Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil til afhentning, for at fremskynde processen. - Det tager lang tid at pakke, faktisk længere tid end den anslået leveringstid? - Deres tlf nr er en telefonsvare der henviser til deres mail,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik kun et halvt af min ordre og kunne ikke kontakte med kunderservice for en uge! til sidst efter mange gange at prøve fat på dem, svarede Tina Pedersen at alt er i orden og hun vil ikke gerne tale m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke noget fra denne side, da de ikke giver 2 års reklamationsret på deres varer, som vi ellers ifølge købeloven har ret til. Jeg har forsøgt at klage over deres behandling til klagenævnet, men de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda de maternidad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Mammashop sælger ammetøj, ventetøj, pusletaske, ammenbh og alt andet til mor og baby. Vores produkter nøje udvalgt og I høj kvalitet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered a changing table

I ordered a changing table, a cream and a Madras on the 7th May.

I received my parcel about a week later and got surprised to see that the cream that they sold me was 1 year too old(!!). I contacted the customer service and only got an answer 9 days later telling me that they will refund the money (did not suggest to send me a new one...).
I had already sent back the cream and the madras that did not fit.
I got the refund for the cream a few days later but after a month and a half (!!) I still did not get the money back for the madras(459dkk).
I contacted the customer service again, as a reminder, and got PART OF the money back a few days later (411dkk) as they charged me for returning the products.

Your products are too old, you don't answer my messages, and you don't send back my money unless I remind you and yet you charge me 48dkk . what a service !

5 de julio de 2020

Jeg bestilte et køleskab

Jeg bestilte et køleskab, da det ankom var maling fuldstændig krakeleret, og den ene side var helt ujævn og fuld af skrammer og små skader, skriver til dem og de vil så sende mig nogle nye dele, efterfølgende svare de ikke på ens mails..
Skuffende kundeservice, og ikke et sted man har ret meget lyst til at handle igen!

4 de mayo de 2020

Fejl i lagerstatus

Jeg havde “købt” 3 borde og stole sæt fra plantoys, som var en del af deres 3 for 2 kategori.

Ifølge hjemmesiden var der fire sæt på lager.

Jeg får kort efter bestilling en mail fra ejeren om at de kun har et sæt på lager, om jeg ønsker det.
Det skriver jeg at jeg gerne vil, hvis de kan give mig det til den styk pris som jeg ville have fået det til i 3 for 2 tilbuddet, da det er en fejl i deres lagerstatus.

De svarer, at de ikke kan matche prisen, så jeg skal købe det til fuld pris.

Jeg tror bare jeg finder et mere servicemindet sted at handle fremover.

24 de abril de 2020

Hurtig levering

Bestilte min varer kl.15, havde varen dagen efter kl.11. Det kan ikke gøres hurtigere, fem stjerner herfra :-)

16 de abril de 2020

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig kundeservice!
Blevet telefonisk lovet en tilbagebetaling, hvorefter jeg får tilsendt en rabatkode i stedet, med forklaring om en 'bagatel grænse'.
Helt utrolig dårlig stil. Kommer ikke tilbage til den webshop. Kan ikke anbefales.

19 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft den mest fantastiske…

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med deres kundeservice. De har virkelig styr på at sætte kunden i fokus og drive forretning på en menneskelig måde 😀 det er langt fra sidste gang jeg handler her.

17 de diciembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres hjemmeside er fuld af fejl

Deres hjemmeside er fuld af fejl. Med leverings tider og om ting er på lager. Så stol ikke på deres timer eller at det maskeret til at være på lager.

Når man gør dem opmærksom på det er der ingen service at hente.

9 de enero de 2019

Fantastisk

Fantastisk! Efter et Black Friday køb var jeg noget overrasket over at modtage en mail om at varen var sendt afsted allerede søndag! Jeg hentede pakken mandag og må sande at det er den bedste og hurtigste levering jeg nogensinde har modtaget på et Black friday udsalg. Helt fantastisk! Jeg vender tilbage!

11 de diciembre de 2018

Super hurtig betjening

Det er i dag anden gang jeg bestiller over mammashop.dk.
Første gang var en super oplevelse og jeg modtag mine varer utrolig hurtigt. I dag klokken 9.50, har jeg indgivet en order, som jeg allerede klokken 12 modtag mail om var afsendt fra lageret.
Endvidere skal noteres, at de varer jeg tidligere har modtaget lever mere end op til forventningerne.

15 de diciembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.