Magicsurprise

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would actually give a minus 5 stars. The advent calendar looks cute but the items inside are randomly picked crap. Total waste of money and disappointment. Giving this as a present makes one believ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM Ik had de 'mini schrijfwaren adventskalender gekocht'. Het product is binnen gekomen maar kwam niet overeen met het geadverteerde product. Na het aanvragen van een refund word er alleen partië... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2 adventskalender s besteld De winnie de pooh is heel klein maar nog best ok Maar de kleine boekjes is schandalig voor die prijs de boekjes zijn heel anders dan op het filmpje helaas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 adventskalenders besteld met Lego blokjes kerstboom voor de kindjes (neefje en nichtje dat graag met Lego spelen). 2 verschillende dozen besteld en heb 2 dezelfde dozen aangekregen... Vandaag mail... Ver más

Todas las opiniones

91 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

niet bestellen bij deze firma

ik heb een adventskrans gekocht en ze vonden mijn adres niet. Dus heb ik gevraagd of ze hem willen opsturen maar ik krijg geen gehoor .nu heb ik gezegd. dat ik mijn geld terug wil ook geen gehoor. Ik voel mij in het zak gezet door deze firma.

3 de octubre de 2025

Oplichting

Oplichting, totaal niet gekregen wat ze me verkochten, advent kalender , niet hetzelfde, zeer klein en zitten geen flesjes is!
Schande dat de prijs zogezegd van 70 euro met korting naar 35 euro werd verkocht voor ROMMEL .
Niets kopen van deze oplichters.

24 de octubre de 2025

Oplichting

Hou rekening met een verzendtijd van 1 tot 1,5 maand.
Ondanks de .nl moet er van overzees verstuurd worden.
De 24 days of stationery lijkt op de advertentie maar is gevuld met papier met spreukjes op
De squismallow kalender zijn geen squismallows maar plastic figuurtjes. Pure oplichting en niet zoals geadverteerd!

5 de noviembre de 2025

Oplichting! Niet kopen!

Niet kopen mensen bij dit bedrijf want je wordt opgelicht!!!!! Ik kocht een adventskalender met zogezegd ‘whiskey flesjes’ maar was echt pure rommel. Het zijn piepkleine platte foto’s van whiskey flesjes om in een kerstboom te hangen maar je kan het echt niet gebruiken om in een kerstboom te hangen, pure oplichting!!!!!!!!!’

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop geen whisky advent kalender

Koop geen whisky advent kalender. Zijn gewoon kleine plastic plaatjes om in de kerstboom te hangen. En geen flesjes met een slokjes. Veel te veelgeld voor deze “rommel”

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel niks bij dit bedrijf

Bestel niks bij dit bedrijf, is de grootste rommel! Ook bij de levering zijn de pakketten beschadigd aangekomen. Ik heb een mail gestuurd naar zowel de leverancier als colis Privé maar betwijfel het sterk dat ik een reactie ga krijgen. Je kan ze enkel per mail bereiken, overal gezocht naar een telefoonnummer van beide bedrijven maar nergens te vinden, waarschijnlijk wel met een reden!

31 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop geen whiskey adventskalender!

Na 10 dagen mijn whiskey adventskalender ontvangen. Zeer benieuwd want het pakje weegt niks. Zou er wel wat inzitten? Flesjes drank zou toch wat moeten wegen? Snel opengemaakt... plastic plaatjes van whiskey flessen om in de kerstboom te hangen!
Zijn ze helemaal gek geworden voor 35 euro! 1 ster is nog teveel!

28 de octubre de 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij
Whiskey advendkalender 34,95 euro bestaat uit mini plastic flesjes zonder whiskey in.
zoiets hoort te bestaan uit kleine proefflesjes.

28 de octubre de 2025

Het is nep

Het is nep! Zijn gewoon plastic plaatjes, niet meer en dan voor dat geld! Dus geen mini cocktail of wat je ook besteld maar gewoon een plastic prul

27 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een nep advertenties en oplichting

Wat een nep advertenties. Wat ze beloven zit niet in de advent kalenders. Platte flesjes en erg goedkoop.
Wat een oplichting en retour sturen is te lastig...pfff...dat ik hierin ben getrapt.
Koop niets hier, je wordt alleen maar teleurgesteld.

25 de octubre de 2025

Trieste en slechte service

Na weken wachten, bestelling in plastic zak verpakt… veel écht beschadigd… na de belofte om (maar een deel) opnieuw te sturen… nooit meer wat gehoord. Reageren totaal niet meer. Triest 😢

25 de octubre de 2025

waardeloze oplichters!!!

Bronco whisky fles (glazen ford mustang model). De bestelling werd bezorgd stickers die erop zijn geplakt kapot en slechts 1 kant . In plaats van de beloofde 700ml inhoud,net tot de rand slechts 350ml . Kortom heel erg slecht !!!!

24 de octubre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.