Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siemanko na tej stronie kupuje od 5 lat jak nie więcej i z czystym sumieniem uważam że ta strona do kupowania monet jest najlepsza z wszystkich stron ponieważ mają mega miła obsługę mega szybką dostaw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprzedawałem już kilka razy na tej stronie więc polecam każdemu kto chce dobrze się obłowić bo ceny są mega korzystne No i dla mnie najkorzystniej się opłaca sprzedawać do tej firmy pewna Polska firma... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jakiś czas temu sprzedałem u nich monety bardzo pozytywne wrażenia.

17 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem stałym klientem Luxcoins i…

Jestem stałym klientem Luxcoins i szczerze polecam ten serwis. Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Zawsze oferują bardzo dobre stawki za monety, a cała transakcja przebiega szybko, sprawnie i bezpiecznie.

Kontakt z obsługą – szczególnie przez Discord – to duży plus. Są konkretni, mili i pomocni, nawet przy większych transakcjach. Nigdy nie miałem problemu z wpłatą ani blokadą konta.

Dla mnie to najbardziej zaufane miejsce do kupna coinsów. Zdecydowanie warto.

10 de julio de 2025

Sprzedane 25 miliony coinsy

Co roku sprzedaję swoje wszystkie coinsy na tej stronie tym razem sprzedałem 25 miliony coinsy na luxcoins. Zawsze wybieram tą stronę do sprzedawania mają najbardziej korzystne stawki ze wszystkich innych stron jakie sprawdzałem za każdym razem. Nie wiem jak oni to robią ale za każdym razem mam obawy że coś pójdzie nie tak a tutaj zawsze pewnie i sprawnie to idzie. Polecam luxcoins jak najbardziej strona pewna i godna zaufania. Radzę też uważać na Facebook na grupki bo te grupy tam okradają mnie kiedyś okradli na tych grupach kilka razy więc radzę unikać. Luxcoins to pewna i sprawdzona strona korzystam każdego roku.

27 de mayo de 2025

Sprzedane coinsy na ps5 bezpiecznie

Dowiedziałem się o stronie od kolegi powiedział że tutaj sprzedawał więc postanowiłem ja też tutaj sprzedać swoje 7250000 na ps5. Po wysłaniu zlecenia bardzo szybko pobrali monety z konta w zaledwie 3 dni a potem już tylko czekałem na wypłatę którą dostałem. Polecam skorzystać z tej strony jest to naprawdę przyzwoita firma która bezpiecznie pobierze wasze monety z konta bez żadnego ryzyka. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z tej firmy nie raz ani nie dwa razy.

8 de abril de 2025

Perfekcyjna strona

Więc szukając pewnej i sprawdzonej firmy odnalazłem tą właśnie stronę i postanowiłem sprzedać swoje 7 300 000 monet do gry ponieważ ja kończę już z tą grą. Na początku dostałem formularz praktycznie natychmiast po wypełnieniu wszystkiego na stronie. Pobrali monety z konta w zaledwie 2 dni więc szybko to było. Teraz potwierdzam że zapłatę właśnie otrzymałem i jestem bardzo zadowolony z tej strony. Lepiej zaufać pewnej i sprawdzonej firmie niż ryzykować na własną rękę ze sprzedaniem takiej ilości ciężko by było jak na moją technikę:) Zdecydowanie polecam każdemu graczowi fify do sprzedawania tutaj monet strona jest bezpieczna a co najważniejsze wypłatę dostałem potwierdzam. Dziękuje firmie za wykonanie mojego zlecenia perfekcyjnie. Pozdrawiam.

31 de marzo de 2025

Sprzedane 24 miliony. Super

Przy sprzedaniu 24 milionów coins byłem bardzo zaskoczony że udało sie im przesłać tak duża ilość bez bana. Na pewno będę tutaj wracał w kolejnych odsłonach gry bo jednak samemu ciężko będzie przesłać tak dużą ilość coins. Bardzo miła obsługa klienta i szybko odpowiadają na discord tak więc polecam każdemu kto chce bezpiecznie sprzedać coins. Teraz będę dalej polecał luxcoins bo godni są polecenia i bez obawy o bana.

2 de abril de 2025

Sprzedaz konta polecam

Sprzedałem konto z monetami 9mln wszystko poszło sprawnie bez zbędnych problemów. Także jeśli myślisz o sprzedaży to Luxcoins będzie odpowiedni do szybkiej i bezproblemowe realizacji.
Polecam.

7 de abril de 2025

Sprzedałem 9 milionów coins

Sprzedałem na tej stronie prawie 9 milonów coins i sie nie zawiodłem. Pomimo ze ilość jaką było 9 milionów nie była mała to zabrali to bezpiecznie. Wcześniej sie zastanawiałem czy ryzykować i na własną rękę sprzedawać ale jednak zdecydowałem się na tą profesjonalną firmę jaką jest luxcoins i przynajmniej teraz mam konto bezpiecznie. Sprzedałem monety u nich bo kilku znajomych sprzedaje i polecali właśnie luxcoins tak więc i ja postanowiłem się skusić bo mają naprawdę dobre stawki. Dzięki za współpracę i życzę Miłego Dnia.

25 de marzo de 2025

Świetna strona

Świetna strona! Sprzedaż monet z FC 25 przebiegła szybko i bezproblemowo. Proces wyceny był jasny, a kontakt z obsługą klienta – bardzo profesjonalny i pomocny. Pieniądze trafiły na moje konto niemal natychmiast po zakończeniu transakcji. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce bezpiecznie sprzedać swoje monety i mieć pewność, że wszystko odbędzie się uczciwie i sprawnie!

6 de mayo de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprzedałem u nich konto z monetami

Sprzedałem u nich konto z monetami na PS5 wszystko przebiegało pomyślnie od samego początku do końca. Wysłałem formularz na stronie i natychmiast po wysłaniu na mój email dostałem potwierdzenie. Na koncie miałem 4,3 mln coins i nie chciało mi się bawić w sprzedawanie tego oddzielnie a tylko u nich znalazłem taki skup kont razem z monetami. Jeżeli komuś nie chce się bawić w sprzedawanie oddzielnie konta i monet to polecam jak najbardziej firmę luxcoins.

25 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.