Marcelinemode

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uggs besteld voor 60 euro, mail ontvangen met excuses voor de vertraagde levering, Website bestaat niet (meer), Track & trace werkt niet. Je denkt dat je besteld bij een Nederlands bedrijf maar is waa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier hetzelfde, pull van the north face besteld, contact opgenomen bij support, zelfs een reactie gekregen. Dat ze zullen verifiëren als het adres van verzending overeenkomt. Vuile ratten! 60€, maar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen ster waardig. trui en sportschoenen gekocht, zogezegd van tommy hilfiger. direct online betaald. Wel mail ontvangen met bevestiging van de bestelling. Link naar bestelling werkt echter niet en... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Had na het lezen van de reviews geen hoop meer dat ik mijn bestelling binnen zo krijgen maar zo waar vandaag binnen gehad Een zoontje bagger en daar een kapitaal voor betaald Dus mensen wees gewaar... Ver más

Información sobre la empresa

La gente también ha visto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een Tommy Hilfiger jas aan 69 eur…

Een Tommy Hilfiger jas aan 69 eur besteld, wel een jas ontvangen maar niet van Tommy. Pure oplichterij. Gekende verhaal na over en weer gemail dat retouren niet mogelijk is. Maar geen reactie op mijn vraag naar de Tommy jas zoals aangeboden op de webshop.
Een uur later mailadres 'not found'. Bedriegers!!

Opgelicht

Opgelicht!
Besteld voor maarliefst €92!
Niets ontvangen en site is uit de lucht.
Aangifte gedaan.
Iedereen die gedupeerd is zou aangifte moeten doen, hoe meer aangiften hoe meer kansen denk ik?

Ik ook opgelicht

Ik ook opgelicht, 28jan besteld 29 label aangemaakt, donderdag gemailt kreeg wel een reactie ,dat het eve kon duren.
Nu vandaag wou ik kijken en de site bestaat dus niet meer.
Mijn geld is dus terrecht gekomen op een Duitse rekening nummer.
Ben 2 x opgelicht in 4 dagen blijkbaar!
Ik kijk ook altijd alles na en dus er ook ingestonken.
Door gegeven aan de politie!

Oplichters!!!

25 januari aangifte gedaan. Vandaag krijg ik een mail van MARCELINE ESTD 2020. lstore+77625327965 at shopifyemail.com
Je bestelling is geannuleerd
Bestelling #4549 is op jouw aanvraag geannuleerd en is nog niet terugbetaald.
Als je vragen hebt, kun je deze e-mail beantwoorden of ons e-mailen op help at albertinemode.com
Ik had besteld bij taylorgents.nl dus vind de afzender al vreemd.

En als ik dit Google is het ook moeilijk te vinden en de webshop is al weer offline. Het popt dus iedere keer weer op onder een andere naam. Waarschijnlijk in de hoop dat mensen nog wat ga bestellen.

Deze aangifte heb ik 25 januari verstuurd:
Op 12 januari heb ik online een Tommy Hilfiger vest besteld bij Taylor Gents .
Ik heb dit vest niet ontvangen.

De prijs was €59,95.
Dit bedrag heb ik overgemaakt naar
ZT 11 LIMITED
Rekeningnummer: DE93 2022 0800 0097 0565 99
Omschrijving: 688DGDX 0140000835594415 Taylor Gents Referentie: 2024-01-12T19:45 0140000835594415

Vest niet ontvangen.
Inmiddels is de webshop offline en zie ik op trustpilot nog meer mensen die door deze shop zijn opgelicht.

support at taylorgents.nl

Dus mensen, doe aub allemaal aangifte. Je geld ben je kwijt maar als er genoeg aangiftes binnen komen hoop ik dat ze deze oplichters op het spoor komen.

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. FAKE
Helaas ben ik in alle haast, even snel bestellen, er ook ingetrapt.
Ongelooflijk dat dit ook gewoon mogelijk is; ze gaan van de ene website naar de andere. Stelletje oplichters!
Geen contactgegevens en geen mail bevestiging van je bestelling. Firma list en bedrog.
Weer een keer altijd trustpilot raadplegen !! Helaas zijn er al veel mij voor gegaan om in deze verkooptruc te trappen 🤬

marcelinemode.nl is fake

lees hier net anderen hun ervaring - zelfde bij mij - bestelling geplaatst - betaald - melding dat pakje weken later zal geleverd worden maar nergens geen verder contact of reply mogelijk.....geld kwijt dus vrees ik...

Dik gefopt

Blijkbaar een fake site waar ik met open ogen ben ingelopen... leek de moeite een tommy jas aan zo een korting. Gelijk besteld zonder eerst trustpilot te raadplegen. Na deze revieuws te lezen bankgegevens nagekeken en bij mij staat ook hong kong...

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fake bedrijf!

Fake bedrijf!! Oplichters. Trap er niet in. Contact is niet mogelijk. Producten komen uit het buitenland. Niks ontvangen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een jas ontvangen die veel en…

Ik heb een jas ontvangen die veel en veel te klein is, na een paar keer heen en weer mailen inclusief foto's krijg ik het onderstaande bericht:

Hoi Jeroen,

Bedankt dat u uw bezorgdheid bij ons kenbaar heeft gemaakt.

Helaas kunnen we een retourzending of omruiling niet voor u verwerken, omdat dit in strijd is met ons beleid.

Wij willen echter dat u gelukkig bent. Laat ons u op een creatieve manier helpen! Bij uw volgende bestelling bij ons geven wij u 15% korting op uw gehele bestelling. Gebruik de code CREATIVE15 bij het afrekenen.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen.

Met vriendelijke groeten,
Geona

Dit gaat nergens over, ik heb gevraagd of ik ze persoonlijk kan spreken, gaat lastig worden denk ik.
Gezien alle andere berichten die ik lees heb ik weinig hoop...

6 de febrero de 2024

Oplichters

Oplichters! Spullen besteld maar niks ontvangen. Bij mail contact geen reactie en geld kwijt!
NIKS KOPEN HIER! Aangifte is gedaan.

3 de febrero de 2024

Niets ontvangen

Niets ontvangen. Tommy sneakers was al ruim voor de kerst. Pas op! Is echt nep!! Je krijgt niets verschillende keren aangeschreven krijg geen respons

20 de diciembre de 2023

Site is nep!!

Site is nep!! Aantal dagen geleden besteld en nog geen bevestiging gekregen. Flut

5 de febrero de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.