Mediafix heeft mijn (zeer) oude audiocassettes perfect gedigitaliserd. Ze hebben duidelijk gemeld wat het me zou kosten en hoeveel tijd het in beslag zou nemen. De prijs vond ik zeer aanvaardbaar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het resultaat was ok. Dit is het belangrijkste. Niettegenstaande duidelijke gegevens en ordernummer te vermelden op en binnen de doos, duurde het een tijd voor de 2 pakketten samen konden gebracht... Ver más
Heb 2 videobanden laten digitaliseren. Je moet wel even geduld oefenen maar op zich geen probleem. Bij ontvangst van de digitale bestanden bleek 1 bestand niet goed van kwaliteit (storend klopgeluid e... Ver más
J'ai fait numériser plusieurs vieille bobines Super 8. Tout le processus de l'envoi au retour est très simple et bien géré par Mediafix. La numérisation est de qualité. C'est un vrai plaisir de po... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre MEDIAFIX
Escrito por la empresa
MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.
MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in België.
Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.
Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.
Información de contacto
Boomsesteenweg 81, 2610, Antwerpen, Bélgica
- 03 375 25 05
- info@mediafix.be
- mediafix.be
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
De dia's zijn correct gescand
De dia's zijn correct gescand, het heeft wel enkele weken geduurd maar dit staat duidelijk in de offerte.
De kwaliteit is wat ik ervan had…
De kwaliteit is wat ik ervan had verwacht , niet meer niet min.
lang wachten
de beloofde leveringstermijn op de website is 6 weken Maar het duurde wel 8 weken + nog even in de post. ter compensatie kreeg ik wel een mooie korting van ongeveer 100 euro. Ik had 2 vhs en 15 s-vhs-c cassettes ingestuurd. Bij één van de s-vhs-c cassettes was het gedigitaliseerde resultaat gewoon echt slecht. Gelukkig vond ik de zelfde film terug in de digitalisatie van een vhs cassette. En daar was het resultaat goed. bij één andere s-vhs-c cassettes was het gedigitaliseerde resultaat niet slecht maar ook niet goed, zowat tussen de twee. het resultaat van de meerderheid van de cassettes was dus wel goed en aanvaardbaar.
Duidelijke instructies op de website
Duidelijke instructies op de website. Afwerking en levering prima in orde. Correcte prijzen.

Respuesta de MEDIAFIX
Bonne qualité et délais respectés
La qualité du transfert des anciennes vidéos VHS des années 90 est bonne. Les délais sont ceux promis au départ, même légèrement meilleurs.

Respuesta de MEDIAFIX
Prima kwaliteit en service.
Efficacité et respect des délais.
Bon service. Très reactive
Mediafix a répondu à toutes nos questions et elle est fiable et professionnel.
Alles correct en op tijd geleverd
Alles correct en op tijd geleverd. Heel tevreden met het geleverde werk!!
De service was helemaal in orde.
J'ai apprécié le suivi tout au long de…la procédure
J'ai apprécié le suivi tout au long de l'envoi et de la réception du colis. Le coup de fil reçu de la part de médiafix pour cibler la demande est également très appréciable.
Mooi werk
Mooi werk, echter duurder uitgevallen en kan niet controleren of de gevraagde meerprijs terecht was.
Zeer goede service
Zeer vlot
Zeer vlot, zeer duidelijke communicatie. Echt een top service. Ik raad het iedereen aan.
Beau résultat
Beau résultat, mais vieux films, on ne sais pas faire mieux je suppose.
Más información sobre otros tipos de reseñas.