Lys-kilden Opiniones 114

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte lampeglas og modtog dem rettidigt. Passede desværre ikke og returnerede varerne (jf. aftale). PostNord behandlede desværre ikke pakken pænt og et par af glassene gik itu undervejs. Lys-Kilden go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To ord: Overskuelighed og gennemsigtighed. Bestilte 10 pære til en fair pris. De kom 2 dage efter (fornuftigt indpakket), og under hele processen kom meldinger om ordrens status, der ovenikøbet havde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varer der blev bestilt på black friday i november, som skulle bruges til julegave, blev først leveret i januar... Info om den lange leveringstid stod desværre ikke på Lys-kildens hjemmeside.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

lys-kilden.dk har butik og showroom i Sønderborg på 200 m2, hvor vi har solgt belysning i snart 40 år. Vi er en flok faguddannede og professionelle medarbejdere, der gerne står på hovedet for at give dig den bedste betjening - både i butikken og her på webshoppen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Good Service

Good customer service. I ordered some stuff and received within 20 hours. Really good service.
Thank you lys-kilden.dk 😊

24 de abril de 2021

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Den pære, vi købte online med leveringen, var yderst forsvarligt pakket ind. Vi har tidligere haft en Philips LED i vores PH5 lampe, men den nye LED pære fra Osram giver et betydeligt bedre og mere funktionelt lys. 5 stjerner til Lys-kilden herfra.

4 de febrero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget lang leveringstid.

2 de febrero de 2021
Logotipo de Lys-kilden

Respuesta de Lys-kilden

Hej Steffen
Ja vi er desværre ikke altid herre over restordre fra vores leverandører og slet ikke på en Black Friday Weekend, og i denne Corona tid hvor leverandørerne har svært ved at have deres lagre fyldte, men vi ringede dog til dig og fortalte det få dage efter du bestilte at den gik i restordre, du sagde du var ærgerlig over det i telefonen, men du ønskede dog at beholde ordren, syntes ikke rigtig vi kunne gøre det anderledes, trylle kan vi desværre ikke :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - også ved reklamationssager

Jeg har handlet hos Lys-kilden.dk flere gange og fundet nogle produkter til rigtig gode priser. Jeg har haft ca. 3-4 forskellige reklamationssager, som vel at mærke på ingen måde har været Lyskilden.dk's skyld. Hver eneste reklamation er blevet håndteret til fuld tilfredshed, meget professionelt og imødekommende. Jeg kan kun anbefale at handle med dem, og jeg vil bestemt vende tilbage igen :)

11 de enero de 2021

Fantastisk dejlig oplevelse

Fantastisk dejlig oplevelse. Prof håndtering selv i en presset situation. Kan varmt anbefales og jeg vil bruge Lys-kilden.dk igen en anden gang

23 de diciembre de 2020

Vi bestilte to lamper

Vi bestilte to lamper, tilsyneladende til den bedste pris på markedet. Den ene lampe blev dog skadet under fragt med Post Nord på trods af god indpakning. Dette blev håndteret professionelt og dygtigt af lyskilden. Vi vælger dem gerne en anden gang.

12 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Havde bestilt vare der var undgået ved leverandøren. De ringede efter et par dage, at de havde fundet varen andensteds, hvis jeg var interesseret 😁

18 de noviembre de 2020

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Jeg havde købt en lampe jeg fortrød og returnerede. Pengene var hurtigt på kontoen. Og den nye lampe jeg bestilte er lige ankommet. Fin kundeservice hele vejen 😊

10 de octubre de 2020

Vanvittig go’ service!

Vanvittig go’ service!
Havde købt en lyskæde til min datters værelse, som efter et par aftener begyndte at blinke.
Jeg skrev en mail søndag og mandag får jeg svar om at de sender mig en ny og tilmed ikke behøver at få sendt den anden retur (dejligt at blive sparet for det besvær). Så har jeg også en ekstra adapter, som Alexander pointerede. Meget fin service!

14 de septiembre de 2020

Meget tilfreds

med både ordrebekræftelse og info om levering. Oven i købet billigst på de varer jeg ønskede

16 de agosto de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.