Best Western Mercur Hotel Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

BEST WESTERN HOTEL group you should be shamed

BEST WESTERN HOTEL GROUP, YOU SHOULD BE SHAMED
Do not book this hotel, needs shutting down, way past it refurbishment date, total mess I check in and checked back out 10 minutes later, No refund given and booked through booking.com and was offered €20 euros and I paid £159.00 pounds all images sent to both party’s that were shocking worst hotel in 20 years. Stay away it will reck your holiday

13 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tilfældig hotel service, afhængig af hvem der er på arbejde

Min mand og jeg havde booket ophold på Mercur i København fra og med d.10 okt til og med d.12 okt. Et af vores kriterier var at der var mulighed for parkering.

Da vi ankommer fredag aften d.10 okt, bliver vi taget i mod af en ung kvindelig receptionist, der kun vil tale engelsk.

Vi spørger til, hvor vi skal parkere, hvortil hun svarer, at hun ikke ved det, da hun ikke er kendt i området. Jeg forholder hende, at vi netop har booket hotellet, fordi der er mulighed for parkering, her fortæller hun at det er rigtigt der har været et samarbejde med APCOA parkering men at det samarbejde er ophørt og vi selv må finde parkering.

Vi parkerer efterfølgende, fredag, lørdag og søndag forskellige steder omkring hotellet, for rundt regnet 1500,- danske kr.

Da vi skal tjekke ud søndag, står der en ung mandlig receptionist bag skranken. Min mand fortæller, hvor dyrt det har været for at parkere, hvortil receptionisten svarer at det er han ked af at høre og at vi er blevet misinformeret, hotellet har faktisk en aftale, med parkering i 2 dag for ca. kr.500,-

Den mandlige receptionist kan ikke hjælpe os med at få refunderet differencen, men fortalte at han havde kunnet hjulpet os, selv om hans kollega påstand havde været rigtigt. Receptionisten sagde at en anden gang skulle vi bede om at tale med manageren, hvis der var noget vi ikke forstod eller undrede os over. Min mand forklarede at han havde overhørt en samtale, hvor den kvindelige receptionist havde fortalt en anden gæst efter os, at der ikke fandtes en manager, og at gæsten kun kunne tale med hende, der var receptionist den aften.

Vi er faktisk rystede over at have betalt så mange penge i parkering, pga en receptionist der ikke magter sit arbejde.

10 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke okay

Udemærket hotel
Morgenmaden var fin
Venligt personale
MEN..
Vi bookede over bookingsiden Agoda, den side stemte ikke overens med hotellets udvalg af værelser..
Vi bestilte et “dobbelt deluxe værelse” hvor der på Agodas side står at der medfølger 2 dobbeltseng, og derved er plads til 4 mennesker (som vi var)
Da vi ankommer meddeler hotelet at der på vores valgte værelse kun er redt op til 2 personer, da det er det værelset kan indeholde.
Ikke okay når man står 4 mennesker som skal på ferie som familie og regner med et værelse hvor der er plads til alle.
Så var den eneste udvej at vi betalte 3000kr EKSTRA for et meget ringere værelse.
Så måske sku man som hotel tage at holde styr på ens bookingsystem stemmer overens med hvad de mener de har plads til..

8 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det eneste gode på det hotel er…

Det eneste gode på det hotel er sengene. Morgenmaden var kedelig og slet ikke det der er vist på hjemmesiden. Ingen af personalet kunne dansk ( det er ikke alle der kan engelsk). Lyset duede kun halvdelen af tiden på værelset. Og vasken var konstant stoppet på badeværelset. Jeg kommer ikke igen

9 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Carol on reception was amazing in Exeter

Carol on reception was amazing, I had a real problem with booking the hotel for a spa day with the hot tub and steam room. When I got there I was told it wasn’t working even though I emailed before and told them I was booking just for the spa facilities. I was so angry when I got there but carol was amazing. So 5 stars to her and not the hotel for not informing me that the spa facilities I had booked for were not working.

6 de septiembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Middel oplevelse.

Vi havde booket Superior Double Room og var 2 voksne og 2 børn. Vi ankom og fik vores værelse. Men værelset var møg beskidt. Virkelig ulækkert. Hotellet beklagede og vi fik straks et andet værelse. Det var et Deluxe Family Room. Det var renere, og ganske uden mærket. Så det var godt løst af hotellet.

Men generelt var rengøring et stort problem på hele hotellet. I forhallen, restauranten osv, var der fedt fingre og snavs over alt. Hvilket er synd for et ellers fint hotel der ligger godt centralt i byen. Hotellet virkede nedslidt. Den ene af to meget små elevatorer virkede ikke. Og der manglede lidt friskhed over det hele.

Morgenbuffeten var til gengæld god og med mange valgmuligheder.

28 de septiembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vælg et andet hotel!

Dejlig nemt at bo inde i centrum, men det er også det mest positive ved dette hotel.
Værelset var ok, med meget larm fra gaden. Badeværelset fungerede elendigt, når jeg skulle i bad var der vand ud over hele gulvet og toilettet kunne ikke skylle ordenlig ud.
Morgenmaden havde jeg tilkøbt for 120 kr. Men det var virkelig tørt brød, de bløde æg var hårde, bacon var langt fra sprød, pålægget så ikke indbydende ud, osten var helt tør i kanterne, ja jeg kunne blive ved. Da jeg tjekkede ud gjorde jeg opmærksom på den dårlige morgenmad, men receptionisten ignorerede det fuldstændig og beklagede det ikke engang.

24 de mayo de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Henvendte mig som oplyst på Smartbox's …

Henvendte mig som oplyst på Smartbox's hjemmeside til Hotel Mercur. Fik at vide, at der var ledigt værelse på den ønskede dato - da man hørte, at betaling ville foregå med Smartbox, var der pludseligt ingen ledige værelser - og nu var det også pludselig en fejl i informationen om, hvorledes man skulle booke værelse. Lige "Smart" nok efter min mening - er ret sikker på, at der skal være to torsdage i en uge, før man rent faktisk kan få et værelse. Problemet er sandsynligvis, at hoteller i Købehavn for tiden åbenbart selv kan bestemme priserne, og at man måske har meldt sig til Smartbox, da tiderne var knap så gode. Men dybt useriøst af Hotel Mercur - og som jeg påtalte for dem, burde de jo melde sig ud af en sådan aftale, når de helt åbenlyst ikke ønsker at sælge værelser til den pris, som de oplyser. Som sagt lige smart nok til mig, og i min verden hører hele historien til i afdelingen for "Fup & Fidus".

14 de junio de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.