Had een grote bestelling voor ons feest. Post had moeite om 3 dozen in 1 keer te leveren, ze snapte er niks van, stuurde zelfs 1 doos retour ?? Uiteindelijk in 3 gedeeltes ontvangen. Maar contact daa... Ver más
Helaas was mijn bestelde wijn niet meer in voorraad. Maar heel snel maakte men de belofte om deze bestelling, 12fl 'Clos Lojen' 2023( rood), te verzenden van zodra de nieuwe levering van oktober zal... Ver más
La empresa ha respondido
Tijdens transport (Post NL) zijn er 2 flessen wijn uit de verpakking gehaald. Mondovino heeft dit super snel en correct opgelost door direct 2 nieuwe flessen op te sturen. De reactiesnelheid en he... Ver más
La empresa ha respondido
Al meerdere keren iets besteld bij Mondovino, gaat altijd goed met bestellen. Plus ook niet onbelangrijk, ze hebben hier lekkere wijnen. Blijf hier dan ook altijd klant.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
‘Met ons zorgvuldig geselecteerde aanbod willen wij ‘orde in de chaos’ scheppen. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren, vaak hechte familiebedrijven. Hierdoor schakelen wij de tussenhandel uit. Nog een bijkomend voordeel is dat deze wijnmakers nauwelijks geld hoeven uit te geven aan dure reclame, zoals bij veel 'merkwijnen' wel het geval is. Met andere woorden: onze wijnen zijn gemaakt voor de liefhebber, niet voor de etikettendrinkers! Elke euro die je bij ons aan wijn besteedt, zul je terug vinden in de wijn. En de tevredenheid van de klant staat daarbij voorop. Het klinkt bijna religieus, maar onze wijnen bieden rust, bezinning, voldoening en gezelligheid. En dat alles verpakt in een fles.’
Assendorperstraat 107, 8012 DH, Zwolle, Holanda
- 038-4223322
- info@mondovino.nl
- www.mondovino.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Top wijn ,top correcte levering
Goede Ervaring met Mondovino
Had een grote bestelling voor ons feest.
Post had moeite om 3 dozen in 1 keer te leveren, ze snapte er niks van, stuurde zelfs 1 doos retour ?? Uiteindelijk in 3 gedeeltes ontvangen. Maar contact daarover met Mondovino was goed, zeer snel en hun zochten netjes meteen uit hoe het zat en beloofde dat alles er optijd zou zijn voor ons feest. En dat hebben ze waar gemaakt. Chapeau want voor hun is zoiets ook niet fijn en brengt extra kosten met zich mee. Alles zat netjes en goed verpakt. We gaan ervan genieten!!
De bestelling correct uitgevoerd
Goede wijnen en prima service
Snelle en juiste levering.
prima service
Wat bestelt werd is correct verpakt…
Wat bestelt werd is correct verpakt afgeleverd. Daarnaast hield men mij met de mail op de hoogte van het hele proces.
alles volgens afspraak
Mijn opmerking is sportief opgelost.
snelle en correctye levering
Super vriendelijk en snel verzorgd
Super vriendelijk en snel verzorgd. Top service.
- Degelijk verpakt, heel netjes
- Aantrekkelijke aanbiedingen
- Persoonlijke service
- Vriendelijk contact
- Prijs-kwaliteit top, mooi assortiment
Persoonlijk contact, vriendelijk en snel
Persoonlijk contact zelfs bij onlineverkoop. Snelle verzending. Hele goede service.
vriendelijke bezorging,wil bij…
vriendelijke bezorging,wil bij benadering welweten
hoe laaat ongeveer ,
Er was een doos gebroken door de…
Er was een doos gebroken door de bezorgdienst, Mondovino heeft direct opgelost met de bestelling opnieuw door te sturen! snelle opvolging
Lekker wijn.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. De wijn was bij ons al bekend😃
Goede persoonlijke communicatie en…
Goede persoonlijke communicatie en snelle levering!
Más información sobre otros tipos de reseñas.