Min opplevelse. Opplevelsen med selger var bra og opplevelsen med montører var bra. Grunnen til at det ikke ble 5 Stjerner er at i og med at jeg skulle skaffe materialer til kledning inne i portåpnin... Ver más
La empresa ha respondido
Han kom til avtalt tid og satte igang arbeidet etter en liten velkomstprat. Vi forstyrret ham ikke under monteringen og i løpet av ca. 2 timer var hele monteringen ferdig. Han viste oss hva vi skulle... Ver más
La empresa ha respondido
Selgeren Nigel var kunnskapsrik og virket veldig til å stole på. Han var tydelig opptatt av å selge oss den beste løsningen for oss, ikke det dyreste. Ventetiden var litt lang, men monteringen gikk... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Ver más
La empresa ha respondido
Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.
Årøsetervegen 10, 6422, Molde, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt gikk fort og greit, rask og hyggelig respons på henvendelse. Rask faring og tilbud. God kompetanse på løsning og fargevalg ihht sameiets regler.
Supereffektiv og rask montering.

Respuesta de Markisemannen
Efektiv og rask montør. Negativt, måtte betale 50% før bestilling ved 2 stk porter.

Respuesta de Markisemannen
Dyrt selv med rabatt på montering og duk, men det ble veldig fint. God service. Kjapp montering.

Respuesta de Markisemannen
God informasjon og rask levering. Og flott oppfølging med montering.

Respuesta de Markisemannen
Hyggelige og hjelpsomme. Kom med anbefalinger og fant gode løsninger.

Respuesta de Markisemannen
Rask og hyggelig kundeservice, veldig fornøyd med montasje og kvalitet på produktet. Anbefales👌

Respuesta de Markisemannen
Tid for levering og montering av markise ble overholdt. Så langt jeg kan se er alt i samsvar med bestillingen.

Respuesta de Markisemannen
God opplevelse fordi jeg fikk tillit til de ansatte

Respuesta de Markisemannen
Godt produkt og veldig fornøyd med monteringen. Men screens ble svært forsinket levert, mange uker lengre enn det som ble antydet av både selger og nettsiden. Normal levering ble sagt å være ca 6 uker, men noe lengre pga sesong. Produktet ble først levert etter 13 uker. Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice på epost, svar kommer ikke før mange dager etter kontakt.

Respuesta de Markisemannen
Meget effektivt arbeid. Eneste er at jeg ikke får markise helt inn ennå, så når den er kjørt inn til den stopper så har jeg problemer med verandadøra. Den går oppi armen på markisa🤔

Respuesta de Markisemannen
Kom presis til avtalt tid for befaring. Informerte godt om forventet levering. Levering/montering ble gjort raskt og effektivt. Hyggelige folk fra start til slutt.

Respuesta de Markisemannen
Gode produkter. God service. Veldig hyggelige og erfarne håndverkere.
Har både solskjerming og garasjeporter levert og montert fra Markisemannen