Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Ver más
La empresa ha respondido
Återanvändbar sopskyffel i chenillemikrofiber fungerar effektivt för att samla upp damm och smuts samtidigt som den är enkel att tvätta och återanvända.
La empresa ha respondido
Elektrisk hårtrimmer för kvinnor känns smidig och säker att använda, vilket ger exakta trimningsresultat med bekväm hantering. Bra kundsupport också.
La empresa ha respondido
Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... Ver más
La empresa ha respondido
Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastisk produkt, snabb leverans, bra skick. Definitivt värt det.
Bra - jag är aldrig väldigt upptagen. Upplevelsen var bra.
Söta fångstleksaker, reaktions- och träningsleksak precis som på bilden
Så spännande de som skrivit att de är glada att de kollade recensionerna först innan de beställde och därmed inte beställde, får dumsvar som att de beklagar att inte varan inte motsvarade förväntningarna, haha. De har ju inte ens läst, sorgligt

Respuesta de Lyckrea
Grymt. Varan var precis som beskriven. Jag älskar vad jag fick!
Den sladdlösa hårtrimmern är i fantastiskt skick och jag älskar den! Den kom i tid och ser precis ut som på bilden. Jag kommer definitivt att göra affärer med er igen.
Bra köp! Bra kundservice. Snabb leverans, älskar produkten.
Dessa magiska rengöringsdukar är otroliga, det verkar nästan för bra för att vara sant!
This webpage is fantastic. I have placed a lot of lovely orders. My orders have consistently come in a timely manner.
Beautiful items awesome price this is my favorite place to shop see you guys soon lol.
I have bought many things on Lyckrea. The products are always fast delivery.
I truly enjoyed my purchases from Lyckrea, which I have made a few times. Everything was just as it was described.
Jag beställde samma rengöringsmedel som säkert fler än jag gått på. Döm om min förvåning när flaskan innehöll 6 ml. Man betalar 250 kr. Och får denna miniflska. Fy vilket blufföretag. Akta er.
Pia Johansson

Respuesta de Lyckrea
Kundtjänsten var otroligt hjälpsam med en returnerad vara. Jag skulle rekommendera den till alla mina vänner och familj och kommer definitivt att handla igen i framtiden!
När jag har varit tvungen att returnera något gör de det så enkelt och utan krångel! Älskar, älskar, älskar den här webbutiken!
Jag köpte en vara som inte fungerar alls.. När jag kontaktade kundservice förväntade jag mig en smidig lösning, men istället fick jag besked om att jag själv skulle stå för returfrakten och endast få tillbaka 30 % av beloppet. Detta är oacceptabelt när man säljer trasiga varor. Jag känner mig lurad och upplever företaget som oseriöst. Rekommenderar inte att handla här!!

Respuesta de Lyckrea
‼️ Akta er för detta företag ett riktigt lurendrejeri företag ‼️‼️
Köpte 2 rengöringspray till badrummet,
Fick en chock så små var flaskorna, det skum som skulle bildas + rengöringen fungerade inte alls. BLUFF ‼️
Lurad på 428:-

Respuesta de Lyckrea
Köpte en ”sprayflaska ” rengöringsmedel för kök o bad för 238krHar ALDRIG sett sån liten flaska!!!!!!Detta är lurendrejeri🤬!!Ska ALDRIG handla hos er mer😡

Respuesta de Lyckrea
Bara bluff, såklart inte produkterna fungerar. Köpte rengöringsmedel till badrummet som inte fungerade alls. Går inte heller att reklamera. Så dåligt!

VARNING FÖR Lyckrea!
Lyckrea har utlovat 50% återbetalning sedan mer än en månad tillbaka,
ABSOLUT INGET händer.
Detta meddelande skickas i stället gång efter gång:
"Kära kund,
Vi har återbetalat ditt köp.
Återbetalningen kommer att returneras till ditt konto inom 3-5 arbetsdagar.
Tack för ditt fortsatta förtroende.
Med vänliga hälsningar"
Vid ytterligare påstötningar föreslår Lyckrea att jag ska kontakta min bank, vilket jag gjort men banken har INTE fått några pengar.
Jag anser att det är Lyckreas ansvar att lösa detta problem då banken INTE fått några pengar.

Respuesta de Lyckrea
Más información sobre otros tipos de reseñas.