Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Przy sprzedaniu 24 milionów coins byłem bardzo zaskoczony że udało sie im przesłać tak duża ilość bez bana. Na pewno będę tutaj wracał w kolejnych odsłonach gry bo jednak samemu ciężko będzie przesłać... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprzedawałem już kilka razy na tej stronie więc polecam każdemu kto chce dobrze się obłowić bo ceny są mega korzystne No i dla mnie najkorzystniej się opłaca sprzedawać do tej firmy pewna Polska firma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem stałym klientem Luxcoins i szczerze polecam ten serwis. Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Zawsze oferują bardzo dobre stawki za monety, a cała t... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Polecam!

Jasna, szybka i uczciwa sprzedaż, już kolejne konto sprzedaje na tej platformie i jestem w pełni zadowolony z cen jak i całej współpracy.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spędziłem dosyć dużo czasu szukając…

Spędziłem dosyć dużo czasu szukając odpowiedniej i wygodnej strony z coinsami .

Po poszukiwaniach znalazłem ową stronę przez filmik polecający ją i wszedłem w to głębiej,
cała strona wygląda przejrzyście nie zacinała się , wszystko było zgodne jak najbardziej z opisem i zgodne z tym co bylo w rzeczywistości tzn :

czas dostawy czy opis jak będzie wyglądała cała transakcja oraz cena która jest stosunkowo niska ,

Co do obsługi klienta nie mogę nic złego powiedzieć o niej a nawet mogę pochwalić ponieważ podczas zaznaczania wyboru przelewu monet , pomyliłem się i zaznaczyłem złą opcje przez co nie mogło być to wykonane lecz po dowiedzeniu się i napisaniu o tym do obsługi klienta od razu przeszliśmy do konkretów i do rozwiązania mojego błędu czyli wybrania innego sposobu .

Czas całej transakcji nie wyniósł więcej niż 2 h było to szybko i bardzo sprawnie

jak dla mnie 5/5

15 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sprzedałem im kknto z monetami

Sprzedałem im konto z monetami
Nie dość że kazali miesiąc czekać na zapłatę to po 3 tygodniach oddali konto z zablokowanym rynkiem i napisali ze to moja wina. Żenada

1 de julio de 2024

Super stronka

Stronę polecali mi koledzy ze szkoły tak więc skorzystałem i korzystam do dzisiaj już od 3 lat. Zawsze szybko dostaję coinsy praktycznie w 5 minut po wpłacie tak więc bardzo dobra ta stronka.

6 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siemanko na tej stronie kupuje od 5 lat…

Siemanko na tej stronie kupuje od 5 lat jak nie więcej i z czystym sumieniem uważam że ta strona do kupowania monet jest najlepsza z wszystkich stron ponieważ mają mega miła obsługę mega szybką dostawę i od wielu lat najniższe ceny zawsze idzie się mega dogadać i mega przyjemnie porozmawiać jeśli ktoś się zastanawia nad kupowaniem monet zapraszam tylko do luxcoins naprawdę serdecznie polecam 🫶

13 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nie polecam. Kiedyś wszystko było w porządku, ale obecnie widać, że priorytety się zmieniły. Sprzedawcy zdają się ignorować zgłoszenia, nie wykazując żadnej chęci rozwiązania problemów, które pojawiły się w trakcie transakcji, tylko narzucają swoje. W moim przypadku, gdy doszło do utraty monet w wyniku nieudanej transakcji, zamiast pomocy spotkałem się z przerzucaniem winy na mnie. Brak szacunku i jakiejkolwiek empatii ze strony obsługi pozostawił bardzo negatywne wrażenie. Szczerze odradzam – czasem lepiej zapłacić więcej u innego dostawcy, ale oszczędzić sobie stresu i frustracji.

10 de enero de 2025

Złodzieje...

Złodzieje...
Zero umowy, zasad, RODO mają w poważaniu i wiele innych.
Monety pobierają kasy nie wysyłają.!! Złodzieje...

Pobieranie monet tak mozolne, że nie mam słów. Tłumaczą się, że przez to bana nie ma haha inne firmy pobierają dwa dni kilka milionów i nie ma problemu...

NAJLEPSZE na koniec.
Regulamin pisany na kolanie, dział prawny pewnie dopiero kończy gimnazjum.
Wymagają skanu dowodu osobistego do wypłaty...
Sprawa zgłoszona do odpowiednich instytucji.

OMIJAĆ!!

20 de noviembre de 2024

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!

NIE POLECAM! 29 października przyjęli zlecenie sprzedaży(3.2mln coins) . Jako iż czas oczekiwania może być dłuższy dałem sobie na luz i 14 listopada wszedłem na konto z którego zostało pobrane 2.5 mln, zleciłem anulowanie sprzedaży gdyż prawie 3 tygodnie na zabranie coins z konta to za długo. Do 29 listopada (czyli dzisiaj) 0 odzewu od podmiotu. Zirytowany napisałem do nich na czacie na ich stronie i po chwili dostałem maila zwrotnego, w którym napisali, że chcą skan mojego dowodu osobistego bo według nich to, że domagam się pieniędzy to DZIAŁANIA NIEPOKOJĄCE "CYTUJE"
Witam.

Proszę przesłać dokumenty do umowy zlecenia jaka została wysłana do nas.
Wymagane one będą do wypłaty.

W przypadku podejrzanych działań niepokojących wymagamy:

i niżej jakiś wycinek z regulaminu. Po dalszej konwersacji na czacie z przedstawicielem tej firmy, dostałem informację, że PODEJRZEWAJĄ IŻ JESTEM Z KONKURENCJI i potrzebują skan mojego dowodu, żeby dane które podałem w formularzu pokrywały się z tymi z dowodu.TO JEST JAWNE OSZUSTWO KLIENTA! ZABRALI COINSY A PIENIĘDZY NIE WYPŁACILI PO CZYM DOMAGAJĄ SIĘ JESZCZE WIEKSZEJ ILOSCI DANYCH OSOBOWYCH! W tym czasie wartość coins spadła o połowę!!! Jeżeli ktoś będzie kiedyś chciał tam sprzedać coins to nie polecam, odpuście sobię te pare zł więcej(bo najprawdopodobniej specjalnie mają lepszy przelicznik niż cała reszta rynku, żeby naciągnąć ludzi) i idźcie do sprawdzonych sprzedawców!! NIE POLECAM!!

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Najwieksi scamerzy na swiecie…

Najwieksi scamerzy na swiecie absolutnie nie sprzedajcie kont po 1 utracicie swoje maile na płatność bedziecie czekac miesiac jak i nie dluzej
Jak napiszecie negatywna opinie zaczna was wyzywac od konurencji powiedza ze nie dostaniecie zadnej kasy i jestescie scamerami polecam wtedy odzyskac konto poprzez odzyskanie konta np piszac na gmail czy inny portal a potem przez maila do konta ea absolutni oszusci

8 de febrero de 2024

POLECAM LUXCOINSY

POLECAM LUXCOINSY

Najlepsza strona na jakiej sprzedawałem monety. Wiem że ta strona to jest jedyna która stosuje bezpieczne metody bo nie pobierają monet jak napaleńcy na innych stronach co nigdy w życiu nie widzieli monet na oczy. Kilka razy sprzedawałem monety na innej stronie i kilka razy mnie też oszukali na Facebook. Znajomy polecał spróbować na tej właśnie stronie sprzedawać monety i wszystko się udało jak najbardziej na plus. Zazwyczaj zlecenia robią mi w kilka dni ale czasami trwa to dłużej może dlatego że nie chcą mi narażać mojego konta z czego jestem bardzo zadowolony i jak najbardziej mogę polecać tą stronę tutaj. Ceny też mają najlepsze zawsze i najbardziej korzystne więc polecam u nich sprzedawać jak chcecie zarobić z tego coś konkretnego. Ta strona to marzenia każdego gracza fify więc jak najbardziej POLECAM !

11 de enero de 2024

NIE POLECAM

Nie finalizuje transakcji. Czekałem tydzień, mimo że na stronie podane było 6h (później zmienił na 8 dni XD).

Straciłem tylko czas, a co za tym idzie pieniądze, ponieważ kurs coinsów spadł o 10 zł na 100k :)

NIE POLECAM

12 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.