Produkterna är ok och prisvärda men läcker! Varenda förpackning av flytande innehåll läcker ut genom korken. Jag har skickat två mejl med bilder och bett dom återkoppla men inget svar på öve... Ver más
Alltid snabb leverans och bra produkter. Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våra... Ver más
La empresa ha respondido
Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen. Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är min... Ver más
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Noruega
- kundservice@makeupmekka.se
- makeupmekka.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Läckande produkter och obefintlig kundservice
Jag har skickat två mejl med bilder och bett dom återkoppla men inget svar på över 1 månad. Under all kritik.
Produkterna kom fort men dom näste lösa detta med läckandet och förbättra sin kundservice avsevärt.
Kommer inte handla här igen
Great products for the price and…
Great products for the price and delivery has been quick every time I’ve ordered

Respuesta de Makeupmekka
Ikke modtaget varer og ingen svar fra makeup Mekka
Jeg bestilte en ordre d. 17/7 og har endnu ikke fået min pakke… har haft kontakt med DAO som skulle modtage pakken og de har endnu ikke modtaget den.. og jeg prøvet at kontakte makeup mekka selv, men får INTET svar…
500kr ud af vinduet, eller hvad foregår der???

Respuesta de Makeupmekka
Snabb leverans & trevlig kundtjänst.
Alltid snabb leverans och bra produkter.
Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våran postlåda.. dåligt.
Fick snabb och trevlig hjälp av kundtjänst på Makeup mekka som skickade en ny leverans!
Ger ☆☆☆☆☆ !

Respuesta de Makeupmekka
Älskar verkligen alla produkter jag…
Älskar verkligen alla produkter jag köpt!
Concealern speciellt! Den är sååå grym!
MEN!!!!! Den första concealern jag köpte släppte applikatorn på och det går inte få upp den ur förpackningen. Beställde en ny samtidigt som jag informerade företaget om detta som då skickade en ny till mig utan kostnad 👍 MEN!!!! Efter att nu har använt den några gånger så släppte applikatorn på den här också....... Så jäkla synd på en så bra produkt...för den är verkligen superbra...men inte värt att köpa då applikatorn går sönder. Jättetrött. Vet inte hur jag ska applicera den nu då applikatorn ligger i behållaren men den är i stort sett oanvänd. Trist! Jättetrist🥺

Respuesta de Makeupmekka
jag fick precis mitt paket
jag fick precis mitt paket, krämen jag har beställt är tomt nästan, finns nästan ingenting i , riktig hassleri

Respuesta de Makeupmekka
Cancelled my order for no reason
Cancelled my order for no apparent reason, found out about it thru klarna bc they are too lazy to even send an email out about the cancellation.

Prisvärd hög kvalité!
Alltid snabb leverans till mitt område! Prisvärda produkter som är minst lika bra som de från dyra designermärken. Snabbt och trevligt kundbemötande via mejl. Har regelbundet rea och kampanjer. Flera av deras produkter är mina go-to’s. Har verkligen inget att klaga på. Rekommenderar MakeupMekka starkt!

VARNING: USLA PRODUKTER!
VARNIN! Riktigt usla produkter, RENA KINA-SKITEN!
kunde inte göra en retur på produkter som var fullständigt värdelösa, pengar i sjön. Kundtjänst skiter i dig och ignorerar reklamationer.

Respuesta de Makeupmekka
Bestillinger blir behandlet veldig…
Bestillinger blir behandlet veldig raskt. Pleier å få produktene på døren innen 3-4 virkedager.
Bruker Helthjem. Kjedelig å vente på Posten som kun har leveringer 2 og 3 dager pr uke.

Respuesta de Makeupmekka
Likte produktene og dem kom kjempe…
Likte produktene og dem kom kjempe fort. Kjempe fornøyd til nå. Har bestilt flere produkter der i fra.

Respuesta de Makeupmekka
Dottern blev jätteglad och fick en…
Dottern blev jätteglad och fick en liten gratispresent med

Inga klagomål
Jag har nog inte en enda grej att klaga på!! Så konstigt att folk gnäller. Bra produkter till billiga priser. Köpt flera ggr, senaste gången en CC-cream och bronzer. Sen var väl färgen på CC-cream lite för mörk för mig nu på vintern, men det ligger på mig och inte på dom!

Dåligt
Helt ok! Var först besviken när jag fick hem produkterna. Rougen och countur paletten var lite trög att arbeta med. Har ändå tyckt att vissa produkter fungerat bra. Därför höjer jag mitt betyg.

Fruktansvärt
Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen.
Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är minimal plast verkar vara främmande för företaget.
Penslarna är EXTREMT plastiga och skriker billigare än vad dem var.
Läppstiftet är det värsta jag varit med om. Riktigt RIKTIGT dåligt pigmenterat, extremt stor applikator, patchy på en ny nivå och ser ut som sand på läpparna.

Prisvärda
Har köpt i flera år och älskar deras produkter. Vissa produkter är mindre bra för min hy men det är inget som företaget jan göra något åt.

Julkalendern 2025 - DIY kalender - full size produkter - bra produkter
Köpte julkalendern 2025 och är nöjd hittills.(skriver 14/12-2025)
Generellt har makeup mekka bra produkter enligt mig även om inte allt I kalendern är något jag har användning för,men jag vet att många andra har det.
Hittills har jag bara ett produkt klagomål och det är deras "flirty liquid blush". Det ser mer ut som ett läppglans,smetas runt och har dåligt pigment för mig,det är en väldigt naturlig finish men ser mer ut som att min hud är milt irreterad,men jag jag föredrar dock mer tydlig rough så det kan också bara vara en smak sak.
I princip alla produkter har en doft,vilket jag hoppas de nämner på produktbeskrivningarna då vissa dofter är starkare och har gett mig allergiska reaktioner då jag har parfym allergi,men annars skulle jag säga att produkterna luktar rätt gott.
Behöver också klaga på att det inte gick att lämna en recension på deras hemsida (åtminstone för mig) eller åtminstone inte går att hitta.
Jag fattar verkligen inte varför så många lämnar en dålig recension och klagar på att det inte kommer som en färdig kalender utan en DIY när det första som står på beskrivningen av makeup mekkas julkalender är att det är EN DIY KALENDER.
Folk behöver läsa noggrannare...
Har haft makeup mekkas julkalender tidigare,2023,och var inte så förtjust då eftersom det inte var min valda färg pallette,men årets tycker jag är jättefin och jag tror även årets färg pallette passar lite bättre för fler hudtoner då de flesta passar i rosa/röd.
Jag rekommenderar julkalendern då man får rätt så bra produkter för rätt så bra pris och då är det också full size produkter vilket inte ens finns i lyxigare kalendendrar som loreal eller ens dior.

Har handlat från Er tidigare
Har handlat från Er tidigare, ni har bra produkter

Respuesta de Makeupmekka
Helt okej för mindre pris
Helt okej smink för priset man ger. Ofta är produkter som blush och liknande svaga i pigmenten men annars är det ok grejer.