Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Luxonix is toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke kijkervaring met onze state-of-the-art projector. Ons product onderscheidt zich door zijn superieure beeldkwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid, waardoor het de ideale keuze is voor zowel thuisentertainment als professionele presentaties. Wij zijn trots op onze innovatieve technologie die zorgt voor heldere, levendige beelden en een betrouwbare prestatie. Bij Luxonix zijn we gepassioneerd over het aanbieden van een projector die niet alleen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreft. Ons klantgerichte team staat altijd klaar om deskundige ondersteuning en advies te bieden, waardoor uw ervaring met ons product onvergetelijk wordt. Kies voor Luxonix voor een ongeëvenaarde kijkervaring die uw manier van kijken naar de wereld verandert.

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld en betaald op 08/03/2024…

Besteld en betaald op 08/03/2024 bevestigingsmail ontvangen ondertussen zijn we een week verder nog steeds geen mail ontvangen van track & trace en of dat mijn product verstuurd is!! En reageert totaal niet op de mails en kom dus ook niet hun “vandaag besteld, morgen in huis” verkoop praatje niet na!!!

15 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Goed product, Slechte service

Goed product, thuis een kamer in kunnen richten als bioscoop.

Wat wel jammer is, is dat er ‘garantie’ wordt gegeven op ‘voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis’, en het pakketje dan de volgende werkdag pas wordt verzonden.

Ook zou er 24/7 een support ‘team’ klaar staan. Meerdere malen een mail verstuurd, maar 1 keer reactie gehad. Omdat ik het zo bijzonder vond kvk nummer gechecked, blijkt het een eenmans zaak te zijn.

Kortom
Leuk product
Bedrijf zelf kan nog een hoop verbeteren,
Eerlijk zijn naar de klanten

20 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, en het ding is geniaal zeer tevreden

13 de enero de 2024

Respuesta de Luxonix

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product geniaal is! Snelle levering is altijd een pluspunt, vooral als je enthousiast bent om je aankoop te ontvangen. Het is geweldig dat het product aan je verwachtingen heeft voldaan en je zo tevreden bent dat je een positieve reactie wilt delen. Dit soort feedback is nuttig voor zowel het bedrijf als andere potentiële klanten. Geniet van je aankoop!

Mooi en compact

Mooi, handig en heel compact product. Super positief over de service en levering

19 de enero de 2024

Respuesta de Luxonix

Heel fijn om te horen dat u tevreden bent met het compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Geweldig dat de service en levering ook naar wens waren. Bedankt voor uw feedback!

Super apparaat

Snelle levering, gebruiksvriendelijk (ook voor de leek), compact en doet wat het moet doen. Super apparaat!

17 de enero de 2024

Respuesta de Luxonix

Fantastisch om te horen dat de projector aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering snel was! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Goede prijs-kwaliteit

Het is een geweldig apparaat, goede prijs-kwaliteit.
Alleen wist ik niet dat het vanuit China verstuurd zou worden. Anders had ik wel rekening gehouden met de iets langere bezorgtijd (5 werkdagen)

2 de enero de 2024

Respuesta de Luxonix

Hartelijk dank voor uw positieve review op Trustpilot. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier met uw nieuwe projector!

Respuesta de Luxonix

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de uitstekende kwaliteit van uw aankoop tegen een betaalbare prijs. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Geniet volop van uw aankoop!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.