Banner for Wijnwinkel Marius

Wijnwinkel MariusOpiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en goede bezorging en duidelijke informatie over het bezorgproces. Handgeschreven kaartje in de doos erbij vond ik heel leuk. De lekkerste limoncello van The Lemon Spirit die ik ooit heb geproe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie website welke prettig werkt. Ruime collectie interessante dranken. Duidelijke en correcte service ( ik werd zelfs persoonlijk gebeld om mee te delen dat 1 product niet op dezelfde dag verzonde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettige winkelervaring met een mooi en bijzonder assortiment. Iedere wijn voorzien van relevante achtergrond info zodat je weet wat je koopt, ziet, ruikt en vooral proeft! Pakket goed verpak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top zaak! Altijd weer wat lekkers uit het Zeeheldenkwartier en makkelijk ook met bezorging. Even snel afhalen kan ook alleen parkeren is een crime. Hoop dat jullie wel bij je core business blijven en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos
  2. Tienda de bebidas alcohólicas
  3. Licorería
  4. Mayorista e importador de vino

Sobre Wijnwinkel Marius

Escrito por la empresa

Eén van de fijnste wijnwinkels van Nederland. Dat is waar we bij Marius naar streven. In onze winkels in het Haagse Zeeheldenkwartier en Wassenaar.

Marius wil een plek zijn van en voor wijnliefhebbers, met een collectie wijn waar we trots op zijn. Die we direct bij de wijnmakers zelf proeven én inkopen. Wijn van toegewijde kleine en grote wijnhuizen, wijnboeren en estates van over de hele wereld. Wijnmakers die geloven in wat ze maken, gepassioneerd zijn om iets bijzonders te creëren.

Het aanbod in onze winkels is net zo breed en gevarieerd als ons smaakpalet. Veel van onze wijnen scoren elk jaar opnieuw weer hoog in wijngidsen als de Omfietswijn, De Grote Hamersma, maar ook bij gerenommeerde internationale wijnmagazines als Parker, Decanter en Vinous. We leveren niet voor niets aan een toenemend aantal restaurants in Den Haag en omstreken, van eetcafé tot sterrenzaak.

Bij Marius vind je wijnen uit de oude en de nieuwe wereld, van eenvoudige plezierige en gemakkelijke wijnen die je elke dag zou kunnen drinken tot absolute krachtpatsers met een diepgang en complexiteit waar je lang en intens van kunt genieten. We helpen je graag de juiste wijn te vinden, van een snelle doordeweekse fles, een bijzondere saké tot een uitgebreide reis door de wijnwereld. Ofwel: de juiste wijn voor het juiste moment, in combinatie met een bepaald gerecht, of op basis van karakter of smaakvoorkeur. Elke vrijdag en zaterdag staan er in onze winkels ook flessen open om te proeven.

Regelmatig ontvangen we wijnmakers in de winkel en houden we proeverijen. Het team van Marius organiseert daarnaast wijnavonden en wijndiners in samenwerking met de restaurants waar wij aan leveren en verzorgt ook opleidingen in samenwerking met de wijnacademie.

In onze webshop is de hele collectie die Marius biedt terug te vinden én te bestellen. Wij bezorgen de wijn zo snel mogelijk, desgewenst in cadeauverpakking. In onze winkels helpen we graag persoonlijk. Liefst zo goed mogelijk. Omdat we nu eenmaal één van de fijnste wijnwinkels van Nederland willen zijn.

Welkom bij Marius.

Gratis verzending boven de €75,-

Kwaliteitswijn en sake online kopen – rechtstreeks van de specialist

Bij MariusWijn.nl bestel je eenvoudig kwaliteitswijn en échte Japanse sake — snel, betrouwbaar en met gratis verzending vanaf €75. Of je nu een klassieke rode wijn online wilt bestellen, een frisse witte wijn zoekt voor een zomerse avond, of je vrienden wilt verrassen met een exclusieve fles Junmai of Daiginjo sake: in onze webwinkel vind je altijd een zorgvuldig samengesteld assortiment van topkwaliteit uit de hele wereld.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

84 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige selectie wijnen

Prachtige selectie wijnen, goed omschreven op de website, daarnaast : deskundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Mogelijkheid tot bezorging aan huis of in de twee winkels.

8 de junio de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, de deskundigheid van het team en de bezorgmogelijkheden. Daar doen we het voor! Hopelijk tot een volgende keer.

Bestelling

Prima service. Snelle bezorging.

1 de junio de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service en bezorging naar wens zijn geweest. Hopelijk tot een volgende keer.

Goede service en adviezen

Goede service en adviezen. Resultaat: Fantastisch druivensap in huis…
Altijd vriendelijk, en top communicatie

31 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service en het advies naar wens is geweest. Geniet van het fantastische druivensap! Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen ging zeer makkelijk en…

Het bestellen ging zeer makkelijk en zeer snel.

4 de junio de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de service naar wens was, hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en zalige wijnen

Snelle levering en zalige wijnen, volledig volgens omschrijving.

28 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest en dat de wijnen heerlijk waren! Hopelijk tot een volgende keer.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

18 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Marius

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede en nette afhandeling en…

goede en nette afhandeling en bezorging. en leuk mei pakket. proberen we voor het eerst.

24 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service naar wens was. Geniet van wijnpakket mei! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Marius

Snelle bezorging

Snelle bezorging, aardige mensen, lekkere wijn.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de bezorging, de service en de wijn naar wens is geweest! Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met bezorging en service

Snelle en goede bezorging en duidelijke informatie over het bezorgproces. Handgeschreven kaartje in de doos erbij vond ik heel leuk. De lekkerste limoncello van The Lemon Spirit die ik ooit heb geproefd.

10 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest en de limoncello goed is bevallen! Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel bezorgd met een lief kaartje

Snel bezorgd met een lief kaartje. Wijn was erg lekker.

30 de abril de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de service naar wens was. En niet te vergeten het belangrijkste: dat de wijn lekker was! Hopelijk tot een volgende keer.

Topservice!!!

7 de mayo de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, heerlijke wijn!

Snelle levering. Heerlijke wijn!

28 de abril de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de levering en (het belangrijkste) de wijn naar wens is geweest. Hopelijk tot een volgende keer.

Zeer behulpzame klantenservice

Zeer behulpzame klantenservice, snelle verzending en uitstekende wijn.

19 de abril de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de klantenservice, snelle verzending en de wijn naar wens is geweest! Hopelijk tot een volgende keer.

Topservice, top wijnen

Snel, altijd aardig en mooie tips voor wijnen :)

21 de abril de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de wijnen en de service naar wens was! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Marius

Uitstekende service

Uitstekende service, snel en volgens afspraak bezorgd inclusief wenskaartje.

3 de abril de 2026

Respuesta de Wijnwinkel Marius

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Marius

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.