Heel vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de fietsen. Proefritjes mogen maken op verschillende fietsen. Zeer behulpzaam bij vragen. Prijs/kwaliteit top! Levering top! Ik heb een ander zach... Ver más
La empresa ha respondido
Heb eerst on line gekeken en kwam bij matrabike terecht , zijn dan naar de winkel in rumst geweest hebben een goede uitleg gekregen en heb een testrit gedaan was tevreden en heb de fongers transportfi... Ver más
La empresa ha respondido
Op 10/04/26 heb ik een prachtige fiets gekocht in Sint-Martens-Latem bij matrabike , bijgestaan door de vakkundige verkoper Stanny . Die mij alles uitgelegd heeft wat voor mij het beste was .Het wa... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo miła i pomocna obsługa.Umowa bardzo przejrzysta.Dużym plusem jest to,że w razie problemów z rowerem,ktoś przyjeżdża do domu i próbuje naprawić usterkę jak się nie uda,odbiera rower na 48 godzin... Ver más
La empresa ha respondido
Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Vandaag zijn onze 2 elektrische fietsen bezorgd. Eigenlijk was er vandaag geen route, maar omdat wij dichtbij wonen heeft matrabike ze toch bezorgd. Super
Vorige week deze fietsen gekocht en heel fijn geholpen door Ties. Dankzij hem konden we snel een goede keus maken.

Respuesta de Matrabike
De website is heel duidelijk, informatief, je weet wat je koopt, vlotte levering , fiets gemonteerd en eerste smering van ketting en zo

Respuesta de Matrabike
Netjes en goed geholpen in st.martens-latem door Stanny. Fiets kwam op afgesproken dag en tijd. Zelfs eerder en dat kwam juist goed uit. Na in gebruikneming een kleine haperingen in versnelling en dit is telefonisch goed en duidelijk opgelost.

Respuesta de Matrabike
Op de website was het gemakkelijk om te kiezen omdat er genoeg en vergelijkbare informatie op stond, bestelling en leveringen verliepen vlot. Een aanrader!

Respuesta de Matrabike
Everything goes well I am truly recommend the matrabike... The quality of bike very good even affordable...

Respuesta de Matrabike
Tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding

Respuesta de Matrabike
We zijn goed geholpen met het maken van de keuze van mijn fongers fiets. Geen testrit was teveel. Vlotte levering!
Na de levering zagen we een kras op de fiets, we hebben dit gemeld en zonder problemen de week nadien aan huis omgeruild👍 Een tevreden klant!

Respuesta de Matrabike
All went well, and we bought 3 bikes from Matrabike. Clear and easy to use webpage and ordering system. If there is any issue they react quickly, a responsive company. A very quick and efficient service. I love our Romet bikes. They are beautiful and, as expected, we got them their value for money ratio. I can only recommend matrabike to my friends.

Respuesta de Matrabike
Beoordeling na 2,5mnd in gebruik.
Zeer mooie fiets, goed zitcomfort, rijdt soepel en goede elektrische ondersteuning, pluspunt is het zadel dat je met klepje makkelijk kan verstellen handig als er meerdere personen de fiets gebruiken, wel wennen aan de trommelremmen als je remblokjes gewend bent, goede heldere verlichting, batterij tot hiertoe oke … hebben de lichtste gekozen, daar het onze eerste e-fiets is en weinig ervaring mee, doch zou ik aanraden iets zwaarder te nemen voor die kleine meerprijs, dit vr het extra comfort ivm het aantal oplaadbeurten, als je op hoogste ondersteuning rijdt (vooral mijn dochter) dan is de batterij uiteraard sneller leeg … ik vind de prijs vs kwaliteit een zeer goede aankoop!

Respuesta de Matrabike
Overzichtelijke winkel in St Martens-Latem.
De verkoper van dienst was zeer behulpzaam, en kent duidelijk zijn stiel. Neemt ook graag de tijd voor een praatje als het niet druk is. Volgende aankoop zal zeker ook daar zijn.

Respuesta de Matrabike
Zeer duidelijke communicatie over de levering. Persoonlijke aanpak.
En de elektrische plooifiets, die valt heel erg in de smaak: is gebruiksvriendelijk en bevat alle snufjes.
Dit was er eentje voor m’n man om zich makkelijk op, van en naar het werk te verplaatsen. Waarschijnlijk volgen er nog bestellingen voor de collega’s, die er al achter gevraagd hebben 😉

Respuesta de Matrabike
Duidelijke afspraken, stipt nagekomen, degelijk goede uitleg bij levering.
De fiets valt erg in de smaak van de gebruiker.

Respuesta de Matrabike
Vriendelijke verkoper en heel blij met m'n aankoop!
Goede uitleg gehad!

Respuesta de Matrabike
Más información sobre otros tipos de reseñas.