Odense Lavpris Tømmerhandel A/S Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og imødekommende kundeservice, Jeg bestilte fugemasse online til levering, og da jeg kontaktede dem, var de meget venlige og imødekommende med at få det afsendt med det samme. Så en vældig god... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den mest ringe service nogensinde. Aftalt over telefonen at de ville tage en vare retur, hvor efter vi låner bil og trailer, for de afviser varen uden at se den. De ønsker ikke tage den retur trod... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de maquinaria para la construcción

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fint betjening

Fint betjening, glade ansatte. Bor i området og har nu handlet der for 6 gang, uden nogen former for problemer.
Nogen mennesker har ødelagt det for os andre, der gør at der er kontrol hver gang man har handlet, hvilket jeg har respekt for.

18 de septiembre de 2026

God og imødekommende kundeservice,

God og imødekommende kundeservice,
Jeg bestilte fugemasse online til levering, og da jeg kontaktede dem, var de meget venlige og imødekommende med at få det afsendt med det samme. Så en vældig god oplevelse at handle med Odense Lavpris Tømmerhandel, som jeg vil benytte mig af igen.
Søren

8 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leder eller ejer eller hvad han er…

Leder eller ejer eller hvad han er vildt ubehagelig. Han var virkeligt på krigsstien og råbte af mig. F..k de 600kr det handlede om. Det var en radiator han ikke ville tage retur fordi plastikken udenom var skåret lidt op. Han ville ikke tage den retur, selvom det ikke er hvad der står i handelsbetingelserne.

Udfordringen ligger i at han er rablende og har et raseriproblem. Jeg skal aldrig bede om at handle der igen. Føj!
Jeg kan se at jeg er langt fra den eneste, klasse måde at være i verden på 👍

8 de septiembre de 2026

Virkelig sur betjening

Virkelig sur betjening. Lederen råber af både kunder og personale. Han er fløjtende ligeglad med konstruktiv kritik af de skæve stolper han sælger og han smider gladeligt kunder ud af butikken uden at yde nogen form for service. Kan absolut ikke anbefale denne butik.

20 de agosto de 2026

Trukket i Forbrugerklagenævnet og Retten

I juni 2024 købte jeg tagplader hos Odense Lavpristømmerhandel, som viste sig at have en omfattende mangel på maling. Virksomheden nægtede at tage de fejlbehæftede varer retur, medmindre jeg accepterede et tab på næsten 20.000 kr.Sagen blev derfor indbragt for Forbrugerklagenævnet. Ejeren ignorerede sagen fuldstændigt og mødte hverken op til møder eller den sagkyndige undersøgelse af pladerne. Jeg vandt sagen i Forbrugerklagenævnet, men han nægtede fortsat at betale det skyldige beløb.Først efter et efterfølgende forløb i Retten og i alt 2 år og 2 måneders ventetid, er sagen nu afsluttet. Retten har talt, pladerne er hentet, og pengene er tvunget tilbage på min konto.Ejerens opførsel har været yderst dårlig under hele forløbet. Virksomheden yder en uacceptabel kundeservice, tager intet ansvar for sine fejl og overholder ikke Forbrugerklagenævnets afgørelser. Han har talt mod bedre vidende, og jeg kan absolut ikke anbefale at handle her!

7 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hos OLT råber man af sine kunder

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos Odense Lavpris Tømmerhandel. Jeg bestilte blandt andet forskallingsbrædder og gipsplader til en opgave hos en kunde, men leveringen blev forsinket, hvilket betød, at jeg ikke kunne udføre arbejdet som planlagt.

Da materialerne endelig ankom, var flere af forskallingsbrædderne splintrede, og flere gipsplader var beskadigede. Det var tydeligt at se mærker efter truckgafler, hvilket tyder på, at pallen var blevet beskadiget under håndteringen.

Efterfølgende blev jeg ringet op af en medarbejder, som talte til mig i en meget ubehagelig tone og råbte i telefonen. Det er efter min mening helt uacceptabel kundeservice. Derudover oplevede jeg en anden medarbejder, som ligeledes var meget ubehagelig at kommunikere med.

Som afslutning på forløbet har jeg fået karantæne fra at handle hos virksomheden. Det er jeg ærlig talt ligeglad med, da denne oplevelse har gjort, at jeg alligevel ikke havde tænkt mig at handle der igen.

Hele forløbet har kostet mig både tid og penge og har påvirket min virksomhed negativt. Som håndværker er jeg afhængig af, at materialer bliver leveret til tiden og i ordentlig stand, og at kunder bliver behandlet professionelt. Desværre levede Odense Lavpris Tømmerhandel ikke op til nogen af delene i denne sag.

17 de julio de 2026

Regler ved køb af træ

Skulle købe det træ der lå øverst i stakken også selv om det var buet og skadet.
Forklare at jeg godt kunne acceptere at nogle af stykkerne bue lidt, men jeg ville ikke købe ubrugeligt træ.
Så fik jeg at vide jeg ikke kunne handle hos OLT.

21 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skade på bygning ved levering

Skade på bygning ved levering, efter over 1 uge har jeg stadig ikke haft en dialog omkring skaden da deres vognmand ikke ringer.

Opdateret:
OLT mener ikke vognmand har været imod. ca 1uge senere ringer vognmand, og indrømmer han har været imod.
OLT bliver sur og den dårlig anmeldelse, ringer og råber i telefonen og jeg er nu bandlyst på stedet.

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brede fer/not facade brædder i pallekøb

Jeg så først anmeldelserne herinde efter køb, ordre 65622.
Jeg kontaktede firmaet, der har travlt, flere gange før køb, hver gang med tilfredsstillende svar. Også skriftligt fik jeg svar. Eneste ubesvarede spørgsmål var hvor lange brædderne til facade var, jeg bad om korte brædder på 275-300 cm. Brædderne kom, meget fine, med intakte fer og not. De var op til 540 cm lange, så udregningen gik på at anvende enderne med fer/not korrekt. Alt i alt et flot resultat og med tak herfra også for hjælpen. Fin levering efter planen.

19 de septiembre de 2025

Uforskammet opførsel

Som flere andre har nævnt, er der en leder – eller i det mindste en medarbejder – der bevæger sig fra kunde til kunde, tilsyneladende med det eneste formål at fornærme folk. Vi købte vores varer, da vi nu var der, men vi vil gøre alt for at handle andre steder i fremtiden.

28 de mayo de 2025

Absolut dårlig oplevelse

Jeg må melde mig i koret af absolut dårlige kundeoplevelser fra pladsen. Kan se der allerede er en hel del.
Jeg kommer ikke frivilligt igen.
Havde en virkelig dårlig oplevelse ifbm. at jeg skulle købe naturrafter.
OLT er en "tag selv" trælast, og jeg skulle lave en raftevæg, og var derfor naturligvis ude efter så ensartede rafter som muligt.
Jeg tog så rafter fra den åbne palle, der stod på pladsen.
Hen til mig kommer en mand (ejeren?), og skælder ud over, at jeg ikke tager de tynde og skæve. Det er jo et naturprodukt, må man forstå, så man må IKKE vælge efter de ensartede.
Flere gange mens jeg står og pakker, kommer han forbi, og udgyder at jeg "kun vælger de tykke", og jeg derfor vil få tillagt en merpris.
Jeg kan kun give en dårlig anbefaling.

14 de mayo de 2025

Service i top 👍

Har handlet der mange mange gange i forbindelse med køkken renovering.
Har intet at sætte en finger på.
Søde og imødekommende personale og utrolig hjælpsomme.
Havde vi noget der skulle returneres, var her ingen problemer 😉😃
Ser frem til at benytte dem i forbindelse med mit nye have projekt 🥳

10 de diciembre de 2024

Nedladende og negativ service

Jeg har igennem mange år benyttet Odense Lavpris Tømmerhandel.
Desværre har jeg gang på gang oplevet en negativ og nedladende kundeservice.
Nu vil de ikke tage en standardvare retur inden for deres egen retur frist. Selv om jeg har bon og det hele. Varen har ikke været taget af traileren, som den blev hentet på.

17 de febrero de 2025

Stort udvalg

Stort udvalg.
Jeg har fået slået TrustPilot til, så den altid viser sin rating når jeg besøger en hjemmeside. Da jeg lige var inde på OLT for at tjekke hvornår de lukker, kunne jeg så se de mange dårlige anmeldelser. Det overraskede mig meget, for OLT er en af de tømmerhandler jeg bruger en del. Ikke mindst fordi de har et stort udvalg af varer som de andre ikke har. Bevares, jeg har da også fra tid til andet fået noget med hjem som ikke var top-kvalitet. Men prisen har så også passet til det. Jeg har heller ikke oplevet dårlig service, men har nu heller ikke haft brug for andet end at betale.

15 de febrero de 2025

Skulle lige checke åbningstider

Skulle lige checke åbningstider, da jeg “faldt” over trustpilot. Hold da op for nogle udmeldinger. Jeg har handlet der i mange, mange år. Har ALTID fået en super behandling. Havde jeg været ny kunde, havde udmeldingerne på Trustpilot skræmt mig væk, så heldigt, at jeg ikke er det. Skulle så ud at handle , der i dag og ville se om der var noget , jeg kunne anke over. Det var der IKKE. Så snart jeg stak hovedet ind, var der en venlig medarbejder, der viste mig hen til det , jeg skulle bruge. Fik også information om varen. SUPER betjening. - HÅBER at nogle af de tilfredse kunder også vil skrive et par ord på Trustpilot. Det må være rigtig træls, at være medarbejder et sted, hvor nogle få, kan gøre det surt for en. God jul til alle

9 de diciembre de 2024

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler - og er så ubehøvlede når man forsøger at kontakte dem - underligt nok var de flinke nok da de skulle have vores penge - Hold jer langt væk

7 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.