Lucky ShortsOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om pasvorm, en ongetwijfeld zullen deze boxers voor veel mensen uitstekend zitten, maar helaas zijn ze voor mij minder geschikt. Het is niet heel storen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zag deze voorbijkomen op Facebook en Instagram. Eerst 2 besteld, en uitgeprobeerd. Zitten perfect, wel maatje groter genomen. Blijven in de was ook goed. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iets waarbij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met dit bedrijf! De klantenservice reageert snel op mail en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Ze zijn erg behulpzaam. De maatgarantie bij je eerste bestelling is fijn! Ik t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede broekjes en top service! Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand th... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

86 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mijn nieuwe favoriet

Deze onderbroeken zitten heerlijk. De stof is niet te dik en voelt fijn aan. Ook lekker om in te sporten. Ik had per ongeluk 1 vivid ipv een lucky besteld, op zich zou t geen probleem zijn, die zijn ook leuk, maar deze kruipt helaas bij mij wel op. De andere 2 lengtes geen problemen. Klantenservice is super! Geen chat bot, gewoon persoonlijk contact en goede service, goede oplossing gekregen.
Ik moet me inhouden om niet nog meer te kopen 😀

20 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden van mijn aankoop

Zeer tevreden van mijn aankoop. Snel geleverd zonder gedoe.
Heb de langste boxers gekocht. Zitten heel goed. XL genomen voor mijn comfort (dames maat 40). Lengte is wel heel lang, tot net boven mijn knie (1,58m). Maar ze kruipen effectief niet op. En t.o.v. mannen boxers is dit zo veel beter. Dit sluit ten minste aan bij kruis dus kan je er ook inlegkruisjes of dergelijke in gebruiken.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dames boxers met langere pijpjes en badstof kruis.

Was al langer op zoek naar mooie dames boxershorts met langere pijpjes. Deze besteld voor zowel mijn dochter als mezelf en wauw, wat een mooie kwaliteit stof. Heerlijk zacht en her badstof kruisje maakt hem helemaal compleet. Het was nog even twijfelen of ik voor mezelf de juiste maat besteld had, maar na wat contact via whatsapp met iemand van het bedrijf (die overigens super snel en heel vriendelijk reageerde) een tweede bestelling gedaan (wilde beide sowieso nog een paar erbij) en voor mezelf in een maat groter. Zodat ik in alle rust kan passen. En dan ruilen we de onjuiste maat op hun verzendkosten om.
Echt een super service.
Ik beveel ze enorm aan, eindelijk een boxershort echt gemaakt voor vrouwen. Die niet opkruipen en keurig op z’n plek blijven zitten.

4 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer comfortabele shorts voor vrouwen

Zeer goed shorts die zeer comfortabel zitten. Ze zijn wel niet zo goedkoop, ik vind nog steeds dat vrouwen altijd meer moeten betalen dan mannen. Maar de shorts zijn het wel waard. Ik heb ondertussen al een kleine verzameling aan shorts, ik probeer deze vooral met promo's te kopen. Enkel die met de prints vind ik wat minder, aangezien die na het wassen toch al wat vervagen, wat ik niet heb bij de effen shorts. Als LuckyShorts nu nog menstruatieshorts zou maken, zou dit het helemaal af maken voor mij, want dan zou ik de shorts echt alle dagen kunnen dragen. Aangezien LuckyShorts enkel voor vrouwen zijn, zou het wel ideaal zijn als ze dan ook alles voorzien voor vrouwen.

21 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

LuckyShorts echt een aanrader!

Graag wil ik meegeven dat ik altijd super tevreden ben over de service en klant vriendelijkheid van LuckyShorts. Ik heb al meerdere malen bij hun iets besteld en ze zijn altijd makkelijk te bereiken. Je krijgt altijd snel een reactie en er word altijd goed en fijn meegekeken naar oplossingen. Ik ben echt super blij met jullie goede service!🤗
JA! Ik zou LuckyShorts zeker aanraden! Hun hebben eindelijk boxershorts voor vrouwen uitgevonden en dan ook nog met een hele goede kwaliteit.
Ik ben fan en jullie hebben er een vaste klant bij😁

Carmen

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede broekjes en top service

Goede broekjes en top service!
Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand thuis voor pakket aanname.
Top team!

21 de noviembre de 2025

Goede communicatie, fijne producten

Er werd heel duidelijk en goed gecommuniceerd. Ik wilde graag een bepaald item en dat was niet leverbaar. Ik kreeg een code en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de artikelen weer binnen zouden komen.
Ik vind de lucky shorts fijn ondergoed. Het zit comfortabel.

Gerne wieder!

Ich habe hier schon mehrfach bestellt. Es läuft immer reibungslos. Durch den Newsletter hatte ich auch diesmal etwas ausgefallenere Farben bestellen können. Sie sind wirklich toll.
Also gerne wieder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne onderbroeken en blijven ook…

Hele fijne onderbroeken en blijven ook erg goed in de was. Ik heb verschillende kleuren van het model Vivid allemaal in dezelfde maat, maar sommige kleuren zitten toch net iets anders dan andere. Zo is bij mij bijvoorbeeld de paarse onderbroek een stuk elastischer dan de zwarte waardoor de paarse wat meer omhoog kruipt.

Hele goede service met maatgarantie en mailtjes worden echt heel erg snel beantwoord!

30 de octubre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.