Magicsurprise

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would actually give a minus 5 stars. The advent calendar looks cute but the items inside are randomly picked crap. Total waste of money and disappointment. Giving this as a present makes one believ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM Ik had de 'mini schrijfwaren adventskalender gekocht'. Het product is binnen gekomen maar kwam niet overeen met het geadverteerde product. Na het aanvragen van een refund word er alleen partië... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2 adventskalender s besteld De winnie de pooh is heel klein maar nog best ok Maar de kleine boekjes is schandalig voor die prijs de boekjes zijn heel anders dan op het filmpje helaas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 adventskalenders besteld met Lego blokjes kerstboom voor de kindjes (neefje en nichtje dat graag met Lego spelen). 2 verschillende dozen besteld en heb 2 dezelfde dozen aangekregen... Vandaag mail... Ver más

Información de contacto

Todas las opiniones

91 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichting

Oplichting. Je krijgt totaal niet wat er op het plaatje staat en er is 0 communicatie. Trap er niet in

19 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Die bedrijf moet gemeld worden

Zoals ik al veel leest in de reviews….koop hier niks!! Is idd plastic rommel.. 4 advent kalenders gekocht 1 bier 1 whisky en 2 cocktails. Zijn plastic platte plaatjes. Ben al 3 weken aan het mail om retour gegevens te vragen. Ze wilde een foto een rede waarom ik het terug wilde sturen. Na deze foto en rede gestuurd te hebben is er totale stilte….Dit bedrijf moet gemeld worden de Fraudehelpdesk en ACM

17 de noviembre de 2025

Oplichterij

Oplichterij! Het ziet er mooi uit maar trap er aub niet in mensen. En om contact op te nemen met e-mail: succes. Ze reageren gewoon niet. Schandalig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zojuist mijn pakket binnen gekregen

Zojuist mijn pakket binnen gekregen. Het leek zo leuk op de website. De parfum met iedere dag een gevoel van luxe. Wat een klets. Zijn platte plaatjes zonder een ml parfum erin. Voel me zwaar genept. Een stel afzetters zijn het!!! Verdient nog niet eens 1 ster.

Ik heb deze website ook doorgegeven aan ACM. Het is namelijk een dropshipper, die niet duidelijk doorgeeft dat de retourzendingen niet binnen Nederland retour gestuurd kunnen worden.

En ze doen het toch echt voorkomen een Nederlandse website te zijn: Dit is het KvK nummer van MagicSuprise : 92893643. Is ook op de website terug te vinden bij Algemene Voorwaarden , onder Artikel 2.

16 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn bestelling wordt niet geleverd

Mijn bestelling wordt niet geleverd. De track en trace geeft de bestelling van 7 weken geleden nog steeds als niet verzonden aan. Er wordt ook niet gereageerd op herhaaldelijke mails. Een telefoonnummer is niet beschikbaar.

14 de noviembre de 2025

Arnaque

Arnaque. Le site présente de jolis objets et vous recevez du brol en plastique imprimé qui ne doivent pas valoir 1€ le kilo.
A fuir

14 de noviembre de 2025

Arnaque

Arnaque, il présente des autos miniatures sur un calendrier de l'avent, et vous recevez des plexi imprimé. A fuir

Slechtste website ooit!!

Slechtste website ooit!!. Had netjes een mail gestuurd en daarna nog 16 mails je krijg gewoon geen antwoord. Na 1 week antwoord gekregen alleen niet op de vragen die ik had gesteld. Totaal niet te bereiken dus.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

**Helaas kan ik geen lagere beoordeling…

**Helaas kan ik geen lagere beoordeling geven dan één ster.** Ook ik ben misleid door deze website. De site wekt de indruk een officiële webshop te zijn, maar blijkt gehost te worden via **Shopify**, waardoor de verantwoordelijke partij niet te achterhalen is. Dit roept ernstige vragen op over transparantie en betrouwbaarheid.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Don't trust on this store!

I made purshase on this store, adventskalendars, on 2th of November. Until today I am waiting))) Customer service doesn't answer, track code is not working. Well, I took my lesson, but I wont to warning other poeple. Don't trust this store! It's fraud!

2 de noviembre de 2025

Pas op!!

Pas op!!
Dit zijn oplichters.
Als je het pakketje überhaupt al ontvangt is het zeer slechte kwaliteit.
Zeer Kleine plastic plaatjes met een slechte fotokopie van in mijn geval batman.
Het komt uit China, maar zelfs Temu zou het niet in zijn hoofd halen om dit te verkopen, laat staan voor zulke bedragen.
Zijn niet bereikbaar , en geven geen antwoord om mails.

16 de octubre de 2025

Verschillende adventskalenders besteld

Verschillende adventskalenders besteld, waaronder een bier en een whisky kalender. €34,99 per stuk. Wat je krijgt zijn platte plastic flesjes en ook nog niet eens 24 verschillende. Van sommige zitten er zelfs 3 dezelfde in.

De anderen niet open gemaakt, omdat aan het gewicht te voelen is dat daar waarschijnlijk wel popjes inzitten, maar daar kom ik nog wel op terug.

12 de noviembre de 2025

Website is a scam

Website is a scam. They buy cheap chinese stuff and send it to you, very different from the pictures on the website.
You pay 20/30/40 euros for something you can get online for 5 euros or less.
IT IS A SCAM

11 de noviembre de 2025

KOOP HIER NIKS!

KOOP HIER NIKS!
Is inderdaad plastic rommel die op temu nog geen 5€ zou kosten en hier 70€ voor betaald!!
Direct geld teruggevraagd, nu blijven ze maar dreigen met hoge retourkosten. En of ik akkoord ga met 30% terugbetaling, dan mag ik de ‘mooie producten’ gewoon houden. Ga de creditcard vragen om terugbetaling ivm oplichting

KOOP HIER NIKS

Wat een rotzooi!

Hier hetzelfde!
Dacht een leuke adventkalender te kopen met kleine flesjes whisky.
Niets van dat!!
Een plastic plaatje van een flesje om in de boom te hangen.
En dat voor €35.=.
SCHANDALIG!!!!!!!

Slecht

Adventkalenders slechte kwaliteit voor dat bedrag.
Moeilijk contact te krijgen over retour.
1 keer reactie met de vraag wat de reden van retour zenden is, vervolgens al 2 weken niks meer gehoord
geen aanrader

Gewoon oplichterij

Dit is zeer bedrieglijke voorstelling van hun producten, komt absoluut niet overeen met wat je ontvangt
Capybara adventkalender besteld , zagen er superleuke minifiguurtjes uit, maar in werkelijheid een adventkalender de groote van een a4 en platte plastiek figuurtjes, stuk, afbladerende afbeelding. Gewoon bedriegerij voor veel geld. Koop hier niks!

5 de noviembre de 2025

Waardeloos bedrijf

Pakketje nooit ontvangen. Ze verwijzen me door naar het vervoersbedrijf. Een waar ik nog nooit van gehoord heb. Op de track&trace is niet terug te vinden waar het pakket is bezorgd. En ze komen met een korting op een volgende bestelling. Alsof ik nog een keer geld weg ga gooien door daar te bestellen.

9 de noviembre de 2025

Wat een slechte zaak

Wat een slechte zaak. €63,00 Euro betaald voor twee adventskalenders met ECHTE flesjes, maar gewoon papieren troep. 1 Ster is zelfs teveel.

8 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.