Woke up at 2am and couldn't get back to sleep so went online - Meroza Wellington advertised closing down sale - felt bad for a company closing down so purchased a boho dress that was reduced considera... Ver más
Meroza
Consulta las opiniones de los clientes
Purchased a dress, orthopedic sandals? And leather backpack? Sandals and backpack cheap and nasty...dress average. All sent from China. Sadly feel very ripped off, will never order from Mezora again.B... Ver más
I ordered and received the Julia chevron Retro wide leg trousers that were said to be “ Material: High-quality denim fabric for comfort and durability Fit: Wide cut, high waist” but were in f... Ver más
I’m unsure why these reviews are posted under meroza.com but everybody here is referring to the same site that I am reviewing which is meroza-wellington.com. DO NOT SHOP AT THIS SITE. They are fraudul... Ver más
La gente también ha visto
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk! En stjerne
for modtagelse af 6 stk. trusser! De var one size og ville sikkert passe et barn ca.
5 år! Jeg måtte gi’ dem væk til en Røde Kors butik, da det koster 250 kr. at returnere til Kina!!!
Handel aldrig her
Handel aldrig her.
Varen er meget ringe og svarer ikke til beskrivelse og foto på deres hjemmeside. Det er det mest bøvlede retursystem og umuligt da emballage ikke må være brudt og varedeklaration ikke ligger i ved modtagelse som de forlanger skal med retur , så det ville sikkert være en udgift at sende den retur.
O stjerner
O stjerner, trøjen var en dårlig akryl trøje i værste kvalitet. Havde bestilt lækker uldtrøje.
Ren pengemaskine….. lige til at smide ud
Handel aldrig ved Meroza
Handel aldrig ved Meroza. Kvalitet og farver på hættetrøjerne passer ikke med annoncen på nettet.
Dårlig og bøvlet måde at returnere på. Der er ingen returneringsmærker med og man skal anmelde returneringen. Tvivler på at det er muligt at få pengene retur. Da pakningen i følge firmaet ikke må være brudte. Nu har jeg kontaktet Meroza og fået en mega lang retur adresse i Kina. Som jeg ikke kan sende en forsendelse til, da adresselinien ikke kan tage så lang en adresse. Mærkeligt at man ikke kan returnere til en dansk adresse, når de hedder Meroza Danmark.
Lad vær at handle med dem.
Jeg ville give 0 stjerner
Jeg ville give 0 stjerner, hvis muligt. Købte en bluse, da jeg troede det var et firma i kbh. De lover afsending næste dag, hvis jeg købte inden kl 23. Hvad de ikke skrev var det var fra Kina Express 🙈 blusen kom en lille mdr efter i dårlig Kina kvalitet. Lignede godt nok den på billedet, men i syntetisk Kina “kvalitet”. Lige til at smide ud. Kan ikke anbefale dem…
Dårlig service
Vær obs på, str. er meget små og hvis du ønsker at få fuld refusion, så skal pakken sendes tilbage til producenten. Som er en adr. I Kina.
Returforsendelsen sker altid for købers regning og ansvar.
Købte støvler til konen i god tid før…
Købte støvler til konen i god tid før jul……og fandt så ud af at returretten kun gjaldt i 14 dage…….støvlerne var for små, men jeg kunne end ikke få byttet til andet nummer !!! Virkelig dårlig service - det er så første, eneste og sidste gang jeg har handlet her.
jeg bestilte en gulvmoppe til 299 kr
jeg bestilte en gulvmoppe til 299 kr. men har aldrig modtaget denne der bliver ikke reageret på henvendelser. Så jeg er sikker på at det er en fake koncern som jeg efterfølgende dette indslag vil politianmelde dem.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice - ingen links virker i de mange "det går glimrende"-mails, man modtager i ventetiden. "Astrid" svarer da, javist - men man kan ikke ringe til hende og ingen ved, hvor virksomheden ligger. Hjemmesiden siger København, men pengene hæves i Holland....
Lang forsendelsestid
Lang forsendelsestid, men produktet kom og var ok 😁
Bestille en vare den 14 Oktober og har…
Bestille en vare den 14 Oktober og har ikke modtagetin vare ,skrev til dem og de svarede at hvis den ikke var kommet den 7 November skulle jeg skrive til dem igen ,men nu svare de mig ikke og kan ikke komme igennem til dem ,Mega dårligt firma.🤬
Dårlige støvler...
Jeg har idag modtaget et par Vintage- Butterfly støvler 50% og betalte 299 kr...på billedet så de ud som var det e lækker andefods støvle, lækkert for i. Men ak da jeg åbnede pakken blev skuffelsen næsten ikke til at bære. Slet ikke lige som det de lover. Ærligt sagt...det værste bras og lige til skraldespanden..jeg kan ikke få min fod i dem ,sålen er som til hjemmesko... Så kan slet ikke anbefales.
Hilsen Elin Madsen.
Lang ventetid på dyrt produkt ift. kvalitet - anbefaler ikke!
Bestilte hårprodukt fra dem da de kørte 2 produkter for 1 pris. Jeg skrev et par gange med Astrid fra kundeservice, da jeg flere gange modtog mail fra dem om at "alt går glat og din varer er på vej" - uden at modtage noget. Kundeservice kunne overhovedet ikke hjælpe eller sige noget om hvornår jeg kunne forvente at modtage noget. Det tog ca. en måned før produktet kom - og det er overhovedet ikke pengene værd - bare et billigt Kina-produkt, der ikke virker efter hensigten. Anbefaler ikke Meroza.
Hvis jeg dog bare kunne få mine penge igen, og firmaet lukke
Hvis jeg kunne, skulle de slet ikke have nogle stjerne.
Det er et firma, der ikke levere den vare der er bestilt, men en billig Kina efterligning.
De svare ikke på spørgsmål, men sender standard svar.
Jeg havde bestilt en linding cracker, til at flække brænde på, dumt af mig at stole på firmaet.
Fusker firma
Ingen stjerner herfra, det værste fusker firma!
Bestilte bukser , de blev leveret efter 4 uger og ef selvfølgelig et billigt made in china produkt!
Skrev til firmaet at jeg vil returnere bukserne, men skulle tage et billed/video af bukserne så de kunne se hvorfor jeg ønskede at returnere dem!
Efter endnu en mail frem ig tilbage fik jeg endelig en returseddel og en returadresse - som selvfølgelig lå i Kina!
Returneringen er selvfølgelig for egen regning!
Når man køber på deres hjemmeside forvildes man til at tro det er et dansk firma!
Vil advare andre mod at handle med dette firma!
Sådan et fuskerfirma..
Sådan et fuskerfirma..
Bestilte 2 memorystik i sølv, på 256 GB, ved at trykke på linket i annoncen..
Jeg tog skærmprint af det hele.
Et par uger efter modtager jeg, en pakke fra Kina. Den indeholder en memorystik i sølv på kun 4 GB, samt en memorystik i guld, på kun 4 GB.
Skriver til kundeservice, at jeg har fået det forkerte, og sender screenshots med.
For svar at det lige skal videre til deres leverandør. Hører intet i over en måned, og skriver en rykker.
Får svar 3 uger efter, at jeg har modtaget de korrekte varer, men jeg kan sende det retur og få mine penge tilbage.
I dag den 28.09.22 kommer returformularen, og jeg skal sende varerne anbefalet til KINA, for egen regning.
Men hvis der intet er galt med varene, forbeholder de sig retten, til intet at sende..😂
ADVARSEL
ADVARSEL: Bennyt aldrig dette firma det er snyd og bedrag.
Jeg tilslutter mig 100% alle de negative anmeldelser der er beskrevet.
Desværre er man nød til, at give en stjerne men firmaet burde have 0.
Jeg forstår ikke et firma som dette kan "få lov til" at eksistere.
Det er falsk markedsførring på alle måder og varen lever på ingen måde op til firmaets reklame.
Jeg købte nogle sandaler som viste sig, at kommer fra Kina og skoenes materiale var billigere og dårligere end det man kan købe f.eks. Netto
Desuden var mail korrespondancen med Astrid fra firmaet helt håbløs og på inge måde brugbar.
Der var store problemer med retuneringen via Post Nord ( i butik Meny) da adressen til Kina ikke kunne være i feltet på deres iPad.
Jeg opgav retuneringen,( hvilket jeg nok ikke er den enedte der har gjort), og dette tjener firmaet med sikkerhed godt på da det er så vanskeligt og dyrt at retunere deres vare.
Hjørdis iven
0 stjerner.
0 stjerner.
Produktet, en brændekløver, som på produktsiden var angivet som et originalprodukt, og som så fint og stabilt ud og var lavet af støbejern, viste sig at være et skrøbeligt sammensvejset metalstativ, som var langt mindre end det der blev vist på billederne. Helt umuligt at få nogen af de brændestykker vi har købt ned i apparatet. Jeg ved godt at alarmklokkerne burde have ringet, og at jeg burde have checket trustpilot inden købet. Men det gjorde jeg ikke og nu må jeg sparke mig selv indtil…… jeg gjorde selvfølgelig med det samme indsigelse mod skidtet, og modtog hurtigt en mail med en angivelse af en adresse i Hong Kong hvortil produktet skulle returneres. Anbefalet. Inklusive den originale pakning (en papkasse uden print) brugermaual (ikke eksisterende) og uden brugsspor (lige den del er ikke svær, da produktet er uanvendelig). Jeg har via mail protesteret over at produktet skal returneres til Hong Kong når det er købt af et dansk firma. Det er de tilsyneladende helt ligeglade med. Så nu må det jo gå rettens vej. PS de påstår de har over 7500 glade kunder! Det er jo også interessant, her på trustpilot er der ikke en eneste. Elendig virksomhed. Elendig kundeservice. Brug dem ikke under nogen omstændigheder.
Nu er det blevet den 25. September og der har været en del korrespondance mellem mig og “Astrid” i firmaet.
De bad mig sende billeder af den vare jeg havde modtaget, og den vare de havde vist på hjemmesiden, så ville de som om jeg havde modtaget den rigtige vare…. Og selv om jeg har sendt screendumps fra deres hjemmeside hvor de lover at det er en original varemærkebeskyttet Kindling Firecracker, og så den ynkelige jernkonstruktion som de har sendt mig kan de “desværre” ikke se forskel, og mener at jeg har modtaget det rigtige produkt. Det er alligevel noget.
De vil gerne returnere mine penge hvis jeg vil sende (for egen regning) produktet retur til en adresse i Hong Kong. Anbefalet. Det vil jeg selvfølgelig ikke.
Da firmaet har en dansk hjemmeside “Meroza.dk” vil jeg insistere på at sende den til en dansk adresse. Så det slutter ikke her.
Fuldstændig samme oplevelse med et par…
Fuldstændig samme oplevelse med et par sandaler og et tandprodukt som en anden anmelder her på siden. Betaling trukket ved bestilling og levering først 3 uger efter. Og sandalerne og tandproduktet levede overhovedet ikke op til forventningerne. Returadresse er til Kina med anbefalet post = det blir meget dyrt at returnere. Så hvis man ku give 1/2 stjerne her. De lover penge tilbage hvis man ikke er tilfreds. Det har jeg endnu ikke fået.
Jeg vil ikke nøjes med dårlig anbefalelse. Jeg vil helt fraråde at man handler hos Meroza 😖
Et par sandaler fristede
Et par sandaler fristede, MEN må bare tilstå at hverken kvalitet/udseendet som vist på websiden overhovedet ikke hænger sammen med de sandaler jeg modtog. Stor skuffelse. Billig efterligningsvare. Så kan du sende retur, ja tak - det er blot dyrere end det varen har kostet. Så overvej en ekstra gang inden du køber hos dem. INGEN ANBEFALING HERFRA. For øvrigt blev betaling trukket ved bestilling og varen leveret nogle uger senere. Ordre 5935
La experiencia Trustpilot