Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Ver más
La empresa ha respondido
Återanvändbar sopskyffel i chenillemikrofiber fungerar effektivt för att samla upp damm och smuts samtidigt som den är enkel att tvätta och återanvända.
La empresa ha respondido
Elektrisk hårtrimmer för kvinnor känns smidig och säker att använda, vilket ger exakta trimningsresultat med bekväm hantering. Bra kundsupport också.
La empresa ha respondido
Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har mejlat 2gånger och ingen svarar.Jag kommer betala för alla varor, men ett är då säkert att det är första och sista gången jag beställer från detta företag. Hoppas ingen annan heller gör det.

Respuesta de Lyckrea
2/12 -2025 beställde jag 2 skiftnycklar, som jag betalde via Paypal. 6/12- 2025 mottar jag en mail om att min order har skickats. Men när jag försöker att spåra genom länken, meddelas det att det inte finns någon tracking information?!?!?
Har försökt flera gånger, men länken fungerar inte och jag har inte mottagit mina skiftnycklar. Det är mer än en månad sen jag gjorde beställningen.
När man e-mailar "kundservice" är det tyst som i graven. Det känns väldigt oseriöst.
Jag vill antingen har mina skiftnycklar eller pengarna retur
UPPDATERING:
Orderummner: 1211994
Trackingnummer: 573313432168019233
(6. dec 2025)
Mottagare: Lucie Havelka, Ekeröd 202, 243 93 Höör, Sverige

Respuesta de Lyckrea
Deras kundkontakt är värdelös. Känns inte som att det är en person som svarar, för får aldrig svar på mina frågor. Får endast ett standardsvar varje gång.
Ville avbryta beställningen och skrev till dem inom 24h vilket står på deras hemsida. leveransen kom ändå. har bett om att får avbryta/returnera men får bara det där standardsvaret där jag redan genomgått det de ber en om. De fullföljer inte. VARNING!

Respuesta de Lyckrea
Beställde och betalade en produkt den 24/november, och har senaste veckan efterlyst leveransen 4 gånger. Får endast automatsvar. Har idag avbokat leveransen, så det blir intressant och se vad företaget svarar, OM DET BLIR NÅGOT SVAR,VILL SÄGA?? Nu har de svarat?! ” vi är ledsna att Du inte fått E-postmeddelandet”??? Skrev ju tidigare att jag fått autosvar varje gång jag efterlyst mina betalda varor, och även detta var ett autosvar med samma text som tidigare.????så goddag yxskaft! Köp ingenting från detta företag!!

Respuesta de Lyckrea
Köpte solcellslampor varav ena kom hem i bitar, trasig.. frågade om jag skulle skicka tillbaka men de betalar tillbaka endast 50% av något jag inte kommer kunna använda. Råder er att ej köpa av dom, risken är att ni får betala för något som inte går att använda

Respuesta de Lyckrea
Beställde en liten kareoke maskin och den kom som den skulle men fronten är skadad och går inte att sätta ihop.
Har mailat och mailat och får endast automatsvar att de fått mitt mail men ingen återkoppling!

Fungerade helt ok
Hoppas leveransen också gör det
Otroligt lång leveranstid och inget svar över mail! När produkten väl kom var det bara vatten på flaska, jag är så enormt ledsen och besviken!

Respuesta de Lyckrea
Lätt att beställa, varorna håller vad det lovar.
Bra längd och stadig. Plus för magneten som gör att man kan plocka upp småsaker
Bra pris och bra produkter. Har varit nöjd med det mesta jag har köpt.
Redigeras då Lyckrea håller på att åtgärda problemet.
Svar till Lyckrea som nu justerat min betalning. Tack för det. Det hade varit smidigt om er kundtjänst hade rättat till det från början så hade ni inte behövt skicka beställningen. Men nu när den är skickad på 2 mössor så undrar jag hur vi gör. Ska jag returnera den i sin helhet? Och så ligger det fortfarande en beställning kvar från mig som enligt Klarna fortfarande behandlas av Lyckrea. Det vore bra om den kunde annulleras.
När allt är klart så tar jag bort mitt omdöme eller ändrar helt till Lyckreas fördel.
Bästa hälsningar, Katarina
Jag lade en beställning på en mössa med ”inbyggd” ledbelysning och bluetooth. Men det krånglade med beställningen som inte gick igenom varpå de skickar mig en ny länk för att fullfölja beställningen. Det hela slutar med att jag kommer att få 3 mössor!!! Och jag ville ha 1 !!!
Jag kontaktade Lyckrea omedelbart för att de skulle rätta till beställningen, alltså bara minuter efter beställningen Först dagen efter får jag svar att beställningen är skickad och att inte kan ändra denna. Alltså vilket seriöst företag som helst skulle ha rättat till det hela och sett att beställningen inte var skickad och åtgärdat problemet.
Riktigt dålig service och absolut ingen vilja till ett bra kundbemötande.
Sista gången jag beställer från Lyckrea!

Respuesta de Lyckrea
Liten flaska rengöring vid beställning står det att det är 60 ml i varje flaska vilket det inte är. Detta är ett bluffföretag från Kina

Respuesta de Lyckrea
Lång leveranstid och produkten var liten (räckte bara till ett avlopp en gång) men produkten som rengjorde avloppet var jättebra och funkade verkligen!
Ordering with you was simple, easy to make a purchase with you, different payment options which I appreciate. I look forward to receiving your product. Kind regards Olov
Ni döljer ju Bankid i appen!!
Går ju inte att logga in.
Gör & GÖR RÄTT!!

Respuesta de Lyckrea
Företaget är svår att få kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! Säger att de sänt vissa varor som jag inte fått i det antal jag beställt. Erkände att de dubbelfakturerat men gjorde inget för att rätta till det. Använder bl a Klarna för att sända fakturor. Dock finns inte angivet på fakturorna vad de består av och inte heller antalet. När jag vägrar betala och bestrider, sänder den kravet till inkasso!

Respuesta de Lyckrea
Verkligen glad att mina förväntningar uppfylldes när jag köpte en vacker begagnad rengöringsduk för handfat och avlopp som var i nästan perfekt skick till ett bra pris. Jag valde den var exakt som visat och överträffade den kvalitet jag förväntade mig. Jag kommer tillbaka!
Bra kommunikation och snabb leverans. Trevlig service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.