Lys-kilden Opiniones 114

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte lampeglas og modtog dem rettidigt. Passede desværre ikke og returnerede varerne (jf. aftale). PostNord behandlede desværre ikke pakken pænt og et par af glassene gik itu undervejs. Lys-Kilden go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Lys-kilden.dk flere gange og fundet nogle produkter til rigtig gode priser. Jeg har haft ca. 3-4 forskellige reklamationssager, som vel at mærke på ingen måde har været Lyskilden.d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varer der blev bestilt på black friday i november, som skulle bruges til julegave, blev først leveret i januar... Info om den lange leveringstid stod desværre ikke på Lys-kildens hjemmeside.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

lys-kilden.dk har butik og showroom i Sønderborg på 200 m2, hvor vi har solgt belysning i snart 40 år. Vi er en flok faguddannede og professionelle medarbejdere, der gerne står på hovedet for at give dig den bedste betjening - både i butikken og her på webshoppen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan varmt anbefales!

To ord: Overskuelighed og gennemsigtighed. Bestilte 10 pære til en fair pris. De kom 2 dage efter (fornuftigt indpakket), og under hele processen kom meldinger om ordrens status, der ovenikøbet havde et varmt og venligt sprogbrug.
Super fedt! Handler med glæde igen:)

6 de enero de 2022

TOP service :-)

Fik en lampe med nogle meget små ridser i lakeringen, men da der var tale om en dyr designerlampe var jeg ked af disse. opdagede det først to dage efter ophængningen, men skrev til Lys-kilden og der var ingen slinger i valsen, da jeg blev tilbudt valget mellem et afslag, eller en ny lampe, Valgte en ny, som blev fremsendt med det samme.
En MEGET professionel og yderst positiv oplevelse - kan kun anbefale Lys-Kilden

9 de noviembre de 2021

Vanvittig god kundeservice

Vanvittig god kundeservice - efter 3 år fik jeg tilsendt 2 nye lamper, fordi LED-pæren ik lyste så meget mere. Lynhurtig ekspedition. Kæmpe anbefaling herfra!

17 de septiembre de 2021

Super tilfreds

Godt sted med fornuftige priser til at købe lys til sit hjem, god service og kvalitet samt hurtig levering.

Jeg bestilte 6 Tomcat Solcellelamper og er rigtig tilfreds med det hele.

20 de agosto de 2021

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.

Jeg har IKKE handlet hos dem men placeret en ordre som jeg senere fortrød og bad dem annullere. Det skete hurtigt uden problemer.

9 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.