ekstrem dårlig oplevelse. voldsom lang ventetid, deres invite system ting er korrupt af helevedes til man kan ik få ens ting og de siger det er "bot accounts" når halvdelen af dem har discord nit... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
McSetups er primært et freelancer-team, der forbinder kunder med vores vidunderlige freelancere. Vores team elsker at arbejde tæt sammen med vores kunder for at yde den mest exceptionelle service. Vi tilstræber at levere de mest overkommelige tjenester af bedste kvalitet her på McSetups. McSetups tilbyder også et hav af forskellige færdiglavede minecraft- plugins, skripts, maps m.m.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hvilket cvr nummer opererer i under
Hvilket cvr nummer opererer i under? Kan ikke finde det på jeres side.
Jeg ville ikke råde dig til at købe noget der inde…
Jeg ville ikke råde dig til at købe noget der inde et jeg køber nogle ting som de skriver virker til de forskellige skript version også sætter jeg det ind og det virker ikke plus jeg for ikke noget hjælp der inde jeg bliver nød til at skrive private til ham der ejer det.
Man kan ikke få hjælp når man køber…
Man kan ikke få hjælp når man køber noget og der er fejl. du er heldig hvis de svare det 1 gang om måned. og hvis de overhovedet hjælper dig færdig
Virkelig noget skralde support.
Virkelig noget skralde support.
Jeg købte et skript, for omkring de 100,- dkk. Skriptet virkede ikke og kom med mange forskellige fejl. Jeg kontaktede deres support på deres Discord og skulle vente i omkring 3 uger, for at de endelig svarede. Da de så endelig svarede, var det bare som om de lavede sjov med mig, i stedet for at prøve at hjælpe mig.
Jeg vil ikke anbefale denne 'marketplace', overprice asf og virkelig dårligt support. Hold jer væk!
Den værste support til dato.
Jeg har haft købt et skript som jeg så skulle bruge hjælp til. Hvor jeg så herefter går ind i support og spørger om hjælp.
Hvor han så spørger hvad han kan hjælpe med, hvor jeg hertil siger mit problem. Herefter får jeg så ikke noget svar.
Der er nu gået en måned uden at jeg har fået det mindste svar. Det for dårligt.
Jeg har haft købt et generator skript…
Jeg har haft købt et generator skript fra McSetups som ikke virkede da jeg satte det ind på min server. Jeg prøver så herefter at åbne en ticket hvor jeg skal vente i 2 uger før jeg får et svar. Deres kundesupport er utrolig dårlig vil ikke anbefale.
Godt arbejde
McSetups.dk
Er en mega fed hjemmeside og man køber for rigtig gode priser, ligemeget hvad det er man køber, jeg har købt 5 ting fra hjemmesiden og alt virker, man får hjælp hvis man har brug for det og så er de virkelig også GODE til, at hjælpe. Fortsæt jeres gode arbejde og kom flere og flere ting på hjemmesiden (Især fede skripts)

Respuesta de McSetups
Trofast køber
Jeg vil atter være trofast køber, nem opsætning, god support og billige priser :D
God Side
God support, God shop, Mads er flink, hurtig til support, og hjælper gerne med diverse ting. Hvis det du køber, ikke virker, så hjælper han også gerne med det! 5 stjerner her fra!
God service og Hjælp
Jeg fik et produkt der virkede, dog ikke på min server med små problemer, da jeg kontaktede sælgeren fik jeg hurtigt svar og de ville meget gerne hjælpe med at løse de små problemer jeg havde. Så mcsetups kan klart anbefales hvis du skal bruge et map, skript eller plugin
God oplevelse
Produkterne virker perfekt, hvis nogle fejl får du support. Ikke altid at det er med det samme, men du skal nok få den, og når du får support virker alt som det skal.
Rigtig gode til at hjælpe og hurtig…
Rigtig gode til at hjælpe og hurtig support.
Dårlig support - Fine produkter
De ting de sælger er fin nok, men der er mange fejl i nogle af tingene. Jeg har købt rigtig mange skript derinde hvor der har været fejl i, jeg har så skrevet til dem i support og det tog flere uger før problemet var løst. Men tingene virker godt når de har fixet fejlene
God support
God support, gode skripts og gode maps.
jeg er tilfreds.
der har været nogle fejl i lidt ting jeg har købt, men de hjælper så hurtigt som muligt inde på deres discord.
Super gode produkter
Alle deres ting på hjemme siden, virker bare lige med det samme og super godt! De ved virkelig hvad de laver og giver god support og hjælp til alt på deres discord! Alle køb virker lige med det samme :)
Delle support fr
Jeg har ventet i en måned nu på, at de vil rette deres produkt. Da jeg købte en server, der allerede var blevet konfigureret, stødte jeg på adskillige fejl. Efter jeg gjorde opmærksom på disse fejl, forsikrede de mig om, at de ville tage sig af dem og løse dem. Nu er der imidlertid gået mere end en måned uden nogen form for handling. Dette niveau af ventetid og inaktivitet er utrolig utilfredsstillende!
Elendig Service og priser
Det for dårlig
Ekstremt dårlig oplevelse,Mads skreg mig i øret og slikkede mig i munden. dette er en rigtig stor krænkelse. og vil ikke have andre bliver udsat for dette. 1 stjerne her fra.
God service, Hurtig Hjælp, Professionel designed og lavet Skript samt plugins, Kan klart anbefales!

Respuesta de McSetups
Fede plugins og okay support
Super fed hjemmeside hvor du kan betale med Paypal og med et stort udvalg af Minecraft plugins, men prisen er lidt pebret. De er hurtige til at svare på support, dog et par sjuskefejl fra deres side af med mine database oplysninger. Fuld forståelse for at vi alle er mennesker og kan lave fejl, men jeg syntes at når man lige har betalt for et produkt, skal alt også bare virke.
- MAVI
La experiencia Trustpilot