Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Återanvändbar sopskyffel i chenillemikrofiber fungerar effektivt för att samla upp damm och smuts samtidigt som den är enkel att tvätta och återanvända.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Elektrisk hårtrimmer för kvinnor känns smidig och säker att använda, vilket ger exakta trimningsresultat med bekväm hantering. Bra kundsupport också.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... Ver más

Escrito por la empresa

Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

2,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Blufföretag, handla inte

Glad att jag tog mig tid att bläddra till lite äldre omdömen (ett par månader) INNAN jag beställde. Vilket gjorde att jag avstod helt. Goddag yxskaft-svar från ”serviceteamet” var ibland rent skrattretande. Tack för Trustpilot som hjälper oss konsumenter att bli mer observanta och ger oss möjlighet att dela våra erfarenheter.

11 de mayo de 2025

Hej Karin

Vi beklagar att du inte är nöjd med webbplatsen. Vi är en riktig och pålitlig shoppingwebbplats. Vi strävar efter att förse våra kunder med prisvärda produkter. Vi förstår dina farhågor. Vi hoppas att varje kund blir nöjd med varje köp, men förstår också att allt inte kan vara perfekt.

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjänst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skräppostmapp eller skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som du lämnade i beställningen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Inte bra!

Inte bra!! Fick inte varan jag beställde

10 de abril de 2025

Hej Lina

Vi beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt webbplatsens leveranstid är leveranstiden: Leveranstiden för en beställning uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10–20 arbetsdagar och ②Handläggningstid: 3–5 arbetsdagar. Total tid: 10–25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi skulle gärna vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning via ditt Trustpilot-konto "Lina" efter att ha gjort flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller mottagarens namn? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Order

Jag inte fått min order,men den är betalt!! Orderreferens C6TS1SL3.
Ni svarar ej på.mail
/Sofia

27 de marzo de 2025

Hej sofia

Vi beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt webbplatsens leveranstid är leveranstiden: Leveranstiden för en beställning är uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10-20 arbetsdagar och ②Handläggningstid: 3-5 arbetsdagar. Total tid: 10-25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

På grund av högsäsong kan varorna behöva desinficeras i tullen, och vissa beställningar kan bli försenade under transport, vilket resulterar i försenad leverans. Vi beklagar att svarstiden på e-post inte uppfyller dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledigt på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförseningar. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra servicen.

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning via ditt Trustpilot-konto "sofia D" efter att ha försökt flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer? eller mottagarens namn? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en varaBesvikwn kund som inte var enligt…

Köpte en vara som inte var enligt annonsen. Det saknades tillbehör som skulle ingå och leveranstiden hölls inte. Vid brevkonvensation fick jag svar av ett kinesiskt företag och inte från Lyckrea. De hänvisade till sin företagspolicy trots att jag handlat av Lyckrea. Det var även Lyckrea som fick min betalning enligt Klarnakvittot. Lyckrea är ett svenskt företag och då torde svenska lagar gälla.

7 de marzo de 2025

Hej Tina

Vi beklagar att du inte är nöjd med din beställning. Vi ber om ursäkt för besväret. Vårt team arbetar med att åtgärda felet direkt och vi kommer att se till att de saknade varorna skickas till dig eller återbetala dig så snart som möjligt.

Kan du ange ditt ordernummer eller mottagarens namn, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det med högtryckstvätt är ren och skär…

Det med högtryckstvätt är ren och skär bluff 😥😥

26 de marzo de 2025

Hej Ulf

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi hoppas att varje kund kommer att bli nöjd med varje köp, men förstår också att allt inte kan vara perfekt. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning kan du begära att få returnera varorna inom 30 dagar efter att du mottagit beställningen.

Vi skulle vilja hitta din beställning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen beställning från ditt trustpilotkonto "Ulf Levin" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Bedrägeri

Beställde en borste, eller två rättare sagt, för att ta bort päls. Det kom två st fönsterengöringsborstar som såg ut kosta 29 kr ca. När jag vill ha tillbaka pengarna för att dessa borstar är helt värdelösa för mig, vill de att jag betala 50% för att behålla sakerna. Alternativt själv står för frakten, till Kina. De jobbar alltså på det viset. De skickar random saker som de vill bli av med, som har ett marknads värde på ca 1/4 av det du beställt och vill sedan behålla hälften av dina pengar. Polisanmält nu!

14 de marzo de 2025

Hej Christina

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi hoppas att varje kund kommer att bli nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning kan du begära att få returnera varorna inom 30 dagar efter att du mottagit beställningen.

Vi arbetar hårt för att förbättra den här processen, men låt oss veta hur vi kan göra den mer användarvänlig. Vi kommer att fortsätta att testa nya saker för att hitta det mest effektiva och lättförståeliga sättet att hantera kundklagomål och returförfrågningar.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundserviceteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns något e-postmeddelande från "clientplus" med din skräppostbox eller skräppostmapp. Vi ger dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som lämnades i beställningen.

Tråddisktrasor - helt värdelösa

Fick mina tråddisktrasor idag. Vilken besvikelse, helt värdelösa. Testade på ugnsgallret - hände absolut ingenting. (och då är inte gallret särskilt smutsigt)
Kan inte annat säga än att detta är lurendrejeri.

8 de marzo de 2025

Hej Kristina

Lögner

Lögner. Det står att 166 tittar på produkten i nuläget och att 96 har köpt den hittills. Uppdaterade sidan och det står helt andra tal. Gång på gång lögner.
210 kr för något som borde kosta högst 49 kr. Bedömmer att de kostar 3-5 kr att producera.

7 de marzo de 2025

Hej Per

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi har åtagit oss att förse våra kunder med prisvärda produkter

Vi skulle vilja hitta din beställning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen beställning från ditt trustpilotkonto "Per" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Har bett om momskvitto 4 gånger och får inte ens ett svar... företaget är ett skämt. Välj annat företag!

4 de marzo de 2025

Hej Henrik

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med beställningen. Vi skulle vilja hitta din beställning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen beställning från ditt trustpilotkonto "Henrik N" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paketet fast i Amsterdam.

Detta var då inget vidare. Beställde till Göteborg den 17 februari och ser via spårningsnummer att paketet nu ligger i Amsterdam sedan flera dagar och tycks ha fastnat där. Fem mejl till Lyckrea utan svar så nu får Klarna ta tag i saken. Betalar gör jag självklart inte.

3 de marzo de 2025

Hej Agnes

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt leveranstiden för webbplatsen, leveranstid: Tidsramen för leverans av en beställning är uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10-20 arbetsdagar och ②Bearbetningstid: 3-5 arbetsdagar. Total tid: 10-25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi beklagar att du inte fick mejlet. Vanligtvis svarar vi vår kund inom 48 timmar. Om du inte fick någon feedback under den tiden, kontrollera din skräppostbox eller skräppostmapp.

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning av ditt trustpilotkonto ""Agnes"" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Med vänlig hälsning

Kass kundservice.

Beställde vi deras hemsida. Dom tar mer betalt än vad hemsidan visar. Skickade email till dom och dom har ännu inte svarat. Över 14 dagar. Sen skickar dom varan efter beräknad leverans datum. Ingen bra upplevelse och sista gången jag handlar via dom. Har man ingen kundservice så har man inga kunder.

Tillägg 11/3-25: Ni är super snabba på att svara här i Trustpilot men att svara på email gör ni inte. Jag har skickat in uppgifterna ni behövde för att kolla min beställning men ingen tillfredställande lösning som ni skrev har jag fått. Ni pratar mycket men det är bara tomma ord! Bättre att ni inte svarar och försöker låta bättre än vad ni är! Kundservice = 0.

Tillägg 24/3-25: Lyckrea kontaktade Trustpilot och ville ta bort mitt omdöme för dom sa att det är falskt. Jag kunde dock bevisa att det inte är falskt. Detta är nog det lägsta ett företag kan sjunka när dom försöker plocka bort riktiga omdömen. Visar än en gång hur dåliga dom är. Undvik detta företaget.

31 de enero de 2025

Hej Martin

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi strävar efter att göra kvalitetsartiklar som uppfyller och överträffar kundernas förväntningar och är ledsna att höra att din upplevelse inte var positiv. Vi hoppas verkligen att du ger oss en ny chans i framtiden så att vi kan visa vilken kvalitet våra kunder kan förvänta sig av oss.

Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledig på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra tjänsten.

Vi skulle vilja hitta din beställning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen beställning från ditt trustpilotkonto "Martin Wigren

Rakapparat

Så, LyckRea tittar inte på e-post vi skriver? I e-posten jag har sent til LyckRea er ordernummer för rakapparat jag beställde och kan inte laddas men dom svarar bara her. Ok, det er LY-1055202 och jag behöver nytt rakapparat. Jag skriver inte mitt telefonnummer och address her in för alla at se. Skal bli I e-posten.

14 de febrero de 2025

Hej David

Tyvärr är teamet som hanterar e-postmeddelanden och hanterar TrustPilot inte samma team.

Vi tar ditt svar på största allvar och kommer att övervaka våra anställda med högre krav. Vi värdesätter våra kunders nöjdhet och deras åsikter om vår service, produkter, beställningsprocess med mera.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har mejlat dom om var min order är 4ggr…

Har mejlat dom om var min order är 4ggr men aldrig fått något svar 😡

8 de febrero de 2025

Hej Erik

Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledig på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-post inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra tjänsten.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundtjänstteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns någon e-post från "clientplus" med din skräppostbox eller skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-post som lämnades i beställningen.

Bästa hälsningar

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.