MEDIAFIX Opiniones 1217

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een klacht over kwaliteit, hebben ze het gecontroleerd. En ondanks dat de oorzaak (grotendeels) lag aan de levering, hebben ze het boven verwachting snel en goed hersteld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit, ik HD 8 mini HD banden uit de jaren 80 laten bewerken in de hoogste kwaliteit. Ik kreeg de kwaliteit terug alsof ik ze gisteren pas had gefilmd. Ongelofelijk hoe dat kan, gewoon TOP.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en mooie kwaliteit van gedigitaliseerde dia’s en video’s. Het duurt enige weken maar nu al twee keer een bestelling gedaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring! Voldoende keuzes te maken in hoe je het wil hebben. Heel fijn is ook dat elk mapje negatieven digitaal ook in een mapje komt (als je dat aangeeft). De mevrouw aan de telefoon is heel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de restauración de fotos

Sobre MEDIAFIX

Escrito por la empresa

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in Nederland.

Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.

Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DE hulp was van begin tot eind goed.

DE hulp was van begin tot eind goed.
Het inleveren ging snel en soepel. Er werd ook goed meegedacht over wijze van verpakking etc.
De vragen via de mail werden goed en snel beantwoord.
De snelheid waarmee de order werd afgerond was heel goed.
Ook het uiteindelijke resultaat was heel goed .

Het enige wat ik miste is om te kiezen tussen terugsturen van de originele dia’s of video banden of ze door jullie te laten vernietigen.

Nu werden ze teruggestuurd voor een x bedrag en breng ik ze naar de stort.

Voor het bedrag wat ik aan verzendkosten heb betaald had ik liever de keus om ze op een veilige manier te laten vernietigen.

8 de diciembre de 2025
Logotipo de MEDIAFIX

Respuesta de MEDIAFIX

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Het gecontroleerd vernietigen is duurder dan het terugsturen, dit lijkt raar, maar wij mogen het niet bij het normale huisvuil zetten. Wij moeten het eerst voor een langere tijd bewaren, en dan laten ophalen door een gespecialiseerd bedrijf die het vernietigt in een gecontroleerde keten. We moeten namelijk garanderen dat niemand anders toegang kan krijgen tot uw media.
We bieden het dus wel aan, maar het is in de meeste gevallen duurder dan terugsturen.

Uw MEDIAFIX-team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fouten worden snel en goed hersteld

Mediafix had een fout gemaakt (1 magazijn dubbel gescand, een ander niet gescand) maar na het melden hiervan is dat heel goed en natuurlijk zonder kosten opgepakt en gecorrigeerd. Heel responsief en correct.

9 de diciembre de 2025
Logotipo de MEDIAFIX

Respuesta de MEDIAFIX

Hartelijk dank u wel voor uw beoordeling!

Jammer dat er in eerste instantie iets is misgegaan bij het scannen, maar goed om te lezen dat dit na uw melding snel en kosteloos is hersteld.

Uw MEDIAFIX-team.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne ervaring!

Netjes geholpen in de winkel, snel weer de bandjes terug met alles op dvd en usb-stick.
Zending netjes verpakt! Goed contact! Wel veel drop-outs op de DVD’s maar dat kan natuurlijk ook door onze oude camera gekomen zijn, verder genoten van de beelden die we al meer dan 25 jaar niet gezien hadden🥰

4 de diciembre de 2025

Uitstekende service

Mediafix heeft een goede digitalisatie gemaakt van een oude cassette opname. Alles verliep naar wens, en op vragen werd snel geantwoord.

26 de noviembre de 2025

Super service

We vonden een groot aantal slordig bewaarde losse negatieven.
Al die negatieven werden keurig verwerkt waardoor we nu een mooie set keurige foto’s hebben.
Snel geleverd. Super service.

2 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boven verwachting; nu zijn de plaatjes weer te gebruiken!

Ik had zelf met een flatbed diascanner al eens geprobeerd dia's in te scannen, maar kost paar minuten per dia met twijfelachtig resultaat. Nu heb ik paar duizend dia's in superhoge resolutie, stofvrij ingescand en qua kleur/contrast geoptimaliseerd. Helemaal happy! Nu kan ik ze weer gebruiken!

16 de noviembre de 2025

Goed gedigitaliseerd

Goed gedigitaliseerd.
De communicatie over wat er met je product gebeurt en hoe ver men er mee is, wordt heel duidelijk gedaan.
De kwaliteit van de gedigitaliseerde videoband was prima. Heel fijn dat dit zo kan om herinneringen te bewaren!

24 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn erg tevreden over de vlotte…

We zijn erg tevreden over de vlotte afhandeling en de kwaliteit van het gedigitaliseerde product. Het proces van bestelling tot levering verliep eeg soepel. Prijs was prima.

16 de noviembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.