Snelle en goede bezorging en duidelijke informatie over het bezorgproces. Handgeschreven kaartje in de doos erbij vond ik heel leuk. De lekkerste limoncello van The Lemon Spirit die ik ooit heb geproe... Ver más

La empresa ha respondido
Mooie website welke prettig werkt. Ruime collectie interessante dranken. Duidelijke en correcte service ( ik werd zelfs persoonlijk gebeld om mee te delen dat 1 product niet op dezelfde dag verzonde... Ver más
La empresa ha respondido
Prettige winkelervaring met een mooi en bijzonder assortiment. Iedere wijn voorzien van relevante achtergrond info zodat je weet wat je koopt, ziet, ruikt en vooral proeft! Pakket goed verpak... Ver más
La empresa ha respondido
Top zaak! Altijd weer wat lekkers uit het Zeeheldenkwartier en makkelijk ook met bezorging. Even snel afhalen kan ook alleen parkeren is een crime. Hoop dat jullie wel bij je core business blijven en... Ver más
Escrito por la empresa
Kwaliteitswijn en sake online kopen – rechtstreeks van de specialist
Piet Heinstraat 91, 2518 CD, Den Haag, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ik had wat vragen voordat ik wilde bestellen, die werden prompt beantwoord en na bestelling alles volgende dag al in huis!

Respuesta de Wijnwinkel Marius
Bij Marius is de beste wijnwinkel die ik ooit heb bezocht. Er is zo veel kennis en vriendelijkheid; elk bezoek is een feest en voelt als een warm bad. Ze nemen alle tijd voor je en voelen precies aan wat je wil. Ook het restaurant is fantastisch.

Respuesta de Wijnwinkel Marius
Altijd heerlijke wijnen in het assortiment.
De wijnen snel en goed verpakt verstuurd.

Respuesta de Wijnwinkel Marius
Duidelijke website, met wijnbeschrijvingen waar je iets mee kunt. Bestellen was makkelijk, en de communicatie met de winkel ook. Bezorging op tijd, ging ook van een leien dakje. Pluim!

Respuesta de Wijnwinkel Marius
Prachtige wijnen ontvangen, snel geleverd door post.Nl
Goede service aan de telefoon voor het bestellen om een laatste vraag te beantwoorden. Grandioos
Great choice of wines, efficient customer service and timely delivery.
Stipte, betrouwbare bezorging, volgens afspraak.
Uitstekende service, was iedere zaak maar zo, en heerlijke wijn en sake. Gewoon top+++++
Snelle levering en top oplossingen als er iets fout gaat
Ik had meer flessen besteld dan op voorraad en er werd meteen gebeld. Samen naar een oplossing gezocht en dezelfde dag al met de pakketpost mee. Prima feedback !
Más información sobre otros tipos de reseñas.