Marcelinemode

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uggs besteld voor 60 euro, mail ontvangen met excuses voor de vertraagde levering, Website bestaat niet (meer), Track & trace werkt niet. Je denkt dat je besteld bij een Nederlands bedrijf maar is waa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier hetzelfde, pull van the north face besteld, contact opgenomen bij support, zelfs een reactie gekregen. Dat ze zullen verifiëren als het adres van verzending overeenkomt. Vuile ratten! 60€, maar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen ster waardig. trui en sportschoenen gekocht, zogezegd van tommy hilfiger. direct online betaald. Wel mail ontvangen met bevestiging van de bestelling. Link naar bestelling werkt echter niet en... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Had na het lezen van de reviews geen hoop meer dat ik mijn bestelling binnen zo krijgen maar zo waar vandaag binnen gehad Een zoontje bagger en daar een kapitaal voor betaald Dus mensen wees gewaar... Ver más

Información sobre la empresa

La gente también ha visto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb net sneakers bested maar blijkt…

Ik heb net sneakers besteld maar blijk een fake site te zijn. Na een bericht kort na bestelling dat de levering 3 weken duurt ipv 3 tot 10 dagen zoals op hun site staat wil ik gaan bellen Nergens een telefoon nummer. Dit moet ophouden, ik ga aangifte doen. Trustpilot is ook niet te vertrouwen blijkbaar

5 de febrero de 2024

hoi ook helaas opgelicht

hoi ook wat besteld op deze site. Ben er ook voor 100% ingestonken als ik dit allemaal lees.
Ik ga aangiften doen dit moet echt stoppen.
Je geld gaat naar taylorGents in Duitsland.
recensies waren uitstekend maar blijkbaar allemaal nep.

1 de febrero de 2024

Fake webshop

Instagram staat vol met deze nep advertenties. Koop hier niets. De verwijzing op hun website naar positieve recensies op trustpilot klopt van geen kant. Website bestaat pas erg kort. Na betaling slecht contact, geen product ontvangen. Aangifte van oplichting gedaan.

31 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Net besteld en gelijk een mail vol met…

Net besteld en gelijk een mail vol met spelfouten.
Levering zou pas rond 1 maart zijn, want ineens is er geen voorraad meer.
Na het lezen van de reactie kan ik fluiten naar mn schoenen.
Ziek hoever mensen tegenwoordig gaan in het oplichten van anderen.

4 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb net bestelling gedaan...

Ik heb net bestelling gedaan.... er staan prachtige reviews van trustpilot.
Nu een email gekregen, levering in de week van 1 maart. Ik ben benieuwd of ik wat krijg, nu ik op deze site andere dingen lees.
Bij wel levering, zal ik het laten weten

4 de febrero de 2024

Opgelicht door advertentie op Facebook/Instagram

Dit zijn oplichters! Op deze nep winkel gekomen via een Facebook advertentie dus denk je dat het betrouwbaar is, maar heel veel commerciële advertenties op Facebook zijn van fake webwinkels!!

Bij 2 verschillende bestellingen dezelfde Track&Trace code gekregen. Website bestaat vanaf 29-01-24, dus een paar dagen. Mail gestuurd over verzending van de bestelling maar geen enkele reactie. Op de website staan heel veel verwijzingen naar Trustpilot met goede reviews, dat is allemaal fake.

Webwinkel is inmiddels uit de lucht en onbereikbaar! Zal wel snel onder een andere naam verder gaan.

Facebook zou moeten controleren of het een solide webwinkel is of oplichting. Maar zoals bij de meeste bedrijven is alleen winst belangrijk. Facebook vult alleen zijn zakken terwijl ze deels verantwoordelijk zijn voor de advertenties op hun website!!!

2 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Webshop en website zien er erg goed…

Webshop en website zien er erg goed uit. De aanbieding was mooi en ik heb wat gekocht. Het trust logo wat ze gebruiken gaf de doorslag om te kopen. Nu wordt de bestelling uitgesteld tot nader orde en ben ik gaan onderzoeken op deze site. Ik vermoed dat ik niets krijg maar fingers-crossed.

2 de febrero de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.