Na 1 week nog geen pakketje ontvangen. Na mailtje naar klantenservice bleek pakketje vermist te zijn. Er werd direct nieuw pakketje verstuurd. Short is van fijn materiaal, maar pijpjes kruipen toch om... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Zag deze voorbijkomen op Facebook en Instagram. Eerst 2 besteld, en uitgeprobeerd. Zitten perfect, wel maatje groter genomen. Blijven in de was ook goed. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iets waarbij... Ver más
Goede ervaring met dit bedrijf! De klantenservice reageert snel op mail en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Ze zijn erg behulpzaam. De maatgarantie bij je eerste bestelling is fijn! Ik t... Ver más
Goede broekjes en top service! Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand th... Ver más
LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.
Willem van der Zaenstraat 1, 1521PH, Wormerveer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het zijn fijne onderbroeken. Als ze nieuw zijn, zijn ze super zacht.
Draag ze al een paar jaar. Nu had ik met een paar dat het badstof versleten was, door ik denk de inlegkruisjes die ik gebruikte. Ze antwoorden snel op de app. Hadden dit probleem niet eerder gehoord. Ondanks dat het waarschijnlijk aan met gebruik van de inlegkruisjes ligt kreeg ik er 1 gratis. Vond ik echt een net gebaar. Koop nu van ander merk inlegkruisjes en ga ervanuit dat ik er geen last meer van heb.
Uitstekende service! Na een klein misverstand werd alles snel en fijn afgehandeld. Ik ben zeer tevreden en zal binnenkort weer mijn boxers bestellen. Dank je wel!

Respuesta de Lucky Shorts
De naden van de onderbroek vooral bij de elastische band.

Respuesta de Lucky Shorts
Goede boxershorts, blijven echt goed zitten en kruipen niet omhoog.
Hele fijne shorts. Zitten lekker en blijven goed na wassen. Zeker aan te raden!!
Ik ben ontzettend tevreden over deze winkel goede communicatie en de bestelling snel in huis.
Fantastische shorts! Het enige jammere is dat ze geen kleuren meer hebben. Ik heb gemaild met de klantenservice en ze verzekerden mij dat er vanaf September weer kleurtjes beschikbaar waren maar helaas. Ik heb dus maar weer wat zwarte besteld. Alleen daarom 4 sterren anders een dikke 5!
Goede service wat betreft levering. En een geweldige pasvorm voor een vrouw.
Makkelijk besteld en snel geleverd, enige jammere is dat in bepaald maten er niet zo heel veel kus is. Wachten tot de nieuwe voorraad er is.
Ze zitten heerlijk, jammer dat ze best prijzig zijn anders had ik er m’n kast mee vol liggen.
Ze zitten heerlijk , rollen niet op, blijven goed in de was , niet extra warm .
Más información sobre otros tipos de reseñas.