Valorada con 5 estrellas sobre 5

8 månader gammal Samsung Z flip4, gick inte att öppna helt. Läste recensioner om Mcare här och blev förskräckt, men vad göra? Skickade in den enligt instruktioner. Fick tillbaka exakt 7 dagar senare,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reparera INTE era produkter här. Bedrägeri & Noll kompetens. Defekt display på ny produkt skulle bytas, Täcktes ej av garantin. Nya displayen höll en vecka. (Felaktig installation, Löjligt dålig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa stället för alla er med Samsungprodukter. De fixade batteriet i min Samsung watch 4 som hade börjat att ladda ur på bara några timmar. Dessutom gick det på garantin.🙏 Mycket trevlig och... Ver más

2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Synd att man inte kan ge minus i betyg

Synd att man inte kan ge minus i betyg, för 1/5 är alldeles för högt. Usel service, de skulle byta en skärm som skulle ta 1h att byta. Först slarvade de bort min telefon, sedan tog det veckor att påbörja arbetet. Två månader fick jag vänta på att få tillbaka min telefon. Kontaktat supporten 4 gånger som vid varje tillfälle sagt ”vi vet inte vart telefonen är” och ”vi vet inte när den blir klar”. De var iaf snabba med att skicka fakturan, den fick jag under samma period som telefonen var bortslarvad.

26 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lämnade in en Samsung Z Flip 6 för ett…

Lämnade in en Samsung Z Flip 6 för ett kostnadsfritt byte av skärmskydd. Telefonen var fullt fungerande vid inlämning. Kort tid efter återlämning upptäcktes en liten svart fläck på displayen med färgade pixlar runtom, som därefter successivt växte.
När jag reklamerade felet hävdade verkstaden att skadan ”troligen orsakats av en nagel”. Ansvar avvisades med hänvisning till Samsungs garanti, trots att ärendet gäller reklamation av verkstadens tjänst. Bevisbördan för skador som uppkommer under verkstadens hantering lades felaktigt på mig som kund.
Processen präglades av mycket korta svar, bristande motivering och ett tydligt försök att skjuta över ansvaret på tillverkaren istället för att ta ansvar för den egna tjänsten. Trots utförliga skriftliga invändningar och hänvisningar till lagrum stod verkstaden fast vid sitt nej och vill att jag betalar 6000kr för ett skärmbyte!

Helhetsintrycket är att företaget saknar vilja att ta ansvar när något går fel i samband med service. Som kund förväntar man sig fackmässig hantering och ett seriöst ansvarstagande om en skada uppstår, det upplevde vi tyvärr inte här.
Jag kan därför definitivt INTE rekommendera denna verkstad, det här företaget är inte värda ens 1 stjärna.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har lämnat in mina buds hos mcare…

Har lämnat in mina buds hos mcare sthlm. Första gången kag skicka in dom. Vägrar dom ens testa dom. Men bad mig endp att betala 670 kr för frakt tillbaka. Fick ner det till 270 kr! För att dom fattade själva att dom inte hade gjort nånting med dom. Mcare i Stockholm är ett bluff företag ingen gillar dom. Dom har svindyra priser okunnig personal. Kundtjänsten sugerm har väntat i över en månad på svar ifrån dom. Dom vägrar svara. Om ni har garanti ärende. Be Samsung att skicka din produkt till vilken verkstad som helst förutom detta! Helt värdelösa.

25 de septiembre de 2025

Reparera INTE era produkter här

(Felaktig installation, Löjligt dåligt packat för frakt) Inte ens det stod de för.
2x displaybyten a 3,200 st.
Det andra bytet skickades inte ens produkten ihop med originalkartong (som jag skickade med, och fick såklart be om att den skickas)

4 de octubre de 2024

Nej INTE MCare!

Nej, det här håller INTE! 1. Min Xiaomi 15 Ultra är super och är allt annat än: "Billiga och enkla märken som inte är Samsung eller Apple skickar vi till Malmö". Otroligt låg nivå på hela upplevelsen! 2. Allt handlade om att byta ett skärmskydd - men nej, deras fina fingrar betackar sig för skräpmärken som Xiaomi - det får Malmö ta hand om! En häpnar, förfärligt! Och nej Mcare - ni ska inte byta någonting alls, ingenting! Även om det var ett garantiärende, men förtroende för att lämna över en privat mobiltelefon till er är så under noll, så under noll.

5 de agosto de 2025

Göteborgsverkstaden är GULD!

Jag har besökt Göteborgsverkstaden ett par gånger och måste få säga att tjejen är fullständigt suverän! Alltid glad, inga kunder är besvärliga, söker lösningar som passar kunden. Är extremt kunnig, vilket jag som IT-tekniker har kompetens att bedöma. En eloge till henne! Mvh, Gitte Jensen

5 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Problem med telefonkameran.

Hade problem med kameran i min två veckor gamla S24 Ultra då mikrofonen plockade upp rasselljud från stabilisatorn när man filmade. Tyvärr så lyckades de inte laga telefonen då det fortfarande kommer rasselljud när man filmar. Men receptionisten som tog emot telefonen vid inlämning och lämnade tillbaka den vid upphämtning var otroligt kunnig, hjälpsam och svarade på alla frågor jag hade.
3 stjärnor eftersom de inte lyckades laga min telefon (1 stjärna) men för att deras personbemötande var helt fantastiskt (5 stjärnor) så blir det inte lägre än så.

Lämnade in telefonen en fredag och fick tillbaka den tisdagen veckan efter.

11 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skickade in min Samsung s24 ultra pga…

Skickade in min Samsung s24 ultra pga sprucken skärm. Får ingen uppdatering om hur det går eller om telefonen ens kommit fram. Efter 2 långa veckor kom den tillbaka ännu mer trasig! Efter samtal med 3 tyckte de jag skulle få en utbytesenhet och efter många om och men så skulle jag tillslut få det, dagen efter skickat de mail om att de ångrar sig och jag måste skicka telefonen på nytt å vänta ytterligare 2v för att kanske få tillbaka en hel telefon. Hon på kundservice sa även att de är långsamma vilket stämmer bra. Använd INTE detta företaget om ni har behov av er telefon.

14 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning !!!! Det värsta företaget som lurar kunder och hittar på fel som inte finns

Jag skulle lämna in telefonen "FOLD 4" för att byta plastskyddet dock "upptäckte" expediten att "skärmen hade lossnat och det behövdes bytas och allting skulle ta ca 1 vecka och att allting var garanti ärende dvs garantin skulle täcke både skärmskyddet och skärmen (detta ägde rum i juni ) och eftersom jag behövde luren så sade jag då att jag lämnar in den efter sommar och det gjorde jag , den 3 sep 2024.
Efter ett par dagar så får jag ett mejl ifrån Mcare med ett kostnadsförslags på ca 8000 kr och drygt 400 kr för undersökningen . Nu var det "punktering " som var anledning till att de ville byta skärmen . När jag skulle hämta telefonen så var det veken (mitten) som var orsaken (tre olika versioner ) och inget av detta gick på garantin utan var det jag som skulle stå för hela kostanden dock takade jag nej till reparationen.
Och eftersom jag tackade nej till deras " reparation " så fick jag telefonen utan plastskydd (då dem hade tagit bort mitt gamla plastskydd ) och med en påslag (betalning ) på 412 kr .Varför jag varmt rekommenderar att inte ens komma i närheten av dem

6 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa stället för alla er med…

som hade börjat att ladda ur på
bara några timmar.
Dessutom gick det på garantin.🙏
Mycket trevlig och serviceminded personal. Jag är så glad att kunna använda min klocka igen. Tusen tack och fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ till er.

24 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min galaxy zflod skärmskyd lossnade…

Min galaxy zflod skärmskydd lossnade dem skulle byta skärmskydd, det har dom gjort. Jag kom hem och efter två dagar började det synas ett hål under skyddet, en ljus sträcka uppkom på min skärm. Pä kvittot dom gav till mig stod det att allt var okej, när jag återgick till dom påstod dom att det inte var deras fel och att de inte kan hjälpa till, fast att skärmskyddet sitter fast

3 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skickar Galaxy Watch5 LTE (44mm) dit…

Skickar Galaxy Watch5 LTE (44mm) dit efter inrådan från Samsung då batteriet håller inte mer än en dag. Efter att jag fått information från mcare.se (som tydligen inte gick på garanti enligt mcare.se) Kontaktar dem mig igen efter att ha min Galaxy Watch5 ca 3 timmar. De påstod att dem har testat min klocka och inte hittat något fel på batteriet och jag måste betala 672 kr i undersöknings avgift. När jag får hem min Galaxy Watch5 är batteritiden märkbart sämre än när den lämnades in. Överväger att byta batteri hos annan firma nu då batteritiden är så dåligt. inget seriöst företag.

3 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har en Samsung med spräckt skärm

Har en Samsung med spräckt skärm, gick via Samsung för att få telefonen åtgärdad. Angav Imei, serienummer mm och blev ombedd att skicka telefonen till Mcare.
Får info från Mcare efter de tittat på telefonen att de inte kan reparera den för att den är köpt i USA. De debiterar mig 672 kr för detta, trots att de borde ha sett på serienummer etc att den är köpt i USA. Sorgligt att Samsung inte kan fixa en telefon som är löpr i ett annat land! Blir tyvärr en Iphone näta gång och aldrig mer Mcare.......

16 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stängde igen min z flip och satte på…

Stängde igen min z flip och satte på laddning. Dagen efter var det en svart rand över vecket. Tydligen var det mitt fel för garantin skulle inte täcka det. Hade telefonen ca 18 månader, nu är den skräp. Känns inte helt ärligt.

6 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.