Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ekstrem dårlig oplevelse. voldsom lang ventetid, deres invite system ting er korrupt af helevedes til man kan ik få ens ting og de siger det er "bot accounts" når halvdelen af dem har discord nit... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super fed hjemmeside hvor du kan betale med Paypal og med et stort udvalg af Minecraft plugins, men prisen er lidt pebret. De er hurtige til at svare på support, dog et par sjuskefejl fra deres side... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik et produkt der virkede, dog ikke på min server med små problemer, da jeg kontaktede sælgeren fik jeg hurtigt svar og de ville meget gerne hjælpe med at løse de små problemer jeg havde. Så mcse... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ventet i en måned nu på, at de vil rette deres produkt. Da jeg købte en server, der allerede var blevet konfigureret, stødte jeg på adskillige fejl. Efter jeg gjorde opmærksom på disse fejl, f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de business-to-business
  2. Diseñador gráfico
  3. Servicio de edición de vídeo
  4. Diseñador web

Escrito por la empresa

McSetups er primært et freelancer-team, der forbinder kunder med vores vidunderlige freelancere. Vores team elsker at arbejde tæt sammen med vores kunder for at yde den mest exceptionelle service. Vi tilstræber at levere de mest overkommelige tjenester af bedste kvalitet her på McSetups. McSetups tilbyder også et hav af forskellige færdiglavede minecraft- plugins, skripts, maps m.m.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,5

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan give mange af jer ret i at…

Jeg kan give mange af jer ret i at McSetups plugins ikke kørte så godt, med fejl. Vil også sige at ja, der var ingen support at hente, da ingen tickets kunne blive oprettet, da deres discord bot var nede.

Men efter jeg nu er blevet deres slags manager, og styre det hele, er der nu blevet ryttede op i de forskellige plugins, som var fejl i. De forskellige plugins som var fejl i i starten ( Bande & celle ), er nu blevet fixset, da vi har ingået et samarbejde med PlexHost.dk.

Support lige nu 10.10.2022, er der ikke så meget gang i, da alt support bliver lagt nederst i, da vi hellere vil få alt sat op, så de forskellige ting virker, og som alle fejl, og bugs bliver fixset. Men vi vil efterhånden priotere vores kunder meget mere end vi gjorde i starten, hvor de plugins, som var fejl i, ikke blev fixset, ingen hjælp blev givet, til dem som havde købt dem.

Vi er meget kede af, alle de oplevelser med dårlig support, langsom support, fejl og bugs. Men det bliver self lavet om på fra dags dato :)

// Manager | Koldskal / Jacob Lund

10 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hjemmesiden (AimTweaks) i sig selv er…

Hjemmesiden (AimTweaks) i sig selv er utrolig hamrende fed, men jeg må være ærlig og sige, at grundet til min oplevelse ikke er tip top er pga. dårlig service og support fra MCSetups side. Da jeg skrev til ejeren, så fik jeg aldrig rigtig svar, og der var også en smule dovenskab, men det ville jeg gemme til siden, da alt er afklaret nu. Alt i alt, så er hjemmesiden pengene værd, og MCSetups kan klart anbefales fra AimTweaks af. Det eneste jeg ikke var fan af er supporten, men så snart de går igang, så er det ét fedt produkt man får udleveret som kunde, og det kan vi garantere! Tak for at få lavet en fed hjemmeside, selvom hjemmesiden i sig selv tog hamrende langtid at få leveret. ;)

21 de julio de 2022

FANTASTISKE LÆGER!

De har et team af freelancere, der ved, hvad de laver! De har freelancere til omtrent alt, hvad du kunne tænke dig!!! Jeg anbefaler stærkt at bruge McSetups

6 de abril de 2022

Hej William!

hurtig og god support

hurtig og god support. god kvalitet. nok noget af det bedste man kan skaffe pt

4 de abril de 2022

Hej Budda!

Kan ikke anbefales.

Hjemmesiden er dårlig at navigere i, de roder rundt i deres egne systemer, man venter længe på svar. Og i sidste ende er produktet kun middel, kan ikke anbefales.

17 de marzo de 2022

Respuesta de McSetups

Hej, vi er super kede af at høre din oplevelse ikke har været god. Vi forsøger så vidt og muligt at svare hurtigst muligt, vi vil rigtig gerne høre hvad vi kunne gøre bedre for dig.

Kom endelig i kontakt med os igen, så vi kan forbedre din oplevelse!

Pisse fed service

Det er en pisse fed service.
De er okay hurtige og svar også okay til tiden.
Priser okay ikke for dyre ikke for billige!

20 de febrero de 2022

Hej Noah!

Utrolig god service

Utrolig god service. De leverer den kvalitet som de lover, så det lækkert nok!

19 de febrero de 2022

Hej Simon!

Utrolig god support

Utrolig god support. Han er sku en flink gut, som akkurat fik lavet den drømme hjemmeside jeg gerne ville have. Den tog sin tid, og jeg blev lidt irriteret, men det er ligegyldigt. Det vigtigste er, at det var tiden værd. Jeg ville klart anbefale ham - super godt arbejde! AimTweaks.dk

11 de febrero de 2022

Respuesta de McSetups

Hej! Tak for din fine anmeldelse! Håber du vil kunne tage godt brug af din nye hjemmeside.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overall god service

Yderst god og relativ hurtig service, har købt 2 produkter fra dem allerede og er virkelig tilfreds med resultatet, især mit seneste køb :D

9 de febrero de 2022

Respuesta de McSetups

Tak Lauge! Vi sætter pris på anmeldelsen.

MEGA FANTASTISK

Jeg har nu købt en masse ting fra mcsetups. Og det virker hver gang! Servicen er i top, ligsom deres produkter

1 de febrero de 2022

Respuesta de McSetups

Tak Theis! Vi sætter pris på anmeldelsen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hjemmeside

Hjemmeside, Jeg har nu kigget lidt omkring på jeres hjemmeside "McSetups.dk", og kan ikke se nogle steder at i sægler hjemmesider, samt når man opretter sig på et forum som bliver hosted af jer. Så står der, "forum mcsetups.dk", syndes ret det dårlig stil at man burde ku se hostings mail til sit eget forum.

Intet hate, men syndes bare det dårlig stil.
Hav en god dag. :)

26 de enero de 2022

Hej Anders
Vi sætter stor pris på du gad at kigge forbi!

Hjemmesider med indbygget mail-funktioner er standard hos os at, at de kører over McSetups' SMTP servers- kan nemt ændres for en lille udgift.

Har du andre spørgsmål, venter vi spændt på vores discord server.
Fortsat god dag.

Hej Trustpilot

Hej Trustpilot
Jeg købte et map af McSetups
Jeg vil give McSetups 5 stjerners review fordi at de har en rigtig hurtig respons, er modne og er rigtig hjælpsomme.
-Kweidex

21 de enero de 2022

Respuesta de McSetups

Tak William! Vi sætter pris på anmeldelsen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.