Luchthavenvervoer Kevin Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Driver was on time, informed us on the process for pick up after holiday. Back office service great. ( we needed to change departure hours which was easy). Pickup at the arrival. Helpful driver Gr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Punctueel, vriendelijk en zeer hulpvaardig. Dario is een heel zekere chauffeur. Reis met gehandicapte echtgenote (scooter) en hond: hulp tot en met de check in. Dat kan niet beter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden opgehaald en teruggebracht van brussels airport door een nieuwe in dienst genomen chauffeur met vietnamese roots, maar perfect nederlandstalig. Stipt op tijd. Een aangenaam en gezellig pers... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Escrito por la empresa

Luchthavenvervoer Kevin vervoert zowel particulieren als zakelijke klanten vanuit heel België naar alle luchthavens in binnen- en buitenland! Wij zijn gepassioneerd om jou de meest comfortabele, veilige en stressvrije reiservaring te bieden. Of je nu alleen reist, met je familie of in een groep, we hebben een uitgebreid wagenpark van comfortabele en goed onderhouden voertuigen om aan al je transportbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een luxe sedan voor een zakelijke reis, een ruime minibus voor een groepsuitje, of een transfer van/naar de luchthaven, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Luchthavenvervoer Kevin staat veiligheid en klanttevredenheid voorop. We begrijpen dat punctualiteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn, vooral als het gaat om luchthavenvervoer. Daarom streven we ernaar om altijd op tijd te zijn en je comfortabel en veilig naar je bestemming te brengen. Onze toegewijde chauffeurs staan klaar om je op tijd op te halen en je naar elke gewenste bestemming te brengen, met een glimlach en een professionele service. Of het nu gaat om een transfer van en naar de luchthaven, een citytour of gewoon een ritje door de stad, wij zorgen ervoor dat je reis zonder problemen verloopt. Bij Luchthavenvervoer Kevin staat de klant altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om aan al je wensen te voldoen en zorgen ervoor dat je reiservaring bij ons onvergetelijk wordt. Onze moderne en goed onderhouden voertuigen bieden het hoogste niveau van comfort, terwijl onze ervaren chauffeurs garant staan voor een veilige en plezierige rit. Laat ons je volgende reis onvergetelijk maken. Boek vandaag nog bij Luchthavenvervoer Kevin en ervaar zelf de betrouwbaarheid van ons luchthavenvervoer en taxidiensten in heel België!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

219 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

16 de agosto de 2026

Kan niet beter

28 de agosto de 2026

Een topchauffeur!

Laat op de avond met drie kleine kids huiswaarts vliegen kan doorgaans uitdagend zijn. Dan doet het deugd als de laatste stap om thuis te geraken zo goed verloopt. De chauffeur stond klaar als we toekwamen, hij was bijzonder vriendelijk en goed met de kids en de taxi en de kinderzitjes waren perfect in orde. Ik kon het me niet beter voorstellen!

25 de agosto de 2026

Top zoals altijd!

Top zoals altijd!
Zelfs in ultra drukke periodes onberispelijke service.
In september gebruiken we jullie weer alsook november en december :-)
Vind het rijden bijna plezanter dan het vliegen :-)

21 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd je krijgt wat je boekt

Zoals altijd je krijgt wat je boekt , mooi op tijd en keurig afgezet geweest op de luchthaven voor vertrek , en mooi keurig met de glimlach met 40 min vertraging op gehaald bij terugkomst .
Perfect !

11 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom een fantastische service van…

Wederom een fantastische service van Shirley en ze rijdt als de bèste.
Normaal geeft men iemand een pluim maar hoeveel ik er aan Shirley zou willen geven valt bijna niet te tellen.
Shirley, doe zo voort want "You're BIG !".
En bedaknt aan het ganse Luchthavenvervoer Kevin voor de perfecte service en prijs.
Doe zo voort en succes !
L. Pleuger en A. Guilmin

23 de junio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.