Uggs besteld voor 60 euro, mail ontvangen met excuses voor de vertraagde levering, Website bestaat niet (meer), Track & trace werkt niet. Je denkt dat je besteld bij een Nederlands bedrijf maar is waa... Ver más
Marcelinemode
Consulta las opiniones de los clientes
Hier hetzelfde, pull van the north face besteld, contact opgenomen bij support, zelfs een reactie gekregen. Dat ze zullen verifiëren als het adres van verzending overeenkomt. Vuile ratten! 60€, maar... Ver más
geen ster waardig. trui en sportschoenen gekocht, zogezegd van tommy hilfiger. direct online betaald. Wel mail ontvangen met bevestiging van de bestelling. Link naar bestelling werkt echter niet en... Ver más
Had na het lezen van de reviews geen hoop meer dat ik mijn bestelling binnen zo krijgen maar zo waar vandaag binnen gehad Een zoontje bagger en daar een kapitaal voor betaald Dus mensen wees gewaar... Ver más
La gente también ha visto
Oplichters
Oplichters! Schoenen besteld en niks ontvangen. Geld kwijt site is uit de lucht.
Uggs besteld
Uggs besteld, niet gekregen
Site is onbereikbaar. Zo jammer zeker omdat ik van te voren de revieuws heb gelezen en ze toen goed waren. Te vluchtig gelezen dus. Balennnn
Schoenen besteld en kreeg direct de…
Schoenen besteld en kreeg direct de melding dat de bezorging vertraagd was
En ja hoor ze zijn niet bereikbaar en de site ook niet meer
Mijn advies niets kopen bij deze oplichters en oppakken die gasten
Opgelicht!
Bevestiging met ordernummer ontvangen.
Track&Trace bleef onveranderd.
Nu zelfs niet meer op te roepen + website niet meer bereikbaar!
Hatelijk is dit…
Oplichting ook ingetrapt uggs besteld
Pure oplichters
Pure oplichters. Reageren na bestelling dat het even kan duren voordat ze kunnen leveren en daarna hoor je niets meer. Emailadres bestaat niet, winkels idem dito en de internetsite is uit de lucht.
Ik ben mijn geld kwijt.
Bij deze een waarschuwing voor iedereen. Trap niet in dit soort websites. Pure oplichterij.
Zelfs nog geen een ster waard.
Oplichters
Het zijn oplichters. Bestelling niet gekregen, website bestaat niet meer. Op geen enkele manier te bereiken helaas. Trustpilot op website niet te vertrouwen! Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Heb bestelling geplaatst voor skechers
Heb bestelling geplaatst voor skechers, oo 2/02, nog niets ontvangen en blijkbaar niet bereikbaar, mag er naar flijten denk ik…
Schoenen besteld
Schoenen besteld, niks aangekregen !
Schandalig!
website bestaat niet meer... zegt genoeg zeker?
Oplichting ben gefopt 59,95 betaald en…
Oplichting ben gefopt 59,95 betaald en niks ontvangen. Trap er niet in!!!!
Ik vrees dat ik er ook ben ingelopen .
Ik vrees dat ik er ook ben ingelopen .
Heb uggs bottine besteld maar niet ontvangen .
Echt schande dat ze hier niks aan doen ...ik bestel niets meer via facebook...zijn de zoveelste oplichters
Oplichters bah!!
Oplichters bah!!! Zoals iedereen hier ben ik ook opgelicht. Website bestaat niet meer😡😡😡😡😡
Had na het lezen van de reviews geen…
Een zoontje bagger en daar een kapitaal voor betaald
Dus mensen wees gewaarschuwd bestel hier niet
Schoenen besteld en website bestaat…
Schoenen besteld en website bestaat niet meer. Betaling niet meer annuleerbaar 😡
Ook ingestonken
Ook ingestonken, 2 paar gympen besteld maar natuurlijk niks ontvangen. Mijn dochter heeft er een krantenwijk voor gelopen. Gaan aangifte doen want op de site van de politie staan zij niet als oplichters. Vuile vieze ratten, geld ben je kwijt want is gelijk overgeboekt naar een andere rekening.
Hoodie besteld en betaald
Hoodie besteld en betaald. Bevestiging ontvangen met ordernummer en track en trace. Na 5 dagen mail gestuurd en als antwoord gekregen dat het 1-4 werkdagen duurt voordat order verwerkt is. Verzending kan 6-13 dagen duren. Na check bevestiging blijkt de website uit de lucht te zijn. Oplichterij dus. Geld kwijt.
Loosers
Besteld en betaald 59,95 wel mail met…
Besteld en betaald 59,95 wel mail met ordernummer bevestigd gehad maar niks meer vernomen en ze zijn off line en ik wil mijn geld terug
Niet bestellen: Oplichters!
Op 2 februari een vest met capuchon besteld. Betaald en vervolgen wordt er niets geleverd. Oplichtters!
Vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Webshop niet meer online.
Helaas niks ontvangen en de site is…
Helaas niks ontvangen en de site is inmiddels weg. OPLICHTERS!!!