Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Återanvändbar sopskyffel i chenillemikrofiber fungerar effektivt för att samla upp damm och smuts samtidigt som den är enkel att tvätta och återanvända.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... Ver más

Escrito por la empresa

Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

2,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har mejlat dom om var min order är 4ggr…

Har mejlat dom om var min order är 4ggr men aldrig fått något svar 😡

8 de febrero de 2025

Hej Erik

Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledig på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-post inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra tjänsten.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundtjänstteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns någon e-post från "clientplus" med din skräppostbox eller skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-post som lämnades i beställningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har bara goda erfarenheter av…

Jag har bara goda erfarenheter av Lyckrea.
Lätt att navigera på hemsidan, många bra lite annorlunda varor som man inte hittar var som helst och framför allt är min erfarenhet efter flera köp att jag kan lita på att jag får det jag beställt inom utlovad tid.

15 de septiembre de 2024

Troligen en förlorad kund

Jag besökte Lyckreas hemsida för att lägga in en ganska stor beställning(över 1400 kr). Som tur är tittade jag på recentionerna och den läsningen är skrämmande. Så många köpare som känner sig lurade. Lurade både på varornas kvalité och på pengar.
De svar som Lyckrea ger verkar vara standardiserade och likalydande i de flesta fall och inte anpassade efter typ av klagomål. Bl.a. en kund som saknar leverans och Lyckrea svarar att de inte kan hitta hennes order. De ber, i svarsbrevet, då kunden att informera om namn m.m. och numret på ordern. Detta trots att den klagande meddelat sitt ordernummer i brevet.
Då förstår man att Lyckrea inte på rätt sätt läser klagomålen utan svarar bara med en massa "ordbajs"
Lyckrea borde polisanmälas för bedrägeri och det vi kunder kan göra är att totalbojkotta denna så kallade
leverantör.
Hur skall man våga beställa något från detta blufföretag? Jag vågar i nuläget inte!
Kenneth
Troligen en för Lyckrea förlorad potentiell kund

Ps/Det blir spännande att få se vad de svarar på denna recention./Ds

7 de febrero de 2025

Hej Kenneth

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med servicen. Vi kan bara hitta Turstpilot-kontot för varje recensent här. Så det kan vara lite svårt för oss att hitta ordernumret när kontot väl skiljer sig från mottagaren i beställningen. Men vi kommer att fortsätta försöka knappast hjälpa varje kund. Tack för din vänliga förståelse.

Det finns många liknande beställningar i vårt system om vi bara söker på ditt Trustpilot-konto. Så vi kan inte säkerställa vilken som är din beställning. Kan du ge oss mer information, såsom namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag förstår efter jag har läst meddelandet från Lyckrea.Men kan ni skicka disktrasorna igen den 15 April 2025, då är jag tillbaka från semestern är jag väldigt tacksamt

jag beställde disktrasor den 16/1 och har inte fått ännu,Jag ska vara bortrest den 12/2 åter den 5/4.Klarna har redan skickat en faktura till mig som jag måste betala 258 kr senast 15/2 men då är jag redan borta. Jag ska inte betala varorna som jag inte har fått. Hoppas att jar får dem senast på måndag,10/2 så jag hinner betala klarna, annars kan ni cancel beställningen

3 de febrero de 2025

Hej Myrna

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt leveranstiden för webbplatsen, leveranstid: Tidsramen för leverans av en beställning är uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10-20 arbetsdagar och ②Bearbetningstid: 3-5 arbetsdagar. Total tid: 10-25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi är så ledsna att höra att du inte har fått paketet. Vi har kontrollerat din beställning och den är på väg. Du kan spåra denna beställning på https://t.17track.net/zh-cn#nums=UJ091538503SE. Den senaste statusen är 2025-02-07 09:35
Sweden,ROSERSBERG BREVTERMINAL, Försändelsen är under transport

Vänta tålmodigt i några dagar till, om du inte har fått den kan du kontakta eftersäljarteamet. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

VARNING

VARNING! Sämst!!
Efter beställning som gjordes för 1 månad sedan har vara inte kommit än och kundtjänst är kassa på att svara på mejl ifrån sina kunder. Beställ aldrig härifrån!

Edit: svar till lyckrea:, Jag har mejlar er men ni svarar ju aldrig.

6 de febrero de 2025

Hej Mariana

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi hoppas att varje kund kommer att bli nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning kan du begära att få returnera varorna inom 30 dagar efter att du mottagit beställningen.

Fick fel produkt

Beställde en fågel och fick spoltabletter till toalett. Dåligt bemötande vid reklamation. Rekommenderas ej. Kommer inte prova med någon beställning mer. 👎

Hej Pekka

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Observera att små mätavvikelser på grund av manuell mätning. På grund av den olika bildskärmen och ljuseffekten kan den faktiska färgen på föremålet skilja sig något från färgen som visas på bilderna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very bad product's 😡😡 and very very bad…

Very bad product's 😡😡 and very very bad customer service 😡
And solution is 50% mony back or send it to China with my cost😡
I'm not recommending this @Lyckea
To any one
🚨Carefully🚨

3 de febrero de 2025

Hej ESLAM

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med beställningen. Vi tar ditt svar på största allvar och kommer att övervaka våra anställda med högre krav. Vi värdesätter våra kunders nöjdhet och deras åsikter om vår service, produkter, beställningsprocess med mera. Så vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela dina tankar med oss. Dina röster hjälper oss att fortsätta utveckla fler tjänster och produkter som möter dina behov.

Sämsta någonsin

Sämsta någonsin. Ingen seriös aktör! Jag försöker returnera en vara som var defekt vid leverans och först återkommer de om att de inte returnerar. När jag hänvisar till vad som står på hemsidan säger de att de kan återbetala halva beloppet. Sedan händer inget. När jag två veckor senare kontaktar dem igen skriver de att de kan betala tillbaka 70%. Jag skriver att jag accepterar och sedan är det dödstyst. Nu får jag inte längre svar när jag mailar dem. Något telefonnummer finns inte att nå dem på heller. Inga pengar har returnerats. Jag ångrar så att jag valde denna leverantör! Vill varna andra, så att de inte går på samma nit som jag gjort.

30 de enero de 2025

Hej Lisa

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med beställningen. Vi ber om ursäkt för att återbetalningen inte har kommit ännu. Vi kollade med våra revisorer och betalningsplattform, de bekräftade alla att återbetalningen gjordes utan problem. Normalt tar det 7-14 arbetsdagar för betalningshanteringen.

Vi skulle vilja hitta din beställning och lösa problemet åt dig. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Rekommenderar inte.

Hade inte höga förväntningar från lyckrea men var fortfarande besviken på vad som kom i brevlådan.
Väldigt lång leveranstid och produkten jag köpte såg inte alls ut som bilden på hemsidan.
Rekommenderar inte.

28 de enero de 2025

Hej Malin

Vi ber om ursäkt för att du har haft en mindre än tillfredsställande upplevelse av leveranstider och det är inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha. Vårt logistikteam granskar kundförfrågningar mycket noggrant och behandlar varje beställning så snabbt som möjligt, men vi förstår att det alltid kan finnas leveransproblem relaterade till faktorer utanför vår kontroll.

Tack för att du tog dig tid att recensera vår produkt. Vi ber om ursäkt för att det inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar efter att säkerställa att alla våra produkter beskrivs korrekt så att kunderna vet exakt vad de får. Vi förbättrar kontinuerligt våra produktbeskrivningar så att potentiella kunder kan fatta de bästa besluten för deras behov.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundserviceteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns något e-postmeddelande från "clientplus" med din skräppostbox eller skräppostmapp. Vi ger dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som lämnades i beställningen.

Helt värdelöst företag

Helt värdelöst företag, kommer inga varor 👎🏻👎🏻👎🏻

27 de enero de 2025

Hej Anette

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning av ditt trustpilotkonto ""Anette Andersson"" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lyckrea customer support is pathetic…

Lyckrea customer support is pathetic like most of their products! In general, you cannot return a product if you don't want. My recommendation is not to buy any electronic devices from Lyckrea.

I bought a set of 3 antifreeze device (Frostskyddsinstrument för bilstörningar in Swedish) to avoid snow deposit over the car during winter. This product is crap, did not work and I am not getting any response from their customer support for returning!

15 de enero de 2025

Hej Yogeesh

Ej seriöst

Värdelöst företag som ej går att nå vid problem.
Beställde 23 november för att hinna ge i julklapp. Varorna kom i januari.
Nu svarar de ej på mail - och telefonnummer finns ej att finna.

Mitt ordernummer
Ly-1044715

23 de noviembre de 2024

Hej Helena

Påverkad av högsäsong kan varorna behöva desinficeras i tullen, och vissa beställningar kommer att försenas under transporten, vilket resulterar i försenad leverans. Vi beklagar att du inte fick mejlet. Vanligtvis svarar vi vår kund inom 48 timmar. Om du inte fick någon feedback under den tiden, kontrollera din skräppostbox eller skräppostmapp.

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning av ditt trustpilotkonto ""Helena Olofsson"" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stod att det skulle ta 10-15 dagar och…

Stod att det skulle ta 10-15 dagar och fortfarande inte fått varan! Jag kommer INTE betala en enda krona fören jag fått varan! Och skickar man mejl till er så svarar ni inte! Nä känns som bedrägeri företag! Avråder alla att handla av detta företag!

6 de enero de 2025

Hej Mikael

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med leveranstiden. Påverkad av högsäsong kan varorna behöva desinficeras i tullen, och vissa beställningar kommer att försenas under transporten, vilket resulterar i försenad leverans. Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledig på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra tjänsten.

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning av ditt trustpilotkonto ""Mikael Nilsson"" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren? Vi ger dig en tillfredsställande lösning.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Senaste uppdateringen av min order.

Jag skrev ett omdöme i mitten av december gällande en julkalender med små böcker - klassiker.
Idag den 3/1 2025 kom den.
Det var väldigt stor tur att jag hade fått tillbaka pengarna efter att ha klagat - för det som levererades var under all kritik och inte alls vad som utlovades.
Det var 25 små häften - inte böcker som enligt bilden. Innehållet i dem alla var allihopa några sidor av en bok som heter Aesops fabler, oavsett vilken titel som stod på framsidan. Aesops fabler fanns inte med som omslag.
Visst. Texten går att läsa - det hade jag inte förväntat mig. Men "böckerna" i sig är i så dåligt skick att jag inte vill hänga upp dem i granen - som det är tänkt att göra med dem. Varan var inte värd det priset helt enkelt. (Synd att man inte kan lägga in bilder i omdömen, då hade ni kunnat se hur det ser ut.)

Så omdömet blev verkligen bekräftat. Lyckrea är en dålig Kina kopia affär.
Men plus ändå till dem att de faktiskt skickade tillbaka pengarna efter mycket klagande!

Hej Åsa

Orimligt lång leveranstid

Beställde 2 julklappar 27 november som kom idag 3 januari, enligt information på hemsidan ska det ta 10 - 15 dagar. Bilderna på varorna som jag beställde motsvarade inte det jag fick. Kartongerna var skadade. Svarade inte på frågor som jag ställde via mejl. Inget företag jag beställer av igen.

Hej Mette

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundserviceteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som lämnades i beställningen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag köpte en specifik sak och försökte…

Jag köpte en specifik sak och försökte lämna tillbaka den, men jag kunde inte kontakta dem på en hel månad. Jag skrev till dem och de svarade inte.

Hej Wisam

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi tar ditt svar på största allvar och kommer att övervaka våra anställda med högre krav. Vi värdesätter våra kunders nöjdhet och deras åsikter om vår service, produkter, beställningsprocess med mera.

Nice and easy

It was easy to do and to fill in the form or change it. Easy to do the payment, a lot of choises how to pay

31 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tack alla ni som skrivit negativa och…

Tack alla ni som skrivit negativa och ärliga omdömen, ni fick mig att inte lägga någon beställning ❤️

25 de diciembre de 2024

Hej kund

Vi är en riktig och kan lita på shoppingsajt. Vi har åtagit oss att förse våra kunder med prisvärda produkter. Vi förstår din oro. Vi hoppas att varje kund kommer att bli nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Vi stöder också att kunden kan returnera varorna inom 30 dagar. För alla problem du har stött på, hjälper vi dig att lösa det gör vårt bästa.

Bästa hälsningar

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.