Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag
Min upplevelse med mcare Malmö var ärligt talat en av de sämsta jag har haft.
Innan jag skickade in mobilen svarade de extremt snabbt på mejl, särskilt när det handlade om betalning. Allt gick smidigt och professionellt tills de fick enheten.
Efter det? Total tystnad.
Efter en vecka kontaktade jag dem för att fråga om status. De svarade att mobilen skulle vara klar “idag eller imorgon”. Det gick flera dagar utan någon uppdatering. Jag skickade ett till mejl, sedan ett tredje och ett fjärde under flera dagar – inget svar alls. Jag var tvungen att resa utan min telefon.
Till slut skickade jag ett mejl där jag skrev att jag tänker anmäla dem. Först då svarade de och sa att mobilen var klar och skickad.
Och här kommer den största chocken:
De hade gjort en fullständig fabriksåterställning av mobilen utan att informera mig eller be om tillstånd. All min data, inklusive viktig företagsinformation, raderades helt.
Dessutom hade de tagit bort mitt skyddsglas och ersatt det med ett billigt plastskydd av mycket sämre kvalitet.
Extremt oprofessionellt bemötande, dålig kommunikation och total brist på respekt för kundens egendom. Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag