. Heb het idee dat het succes ze nu al boven het hoofd stijgt.

18 de junio de 2025

Hi Roos,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring met je bestelling niet naar verwachting was. We begrijpen dat het teleurstellend is als een product niet in goede staat aankomt of anders is dan je had verwacht.

Dat je het gevoel hebt standaardantwoorden te krijgen, nemen we serieus. We streven er altijd naar om iedere klant persoonlijk en zorgvuldig te helpen. Jouw opmerkingen nemen we dan ook mee om onze service te verbeteren.

Mocht je dit nog niet gedaan hebben, neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing voor je bestelling.

Fijne producten

Fijne producten, goede service en advies

16 de junio de 2025

Hi M,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten, service en advies.

We staan altijd voor je klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten en leuk verpakt

Mooie producten en leuk verpakt. Wat ik leuk vind is dat ze bij de levering een kaart met jouw naam handgeschreven bijvoegen.

13 de junio de 2025

Hi J.H,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze producten én de verpakking! We vinden het heel belangrijk om een persoonlijke touch mee te geven, dus dat handgeschreven kaartje mag natuurlijk niet ontbreken.

Dankjewel voor je lieve woorden en veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product dat precies doet wat het…

Mooi product dat precies doet wat het zegt. Door een chemo behandeling geen wimpers meer, maar met product kun je de wimperlijn mooi accentueren waardoor je ogen toch sprekend zijn. Heel fijn

13 de junio de 2025

Hi Berry,

Wat raakt ons jouw verhaal. Het doet ons heel veel om te horen dat ons product je helpt om jezelf weer mooi en krachtig te voelen, juist in zo’n zware periode. Dat je met de wimperlijn je ogen weer kunt laten spreken, vinden we bijzonder waardevol.

Dank je wel dat je dit met ons deelt. We wensen je veel liefde, kracht en licht toe op je weg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De aankoop van mijn L’OYÉ producten is…

De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳
De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middels de gratis oogschaduw. Mijn aankoop is een succes doordat je via facebook/fanclub veel informatie kunt vinden en mijn omgeving mij complimenten geeft over mijn make-up.
Het resultaat is dus zichtbaar……🫶
I love L’OYÉ Cosmetics.

3 de junio de 2025

Hi Ine,

Wat een feestje om jouw bericht te lezen! We zijn ontzettend blij dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad met onze verkoopster en dat je zo blij bent met je producten. Het is ons doel om iedereen zich gewaardeerd en mooi te laten voelen, en jouw complimenten maken ons echt gelukkig.

Geweldig ook dat je zoveel plezier hebt van onze Facebook/fanclub en dat je omgeving je make-up waardeert. Dat resultaat mag er zeker zijn!

Heel veel make-up plezier gewenst, en dankjewel voor je liefde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

een waterige brede lijn ipv eyeliner en slechte helpdesk

Er kwam na aankoop een waterig breed lijntje uit dat op geen enkele manier voldeed. Geen semi permanente scherpe streek dus.
Diverse keren gemaild met de service dame die tot twee keer toe zegt ‘ De Stylo is door het aanbrengen op een huid die niet schoon en droog is, jammer genoeg verstopt geraakt’. Standaardtekst. Terwijl ik al had aangegeven dat ik hem nieuw had ontvangen, gebruikt had op een schone huid en hij meteen het al niet deed en ik daarom meteen na de tweede keer contact opnam. Maar ze lossen het niet op. Ik krijg een ingewikkelde uitleg over hoe ik een gloednieuwe stylo moet gaan reinigen. Je mag toch verwachten dat een nieuwe aankoop, eyeliner, gewoon werkt. Maar nee. Ik ben dan ook zeer ontevreden en ben nu klant af. 19,95 plus verzendkosten. Zonde van mijn geld.

31 de mayo de 2025

Hi A,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat de eyeliner niet voldeed aan je verwachtingen en dat je geen fijne ervaring hebt gehad met onze service.

We willen dit graag verder voor je bekijken. Zou je een duidelijke foto van de tip van de stylo kunnen sturen naar onze klantenservice? Dan kunnen we beoordelen of deze inderdaad verstopt is of dat er iets anders aan de hand is met het product.

We begrijpen dat je mag verwachten dat een nieuw product gewoon naar behoren werkt, en we helpen je dan ook graag verder om tot een passende oplossing te komen.

Uitstekend prijs/kwaliteit

Ten eerste zijn de producten van L'oye gewoonweg fantastisch in gebruik. En ten tweede hanteren ze een uitstekende service. Sommige van mijn pressed eyeshadows kwamen helaas gebroken aan. Een telefoontje of mail inclusief foto's was voor hun voldoende om de zending opnieuw te versturen. Deze kwamen gelukkig wel intact aan.

1 de junio de 2025

Hi Priscilla,

Bedankt voor je review.

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten én onze service – daar doen we het voor! Jammer dat sommige oogschaduws bij de eerste zending beschadigd waren, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat de tweede levering goed is aangekomen.

Dank je wel voor je vertrouwen en je lieve woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn potlood en prachtige kleur!

Heel fijn potlood. Eindelijk iets dat de hele dag blijft zitten! En een prachtige kleur. Wat ik wel heel jammer vind: ook al druk ik nauwelijks, de punt is eigenlijk na één keer gebruiken al stomp. Het potlood is dus ook heel snel ‘op’.

2 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.