ekstrem dårlig oplevelse. voldsom lang ventetid, deres invite system ting er korrupt af helevedes til man kan ik få ens ting og de siger det er "bot accounts" når halvdelen af dem har discord nit... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super fed hjemmeside hvor du kan betale med Paypal og med et stort udvalg af Minecraft plugins, men prisen er lidt pebret. De er hurtige til at svare på support, dog et par sjuskefejl fra deres side... Ver más
Jeg fik et produkt der virkede, dog ikke på min server med små problemer, da jeg kontaktede sælgeren fik jeg hurtigt svar og de ville meget gerne hjælpe med at løse de små problemer jeg havde. Så mcse... Ver más
Jeg har ventet i en måned nu på, at de vil rette deres produkt. Da jeg købte en server, der allerede var blevet konfigureret, stødte jeg på adskillige fejl. Efter jeg gjorde opmærksom på disse fejl, f... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
McSetups er primært et freelancer-team, der forbinder kunder med vores vidunderlige freelancere. Vores team elsker at arbejde tæt sammen med vores kunder for at yde den mest exceptionelle service. Vi tilstræber at levere de mest overkommelige tjenester af bedste kvalitet her på McSetups. McSetups tilbyder også et hav af forskellige færdiglavede minecraft- plugins, skripts, maps m.m.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Klart anbefalende hjemmeside!
Pisse fed hjemmeside, i har fået lavet jer. I udvikler også nogle pisse lækre scripts. Jeg har selv købt et script (Vagtpost) som virker 100% både til ældre script-version og nyere. Jeg vil helt klart anbefalede McSetups.dk, hvis du skal i gang med et projekt og mangler ting.

Respuesta de McSetups
altid god service :)
Dælme fin fyr ham der mads
Dælme fin fyr ham der mads, fik sku lavet en ganske fornuftig handel! Og det gik stærkt
Rigtig god service, og gode prudukter. Men lidt høje priser.
Rigtig god service. Har købt et forum hos dem, og det fungere som det skal. Dog er priserne lidt høje. Hvis jeg mangler noget Minecraft relateret, ville jeg helt sikkert komme tilbage efter noget.
Virkelige god butik!
Virkelig god butik, jeg købte nogen skripts derinde som fungerede perfekt. Der er ikke til at sætte en finger på noget, jeg havde lige nogen enkelte problemer med noget i et skript, men supporten svarede inden for kort tid. Helt klart en anbefaling herfra!
Klasse handel!
Utrolig hurtig support, fantastiske samarbejde.
Hvis der er noget du ikke har råd til, kommer han altid med en virkelig god pris.
De kommer med hutigt svar, og man modtager sine ting ekstremt hurtigt!
Godt
Godt service, hurtig levering, gode priser og bare godt
- Kan klart anbefales
Hurtig levering & Mega flink support
Hurtig levering, pisse flinke & ellers bare god pris!
Jeg handlede for 100kr der var bare et problem, jeg havde ikke downloadede de rigtige plugins. Men hurtigt hjalp Ejeren mig og vi fik det op og køre super fede skripts kan klart anbefale
Dårlig support
dårlig oplevelse.
dårlig oplevelse.
- ekstremt lange venetider på svar i tickets (uger ærlig) selv på købte produkter som man skal have adgang til.
- de ting de sælger på deres hjemmeside er voldsomt overpriced og når de hver 2 uge laver "invite rewards" hvor man kan inviterer spillere til deres discord for gratis skripts eller andet kan det ikke betale sig på nogen måde at købe noget derinde fra.
Jeg mener lidt hvis du køber ret produkt derinde fra bliver det givet gratis ugen efter.
- Ejeren Maaads er ekstrem sulten efter penge hvor jeg selv har oplevet han har skrevet privat til mig om jeg vil købe forskellige produker.
- han giver samtidigt rabat til folk som laver en 5 stjerne anmeldelse her på trustpilot...
ekstrem dårlig oplevelse.
ekstrem dårlig oplevelse.
voldsom lang ventetid, deres invite system ting er korrupt af helevedes til man kan ik få ens ting og de siger det er "bot accounts" når halvdelen af dem har discord nitro... samtidig er alt på hjemmesiden voldsomt overpriced.
samtidig giver de rabbeter til folk som skriver en anmeldese på deres hjemmeside ting
Rigtig fin.
Rigtig god hjemmeside og fin support-hastighed, ingen problemer her fra.
10/10 fra mig
Dav dav, jeg har brugt der hjemmeside i lang tid nu, og syndes sgu det er en god hjemmeside til at få en server på bene.
Fint nok produkter
Fint nok produkter, men de er lidt langsomme til at svare på deres discord.
God oplevelse!
Jeg var inde og bruge en semi-stor sum penge. Jeg fik hurtig levering, nem betaling og venlig support.
Kunne ikke gøres bedre - overall en god oplevelse.
- Mads / Flaxy
Dårlige service ingen hjælp