Madam Peach BV Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Madame peach is een top bedrijf. De bereikbaar via whatsapp bijvoorbeeld werkt prima, zelfs in het weekend wordt door lieve dames geantwoord op je vragen. Er is een goede collectie en leuke posts en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit kleding, goed afgewerkt van zowel binnen als buiten. Goede service en mooie pasvorm. Ik kan het weten, kom van de modevakschool. De mooie schoenen maken jullie outfits echt af. Complim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door omstandigheden nu een paar keer contact gehad met de klantenservice. Echt ontzettend prettig! Reageren snel, zoeken naar een passende oplossing en erg klantvriendelijk. Hebben vaak mooie acties d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een broek besteld en ontvangen die net iets te krap zat. Retourlabel aanmaken ging niet goed en heb de broek zelf teruggebracht. Woon in de buurt. Heel vriendelijk ontvangen en medewerker heef... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. también en la categoría
  3. Tienda de accesorios de moda
  4. Tienda de ropa
  5. Tienda de ropa de talles grandes
  6. Tienda de vestimenta de trabajo

Escrito por la empresa

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

overzichtelijke webshop

veel keus
mooie webshop
webshop is overzichtelijk
leuk dat eigenaresse zelf kleding showt en advies mbt maat geeft
enige verbeterpuntje is de tijd tussen bestellen en ontvangen dat kan mijn inziens sneller.

20 de septiembre de 2026

Respuesta de Madam Peach BV

Goedemiddag mevr. m de vries,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze collectie, website en filmpjes met maatadvies. Ook uw feedback over de levertijd waarderen we enorm. We nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen in Madam Peach!

Norah van Madam Peach

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een bestelling gedaan was nog niet…

Had een bestelling gedaan was nog niet bezorgd toen kreeg ik een bericht van korting 20 euro die heb ik als nog gekregen dat vind ik service

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze acties en denken hierin graag met u mee. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Madam Peach!

Norah van Madam Peach

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie webshop bestel regelmatig kleding…

Mooie webshop bestel regelmatig kleding en vind het een goede service

Goedemorgen Lau,
Uw vertrouwen in Madam Peach waarderen we enorm! Fijn dat u regelmatig bij ons bestelt en dat u steeds tevreden bent over onze service. Bedankt dat u dit met ons deelt en hopelijk mogen we u nog vaak voorzien van mooie nieuwe items!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede service. Mooie kleding

11 de septiembre de 2026

Goedemorgen Marjon,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. En natuurlijk extra leuk om te horen dat u onze kleding mooi vindt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Madam Peach heeft een mooie en…

Madam Peach heeft een mooie en uitgebreide collectie. Waarom dan toch maar 4 sterren? Omdat de bestelling vrij laat wordt verzonden en dit keer lag het dus niet aan de bezorgdienst.

19 de septiembre de 2026

Goedemorgen Petra,
Bedankt voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat u onze collectie mooi en uitgebreid vindt. Jammer dat uw bestelling dit keer later is verzonden dan u van ons mag verwachten, zeker omdat de vertraging bij ons lag. We begrijpen goed dat dit invloed heeft op uw ervaring. We nemen uw feedback dan ook zeker mee, want ook een snelle verzending vinden wij belangrijk.

Lieve vriendelijke dames

Lieve vriendelijke dames
Snelle service
Goede kwaliteit

20 de agosto de 2026

Goedemorgen Nancy,
Een mooie combinatie van complimenten, bedankt daarvoor! Fijn dat u onze service en persoonlijke benadering zo waardeert. En natuurlijk vinden we het geweldig om te horen dat u ook zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Graag tot een volgende keer!

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Goedemorgen Diana,
Fijn dat u zo tevreden bent over ons assortiment! We vinden het belangrijk om mooie, kwalitatieve kleding aan te bieden voor een fijne prijs. Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend blij met madam peach!

Ontzettend blij met madam peach!
De service is top en ze zijn heel erg vriendelijk, daarbovenop is de kleding van zeer goede kwaliteit!

goedemorgen Els,
Uw enthousiasme maakt ons helemaal blij! Heel waardevol om te horen dat u onze service en persoonlijke benadering zo waardeert. En natuurlijk extra fijn dat ook de kwaliteit van onze kleding helemaal naar wens is. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Superblij met de broek

Superblij met de broek. Ik draag alleen maar dat merk en ik kon gelukkig terecht bij deze winkel. Een blijvertje dus.
Snel en keurig afgeleverd.

9 de julio de 2026

Goedemorgen Marjan,
Heel fijn dat u zo tevreden bent met uw broek en dat u bij ons terechtkon voor uw favoriete merk. Dat u ons een blijvertje noemt, waarderen we enorm! Ook fijn dat de bestelling snel en keurig bij u is afgeleverd. Veel plezier met uw nieuwe broek!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooie kleding!

20 de agosto de 2026

Goedemorgen Jacqueline,
Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop! Fijn dat zowel de kleding als de snelheid van onze verzending u goed zijn bevallen. Veel plezier met uw nieuwe items en graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie items bij Madam Peach en altijd…

Mooie items bij Madam Peach en altijd snel verzonden

Goedemorgen Marja,
Bedankt voor deze leuke review! Fijn om te horen dat u blij bent met de mooie items van Madam Peach en dat onze snelle verzending u goed bevalt. We doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.

Leuke winkel

Leuke winkel, met een ruime sortering en snelle levering.

Goedemorgen J.van Nieuwkerk,
Bedankt voor uw mooie review! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons ruime assortiment en dat ook de snelle levering goed is bevallen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede oplossing toen maat uitverkocht…

Goede oplossing toen maat uitverkocht was.
Mooie merken, veel variatie.

17 de abril de 2026

Goedemorgen Diana,
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de oplossing toen uw maat helaas uitverkocht was. We doen ons best om met u mee te denken en ervoor te zorgen dat u toch met een mooie aankoop naar huis gaat. Ook leuk om te horen dat u onze merken en de variatie in het assortiment waardeert!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Madam Peach verkoopt prachtige kleding

Madam Peach verkoopt prachtige kwaliteit kleding. Soms is levering iets vertraagd door de geweldige actie's, maar product valt nooit tegen. Dus dat maakt alles goed. Maat advies is perfect. Ik ben zelfs een keer gebeld door Madam Peach voor een maat advies. Mails worden altijd snel beantwoord en de producten zijn super leuk ingepakt.

7 de septiembre de 2026

Goedemorgen Monique,
Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt daarvoor! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat het maatadvies u goed bevalt. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus wat leuk dat u onze telefoontje voor maatadvies ook als prettig heeft ervaren. Onze acties kunnen inderdaad soms voor wat extra drukte zorgen, waardoor een bestelling iets langer onderweg is. Gelukkig maakt het mooie eindresultaat dit volgens u weer helemaal goed. Ook heel leuk om te lezen dat u onze persoonlijke service en de manier van inpakken waardeert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn dat de kleding geshowed worden door…

Fijn dat de kleding geshowed worden door personen. Snelle levering

9 de septiembre de 2026

Goedemorgen Stanneke,
Leuk om te horen dat u het prettig vindt om onze kleding gedragen te zien! Zo krijgt u hopelijk een goed beeld van hoe de items vallen en gecombineerd kunnen worden. Fijn dat ook de snelle levering naar wens is. Hartelijk bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig en erg mooie kleding

Heel erg mooie kleding en goed verzorgd qua verzending. Ook als je graag wil wachten op een item wat nu niet beschikbaar is, is het de moeite om op te geven dat je graag bericht wil ontvangen als het item weer op voorraad is. Fijne webwinkel! Goede service!

24 de septiembre de 2026

Goedemorgen Bianca,
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over Madam Peach! Fijn dat u onze kleding mooi vindt en dat ook de verzending en service naar wens zijn. Ook heel prettig om te horen dat de voorraadmelding voor u goed werkt wanneer een item tijdelijk niet beschikbaar is. Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review en uw vertrouwen in Madam Peach!

Prachtige kwalitatieve kleding

Prachtige kwalitatieve kleding, leuke filmpjes op FB en Insta! Zo blij dat ik hen ontdekt heb!

29 de agosto de 2026

Goedemorgen Helena,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo blij bent dat u Madam Peach heeft ontdekt! Fijn dat onze kleding zo goed bij u in de smaak valt en dat u ook met plezier onze filmpjes op Facebook en Instagram bekijkt. Heel erg bedankt voor uw enthousiaste review, dit waarderen wij enorm. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!

Goede kwaliteit en service

22 de septiembre de 2026

Goedemorgen Maria,
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij Madam Peach! Fijn dat zowel de kwaliteit van onze kleding als onze service naar wens zijn. Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve review en graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze leveren goede kleding van Mi Piace!

17 de septiembre de 2026

Goedemorgen Rita,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kleding van Mi Piace! Wij vinden het belangrijk om mooie, comfortabele en kwalitatieve kleding aan te bieden waar u met plezier in loopt. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring. Graag tot een volgende keer bij Madam Peach!
Milan van Madam Peach

8 consejos para escribir buenas reseñas.