MEDIAFIX Opiniones 1217

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een klacht over kwaliteit, hebben ze het gecontroleerd. En ondanks dat de oorzaak (grotendeels) lag aan de levering, hebben ze het boven verwachting snel en goed hersteld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit, ik HD 8 mini HD banden uit de jaren 80 laten bewerken in de hoogste kwaliteit. Ik kreeg de kwaliteit terug alsof ik ze gisteren pas had gefilmd. Ongelofelijk hoe dat kan, gewoon TOP.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en mooie kwaliteit van gedigitaliseerde dia’s en video’s. Het duurt enige weken maar nu al twee keer een bestelling gedaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring! Voldoende keuzes te maken in hoe je het wil hebben. Heel fijn is ook dat elk mapje negatieven digitaal ook in een mapje komt (als je dat aangeeft). De mevrouw aan de telefoon is heel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de restauración de fotos

Sobre MEDIAFIX

Escrito por la empresa

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in Nederland.

Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.

Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Alles snel geregeld. Kwaliteit was supergoed hoewel het “karakter” van de Super-8 is behouden.
Niet twijfelen, gewoon doen.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na plaatsen van de bestelling kreeg ik een telefoontje om alles goed door te nemen. Ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan.
De gedigitaliseerde filmpjes zijn erg mooi geworden.
Al met al een hele goede ervaring met Mediafix

29 de diciembre de 2025

Top service

Top service. Op tijd geleverd volgens belofte voor kerst. Snelle reacties op vragen. Kortom helemaal goed.

28 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service, geweldig concept alleen dat je het via de Dropbox moet downloaden is niet voor iedereen even handig

28 de diciembre de 2025
Logotipo de MEDIAFIX

Respuesta de MEDIAFIX

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback.

Fijn om te horen dat u onze service en het concept waardeert. De download via Dropbox is overigens niet verplicht. Wij bieden ook andere opties aan, zoals opslag op een USB-stick. Mocht u hier bij uw bestelling niet voor hebben gekozen, dan kan dit achteraf nog worden besteld, mits u zich binnen 4 weken bij ons meldt.

Uw MEDIAFIX-team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was al een videa film uit 1993 en het…

Was al een video film uit 1993 en het is nog goed te zien allemaal .Heel leuk om te zien hoe je er toen uitzag,een hoop dingen die zijn gezegd waar je nu erg om moet lachen.Ja echt een aanrader om het te laten digitaliseren.

14 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zou zo weer voor Mediafix kiezen....

Na een gedetailleerde zoektocht op het internet met als doel een bedrijf te vinden dat (oude) dia's kon omzetten naar foto's, waarbij ik de diensten van een aantal bedrijven heb vergeleken, ben ik uiteindelijk bij Mediafix uitgekomen. Mijn keuze had niet beter kunnen uitpakken. De aanvraag voor een offerte was snel gedaan en een dag later zat hij al in mijn inbox. Vervolgens een zeer prettig telefonisch gesprek gehad, waarbij alles tot in detail werd uitgelegd; het was zelfs mogelijk om de dia's in Duitsland af te geven (dichterbij dan de Nederlandse afgifte punten). Na het afgeven van de dia's werd ik op de hoogte gehouden van het gehele proces middels emails. Het uiteindelijk resultaat, natuurlijk het belangrijkst, mag er wezen. Leuk om al het oud beeldmateriaal weer eens te zien nadat deze tientallen jaren in een donker hoekje van de zolder gelegen hadden. Ik kan iedereen Mediafix aanraden en zou zo weer voor Mediafix kiezen.

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de MEDIAFIX

Respuesta de MEDIAFIX

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling!

Mooi dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en dat u het oude beeldmateriaal weer heeft kunnen bekijken.

Uw MEDIAFIX-team.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.