Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woooz is uiterst onbetrouwbaar, verschillende berichten op sociale media tonen aan dat klanten zich bedrogen en opgelicht voelen omdat ze na het betalen van een bestelling nooit iets hebben ontvangen.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lussa is helaas weer zo'n Shipdropping bedrijf. Steeds ontvang ik geautomatiseerde bericht op mijn vraag waar mijn product( kussen) blijft. Wacht al weken. Bestelling na aanleiding van filmpje van Ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf, kussen bij Harry Mens gepromoot, een besteld maar duurde weken voor ik hem kreeg?? Was inmiddels in Spanje en Cirroparcel heeft kussen bezorgd toen ik in t vliegtuig zat????? Was... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb 16 januari 2 kussens besteld kreeg bericht dat het in twee delen zou komen met hetzelfde track en trace nummer. Heb vandaag 1 februari maar 1kussen ontvangen. Track en trace nummer is niet meer... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda general

Escrito por la empresa

Lussa is het e-commerce bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten en een uitstekende winkelervaring aan klanten in Nederland en België.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen.
Werd wel als bezorgd aangegeven in mail.

Heb vervolgens een mail gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd.

Dus liefst NUL sterren!!!!

9 de julio de 2023

Hier niet bestellen

Product leek totaal niet op wat ik gezien had op de website bovendien was het veel duurder dan op AliExpress waar het waarschijnlijk ook vandaan gekomen is en ten tweede kost het je nog geld om het retour te sturen en gaan ze het ook nog in twijfel trekken of het wel terug gestuurd mag worden als ze na 6 dagen een keer reageren de email

22 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wel oké

Jurk is wel leuk. Komt alleen rechtstreeks van aliexpress. Dropship bedrijf. Was niet helemaal hetzelfde als op de foto’s en kwaliteit was niet best.

22 de junio de 2023

DOE HET NIET!!!!

Heel enthousiast de cami besteld. Duurde vrij lang voor het binnen was en wat een aanfluiting. Het is een puur synthetische stof, geen zakken, het model lijkt er totaal niet op en de kwastjes zitten 1 voor 1 achter gestikt. Netjes foto’s naar de “klantenservice” gestuurd. Eerst een bevestiging, daarna nog een mail of ik foto’s kan sturen. Zo gezegd zo gedaan. Totaal geen reactie meer en kan nog steeds het product niet terug sturen. Inmiddels 4 e-mails erachteraan gestuurd, maar geen reactie. Mijn advies doe het niet, want je krijgt een goedkoop aftreksel en je bent je geld kwijt

12 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee bestellingen gedaan bij lange na…

Twee bestellingen gedaan bij lange na komt het niet over met wat er beloofd word netjes mail gestuurd word niet op gereageerd retour aangevraagd want dit kan echt niet het is een schande en dan moet je het voor een hoop geld terug sturen ik had goede hoop maar wederom weer erin getrapt

6 de julio de 2023
Opinión espontánea

Hi Danielle,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met een van onze producten. Je bent vrij om binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Onze klantenservice zal al je vragen netjes beantwoorden binnen ons gestelde termijn van 3 werkdagen.

Een ramp

Een ramp. Ik bestelde één product in twee verschillende versies. Ik zoek nog steeds hoe ik het moet terugsturen en liefst mijn geld terugkrijgen!!! Wat een bedrog. De stof was niet zoals beloofd, en ook het model en de afwerking waren niet goed. Ik heb het promofilmpje van die jurk verschillende keren bekeken en dat was een ánder kledingstuk dan wat ik heb gekregen. Beste bewijs: de “kwastjes” achteraan op de rug zijn volkomen anders. Lijken er zelfs niet op. Ik voel me bedrogen. Er is geen info over hoe ik moet terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Ik bestel nooit meer bij Lussa.

20 de junio de 2023

Hi Manu,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met een van onze producten.
Neem even contact op met onze klantenservice dan kunnen zij even uitzoeken wat er precies aan de hand is met je geleverde bestelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg de retour gegevens niet

Ik vraag al meer dan een week naar de retour gegevens en het enige wat ik krijg is een andere aanbieding. En nog steeds geen retour gegevens. Ik krijg zelfs geen antwoord meer

19 de junio de 2023

Hi Dirk,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden met met een van onze producten. Wegens drukte doet onze klantenservice er alles aan om je e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Onze excuses voor het ongemak als het nu iets langer duurt. Wij doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Fijne dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kwaliteit was niet naar verwachting…

De kwaliteit was niet naar verwachting en de kleuren klopte niet.
Tevens moest het product teruggestuurd worden naar China.
Wel bood men 30% teruggave aan.
Dat was dan positief.

11 de junio de 2023

Hi Els,

Wat vervelend dat je niet tevreden was met een van onze producten. Je bent vrij om binnen 14 dagen na ontvangst het product om welke reden dan ook te retourneren.
Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice en je 30% van het aankoopbedrag hebt gecrediteerd gekregen. Tevens heb je je aankoop ook niet hoeven te retourneren.

Wij hopen je graag nog eens terug te zien!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goeie kwaliteit en per email goed op de hoogte gehouden

2 de junio de 2023

Hi Wanda,

Bedankt voor je recensie.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

via Hollands bedrijf

Correcte levering volgens geplaatste bestelling

21 de mayo de 2023

Respuesta de Lussa

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hele toffe rok

Hele toffe rok, erg blij mee maar jammer dat hij alsnog van de AliExpress komt….

16 de mayo de 2023

Hi Storm,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Onze producten zijn niet afkomstig van AliExpress.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we hopen je graag nog eens terug te zien!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb dat ondergoed gekocht voor mijn…

Heb dat ondergoed gekocht voor mijn dochter van 17 ,weegt 50 kg en 1 72 groot . Heb een L besteld en gekregen. Maar daar kan net een kleuter van 5 jaar in .

1 de mayo de 2023

Hi Claudia,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met ons product.
Stuur ons even een mailtje op; klantenservice@lussa.nl dan kunnen wij je aanvraag in behandeling nemen. Je bent vrij om binnen 14 dagen na aankoop je bestelling te retourneren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De maat klopte helemaal niet en spijtig…

De maat klopte helemaal niet en spijtig dat het terug naar china moest verzonden worden terwijl ik dacht dat het een bedrijf in Nederland was.Jullie betaalde mij uiteindelijk 30% terug en ik mocht het pakketje houden.

7 de mayo de 2023

Hi Hiacinta,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden was met je aankoop!
Ik lees uit uw reactie dat ons team u 30% van het aankoopbedrag heeft geretourneerd met behouden van product. Fijn.

We hopen u graag nog eens terug te zien!

Hi Marc,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het product.
Je bent vrij om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren.
Neem even contact op met onze klantenservice op; klantenservice@lussa.nl dan kan ons team je daar wellicht verder helpen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles ok.

Mooi van vorm. Zoals op de foto.

4 de mayo de 2023

Hi Jenny,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Veel plezier ervan en we hopen je graag nog eens terug te zien!

Hi,

Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.
Stuur ons even een mailtje met je ordernummer op; klantenservice@lussa.nl dan pakken wij je bestelling er even bij!

Team Lussa

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.