La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Väldigt nöjd med vår sänggavel! Beställde hem tygprover, ringde för att få vägledning med beställningen online, la beställningen, ringde för att dubbelkolla en grej, snabbare leverans än vad vi trodde... Ver más
Vi beställde vår soffa i god tid eftersom vi planerade ta med den när vi flyttade utomlands. Det uppstod dock produktionsförseningar som verkade innebära att soffan (sofftyget) inte skulle bli klar in... Ver más
Härligt lyxig kvalitet på lakanen och tillräckligt stora för att räcka till 180 cm bred säng med 15 cm hög bäddmadrass från Tempur. De hade missat några produkter i leveransen och var supersnabba att... Ver más
MELIMELI is a Swedish interior brand founded by Amelia Widell.
Slussplan 5, 11130, STOCKHOLM, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Utmärkt service, högkvalitativ produkt och leverans i utlovat tidsspann. Supernöjd!

Respuesta de Melimeli
Toppen bra service och lätt och få kontakt vid frågor.

Respuesta de Melimeli
Soffan är fin men tyvärr använder Melimeli sig av ett leverans bolag som beter sig kriminellt.
Jag hade betalat extra för inbärning av soffan. De var 3 personer och ena mannen lurade mig att signera ett papper att vi fick ta bort emballaget innan den bara in. Akta er! Den signaturen kostade 600 kr extra! Den skulle ha burit in med emballage lika lätt men jag var snäll och tänkte att soffan väger mindre utan emballage.
Dvs. Jag accepterade att vi tar tillsammans bort emballaget innan det bars och det kostade 600 kr.
Synd för nu blir jag bara arg när jag ser soffan.

Respuesta de Melimeli
Hade gett 0 stjärnor om jag kunde. Det går i princip inte att ångra sitt köp utan att tappa 30 % av värdet alltså ca 10 000 kr. Melimeli anlitar ett företag som ombesörjer frakten, de tog bort emballaget för att kunna bära upp soffan. Pga av detta kunde jag inte lämna tillbaka soffan alls. Kundtjänst var inte tillmötesgående alls.

Respuesta de Melimeli
Supernöjd med min nya soffa från Melimeli. Otroligt skön och en härlig färgklick i vårt hem!

Respuesta de Melimeli
Väl förpackade ljus och snabb leverans.

Respuesta de Melimeli
The couch is still not delivered because the logistics company is booking the delivery date wrong and wrong and wrong again. I called 5 times with them and still they don’t get it. It’s exhausting!

Respuesta de Melimeli
Underbar service. Kundtjänsten var otroligt bra och smidigt att jobba med.

Respuesta de Melimeli
Beställde en soffa med uppbäring. Så fort vi packat upp den upptäckte vi att det var hål i klädseln. Tog direkt en bild och skickade till melimeli med önskan om att få en ny hel klädsel. Vilket ju är det minsta man kan begära som kompensation. Soffan är ju dyr och då förväntar man sig att den är hel. Blev jättebesviken på det bemötande vi fick. Ni vägrar åtgärda felet och skyller det på oss, trots att det var er personal som bar in soffan och vi enbart packade upp. Vi använde oss inte av någon kniv, sax eller nåt annat utan packade upp för hand. Felet upptäcktes direkt när vi packade upp soffan. Vill varna andra från att beställa från detta företag som skickar trasiga varor och sedan inte tar ansvar.

Respuesta de Melimeli
Det strulade med leverans pga att soffan inte levererades enligt som på hemsidan, dvs med båda armstöden av. Det löste sig, men var såklart lite surt eftersom det blev mer omständigt att jag hade trott. Sagt och gjort löste det sig tack med snabb och bra service från deras sida. Och glad är jag att det löste sig, för det är världen bästa soffa. Är så nöjd över mitt köp, även fast leveransen blev bökig. På andra leveransförsöket gick den upp utan problem.

Respuesta de Melimeli
Más información sobre otros tipos de reseñas.