Madame peach is een top bedrijf. De bereikbaar via whatsapp bijvoorbeeld werkt prima, zelfs in het weekend wordt door lieve dames geantwoord op je vragen. Er is een goede collectie en leuke posts en f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mooie kwaliteit kleding, goed afgewerkt van zowel binnen als buiten. Goede service en mooie pasvorm. Ik kan het weten, kom van de modevakschool. De mooie schoenen maken jullie outfits echt af. Complim... Ver más
Door omstandigheden nu een paar keer contact gehad met de klantenservice. Echt ontzettend prettig! Reageren snel, zoeken naar een passende oplossing en erg klantvriendelijk. Hebben vaak mooie acties d... Ver más
La empresa ha respondido
De webshop vind ik duidelijk & overzichtelijk. De korting die regelmatig aangeboden wordt trekt mij nogal eens over de streep tav een aankoop. De aankoop wordt netjes geleverd. Al met al redenen voor... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa para mujeres
- también en la categoría
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa de talles grandes
- Tienda de vestimenta de trabajo
Escrito por la empresa
Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.
Información de contacto
Mauritsstraat 1a, 9671BV, Winschoten, Holanda
- 0648683472
- info@madampeach.com
- madampeach.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ze leveren goede kleding van Mi Piace!

Altijd leuke kleding
Altijd leuke kleding! Fijne, toegankelijke site en goed bereikbaar indien je vragen hebt.
Reageren snel en werken mee aan een oplossing indien gewenst!
Fijne webshop.

Respuesta de Madam Peach BV
Ruime keuze aan mooie comfortabele…
Ruime keuze aan mooie comfortabele kleding

snelle verzending
snelle verzending, goede communicatie als er iets of er zijn vragen over de bestelling. Zeker een aanrader om daar je kleding te kopen!

Respuesta de Madam Peach BV
Ik bestel regelmatig bij madam Peach…
Ik bestel regelmatig bij madam Peach omdat ze een goede service hebben
Als er iets is kan je ze bellen of een appje of mail sturen en in no time heb je een reactie en zoeken ze een oplossing
Goede service dames , dikke duim 👍🏻voor jullie

Respuesta de Madam Peach BV
Een fijne webshop mooie kleding
Een fijne webshop mooie kleding, snel geleverd en goede service. Daar zijn we blij mee.

Snelle service en hele mooie spullen
Snelle service en hele mooie spullen

Respuesta de Madam Peach BV
Goede service nadat ik gebeld had om…
Goede service nadat ik gebeld had om het pakket later af te sturen ivm vakantie en wel in aanmerking gekomen voor 20 euro korting!

Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit
Leuke shop

Respuesta de Madam Peach BV
Leuke overzichtelijk webshop met mooie…
Leuke overzichtelijk webshop met mooie merken. Je bestelling wordt erg snel geleverd en eventuele vragen worden goed behandeld.Erg tevreden dus!

Mooie jeans ontvangen
Mooie jeans ontvangen. Zit perfect. Superblij mee ♡

Website is overzichtelijk
Website is overzichtelijk. Wel idee dat er bij sommige merken nog geen nieuwe collectie is zoals bij G-maxx. Verder zeggen ze voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd dat is absoluut niet het geval. Verder duurt het retourbeleid erg lang. Een keer deed het retourportaal het niet moest ik zelf retour regelen toen waren de kosten veel hoger.
Super leuke bedrijfje
Super leuke bedrijfje
Is eigelijk geen winkel.
Is meer voor online.
Maar ben er heen gegaan .
Super leuk geholpen .
Kwam voor 1 paar schoenen en ging er met 2 naar huis.
Dames als ik weer in wintschoten ben kom ik langs met de hondjes

Mooie kleding
Het bedrijf heeft prachtige kleding en vaak goede acties bijvoorbeeld 20 euro korting. Wel jammer dat er vaak iets niet meer is terwijl het al besteld was. Heb dit echt al meedere keren gehad. Verder fijne site en genoeg keuze! En ik shop hier dan ook gedurig! Vooral met die leuke acties!
Supermooie kleding
Ze verkopen hele mooie kleding van goede kwaliteit.
Enige minpuntje, oude collectie blijft lang staan voor relatief lage korting
Maar verder heel tevreden hoor🥰

Leuke merken te koop
Leuke merken te koop, goede kwaliteit. Soms niet (direct) op voorraad, maar altijd een oplossing en goede service.

Respuesta de Madam Peach BV
Snel en vriendelijk antwoord via de app
Als je vragen hebt kun je appen met het bedrijfsaccount. Je wordt vriendelijk en snel te woord gestaan. En men probeert een passende oplossing te vinden. Kortom: zeer prettig contact.

Fijne webshop!
Mijn broek was niet leverbaar, ik kreeg direct een email met verschillende opties waar ik uit kon kiezen en daar werd ook meteen op geanticipeerd. Hele fijne communicatie dus en vooral ook hele leuke kleding!