Her finder du i min optik gode priser, høj kvalitet og meget hurtig billig levering. Kan godt anbefale Madera ApS. Har købt Ipe træ til min terrasse. Træ ankom 1.5 dag efter bestilling, leveret direkt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super service fra Madera med opkald undervejs for at sikre den bedste løsning.
Gode solide produkter meget lidt spild pga skævheder - men ferskt fint sorteret. Leveret hurtigt og fleksibelt og tog også retur til ordentlig pris/fragt.
Bestilte ipe terrassebrædder og havde dem 2 dage senere (+++). Havde glemt at tilføje nogle ting til ordren, og fik super service (+++). Blev senere ringet op af dem, da de ville anbefale nogle andr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
forhandling af terrassebrædder, samt produktion af special-lister og rundstokke mm. eget værksted og meget flexibel produktion. lagerførende af Ipe Cumaru Jatoba Eg Mahogni
Información de contacto
Dinamarca
- madera.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det leverede træ var af meget fin…
Det leverede træ var af meget fin kvalitet, stort set intet spild. Servicen har vi ligeledes været meget tilfredse med.
Meget tilfreds
Flot stykke egetræsrundstok. Hurtig levering (bestilte lørdag, modtog onsdag-på Bornholm) Meget flot
Nemt at bestille via hjemmesiden og vi…
Nemt at bestille via hjemmesiden og vi fik leveret meget hurtigt. Super.
Jeg kan af gode grunde ikke give…
Jeg kan af gode grunde ikke give stjerner på en bestilt vare, jeg endnu ikke har fået besked om er afsendt og derfor ikke har modtaget endnu. Men håber at den snart dukker op, så jeg kan blive færdig med min altan.
Fra jeg bestilte til jeg kunne afhente…
Fra jeg bestilte til jeg kunne afhente gik der ikke lang tid 😃
Hurtig levering og god service og hjælp…
Hurtig levering og god service og hjælp i forhold til returnering
Hurtig levering og varen svarer til…
Hurtig levering og varen svarer til mine forventninger
super service
Kan anbefales
Meget tilfreds med de rundstokke jeg har fået leveret. Fik tilsendt en ny rundstok, da en enkelt i den første levering var skæv. Glimrende og hurtig kundeservice. Klar anbefaling herfra.
Lyn hurtig betjening og meget hjælpsom…
Lyn hurtig betjening og meget hjælpsom 👍
Hurtig levering og godt produkt produkt
Lynhurtig levering på trods af at der…
Lynhurtig levering på trods af at der på siden stod at varen først skulle bestilles hjem.
Super cervis hele vejen og meget hurtig
Hurtig og super god hondtering af hele forløbet af ordrerne
Varen var klar til afhentning ganske kort tid efter bestilling. Nem udlevering. Rigtig god oplevelse!
Hurtig ekspedition
La experiencia Trustpilot