Na een klacht over kwaliteit, hebben ze het gecontroleerd. En ondanks dat de oorzaak (grotendeels) lag aan de levering, hebben ze het boven verwachting snel en goed hersteld.
Consulta las opiniones de los clientes
Top kwaliteit, ik HD 8 mini HD banden uit de jaren 80 laten bewerken in de hoogste kwaliteit. Ik kreeg de kwaliteit terug alsof ik ze gisteren pas had gefilmd. Ongelofelijk hoe dat kan, gewoon TOP.
Goede service en mooie kwaliteit van gedigitaliseerde dia’s en video’s. Het duurt enige weken maar nu al twee keer een bestelling gedaan.
Goede ervaring! Voldoende keuzes te maken in hoe je het wil hebben. Heel fijn is ook dat elk mapje negatieven digitaal ook in een mapje komt (als je dat aangeeft). De mevrouw aan de telefoon is heel... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre MEDIAFIX
Escrito por la empresa
MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.
MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in Nederland.
Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.
Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.
Información de contacto
Rietbaan 5, 2980 LP, Capelle aan den IJssel, Holanda
- 010 26 17 404
- info@mediafix.nl
- mediafix.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
DE hulp was van begin tot eind goed.
DE hulp was van begin tot eind goed.
Het inleveren ging snel en soepel. Er werd ook goed meegedacht over wijze van verpakking etc.
De vragen via de mail werden goed en snel beantwoord.
De snelheid waarmee de order werd afgerond was heel goed.
Ook het uiteindelijke resultaat was heel goed .
Het enige wat ik miste is om te kiezen tussen terugsturen van de originele dia’s of video banden of ze door jullie te laten vernietigen.
Nu werden ze teruggestuurd voor een x bedrag en breng ik ze naar de stort.
Voor het bedrag wat ik aan verzendkosten heb betaald had ik liever de keus om ze op een veilige manier te laten vernietigen.

Respuesta de MEDIAFIX
Snelle reacties bij "problemen"…
Snelle reacties bij "problemen" veroorzaakt door klant.
Fouten worden snel en goed hersteld
Mediafix had een fout gemaakt (1 magazijn dubbel gescand, een ander niet gescand) maar na het melden hiervan is dat heel goed en natuurlijk zonder kosten opgepakt en gecorrigeerd. Heel responsief en correct.

Respuesta de MEDIAFIX
Doen wat ze zeggen en nemen zelfs…
Doen wat ze zeggen en nemen zelfs telefonische contact met je op voor evt. advies. Heeeeel tevreden.
Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs
Twee cassettebandjes laten digitaliseren. Het resultaat is van zeer goede kwaliteit. Het aanvraag- en uitvoeringsproces is heel professioneel. De prijs /kwaliteit verhouding is m.i. heel goed. Kortom zeer tevreden over de ervaringen met MEDIAFIX.
Fijne ervaring!
Netjes geholpen in de winkel, snel weer de bandjes terug met alles op dvd en usb-stick.
Zending netjes verpakt! Goed contact! Wel veel drop-outs op de DVD’s maar dat kan natuurlijk ook door onze oude camera gekomen zijn, verder genoten van de beelden die we al meer dan 25 jaar niet gezien hadden🥰
Uitstekende service
Mediafix heeft een goede digitalisatie gemaakt van een oude cassette opname. Alles verliep naar wens, en op vragen werd snel geantwoord.
Super service
We vonden een groot aantal slordig bewaarde losse negatieven.
Al die negatieven werden keurig verwerkt waardoor we nu een mooie set keurige foto’s hebben.
Snel geleverd. Super service.
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. Alle analoge banden zijn keurig omgezet binnen een paar weken.
correct in communicatie
correct in communicatie, behulpzaam, goede aflevering.
Correcte behandeling
Correcte behandeling, duidelijke communicatie, lage prijs!
Boven verwachting; nu zijn de plaatjes weer te gebruiken!
Ik had zelf met een flatbed diascanner al eens geprobeerd dia's in te scannen, maar kost paar minuten per dia met twijfelachtig resultaat. Nu heb ik paar duizend dia's in superhoge resolutie, stofvrij ingescand en qua kleur/contrast geoptimaliseerd. Helemaal happy! Nu kan ik ze weer gebruiken!
Goed gedigitaliseerd
Goed gedigitaliseerd.
De communicatie over wat er met je product gebeurt en hoe ver men er mee is, wordt heel duidelijk gedaan.
De kwaliteit van de gedigitaliseerde videoband was prima. Heel fijn dat dit zo kan om herinneringen te bewaren!
We zijn erg tevreden over de vlotte…
We zijn erg tevreden over de vlotte afhandeling en de kwaliteit van het gedigitaliseerde product. Het proces van bestelling tot levering verliep eeg soepel. Prijs was prima.
De eindkwaliteit is bijzonder goed
De eindkwaliteit is bijzonder goed. Het hele proces van aanmelding tot levering gaat geweldig.
Leveren goede kwaliteit
Leveren goede kwaliteit. Snelle en duidelijke afhandeling. Goede informatie.
snel, goed, goedkoop
Más información sobre otros tipos de reseñas.