Meroza

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woke up at 2am and couldn't get back to sleep so went online - Meroza Wellington advertised closing down sale - felt bad for a company closing down so purchased a boho dress that was reduced considera... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Purchased a dress, orthopedic sandals? And leather backpack? Sandals and backpack cheap and nasty...dress average. All sent from China. Sadly feel very ripped off, will never order from Mezora again.B... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered and received the Julia chevron Retro wide leg trousers that were said to be “ Material: High-quality denim fabric for comfort and durability Fit: Wide cut, high waist” but were in f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I’m unsure why these reviews are posted under meroza.com but everybody here is referring to the same site that I am reviewing which is meroza-wellington.com. DO NOT SHOP AT THIS SITE. They are fraudul... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fup firma

Fup firma
Der vises billeder af ét produkt,- og du modtager et andet (ubrugeligt) produkt
“Astrid” beklager og vil rette op på fejlen, men der sker intet. Spild af penge

3 de agosto de 2022

FUP!

Det er simpelthen et utilregneligt fup-firma. Brug jeres tid og penge på noget andet!

25 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Disse sandaler ligner til forveksling…

Disse sandaler ligner til forveksling dem, jeg fik hjem fra et lignende firma på nettet. Alt hvad, der står i beskrivelsen er fake. Ens ordlyd oh billeder. Måske lige med undtagelse af : gratis forsendelse. De lugter, hårde såler, tynd rem, der strammer over foden mm. Jeg ville ikke have dem og sendte retur til Holland. Fik pengene retur efter mange og lange anstrengelser. Et princip. Det kostede mange mails og 112 kr I porto. Køb dem ikke !

24 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har lige lært en ting

Jeg har lige lært en ting - fald aldrig for en annonce uden at checke op på, hvor de ligger og hvor varerne kommer fra. Bestilte en kjole, der gik 14 dage, før den kom, og så svarede den overhovedet ikke til omtalen og billedet i reklamen. Aldrig skal jeg handle der igen. Det var en dårlig oplevelse. Hilsen Ragnhild

21 de julio de 2022

FUP FIRMA

Har bestilt vare den 16. Juni 2022 for 700 kr. og har endnu ikke modtaget noget som helt, har skrevet flere gange med Astrid fra kundeservice, som jeg tror er en fiktiv person. Får hele tiden af vide at min pakke er på vej, og at jeg først kan annullere/returnere varen når den er modtaget. Hvilket jeg nok aldrig kommer til. HOLD JER VÆK fra dette firma hvis i har jeres penge kær.

18 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det firma bør lukkes her og nu

Det firma bør lukkes her og nu. De er ikke særlige hjælpsomme og købeloven kender de intet til (de er lige glade selv om der bliver henvist til den. Jeg er meget skuffet og vred over at blive behandlet således.

9 de julio de 2022

skuffende og vred..

fik aldrig mine varer…
og de var slet ikke til hjælp, så gør jer selv den tjeneste og aldrig bestil fra deres hjemmeside, i vil takke mig senere 🤌🏽

17 de junio de 2022

Køb aldrig noget herfra

Køb aldrig noget herfra. Bestilte et par sko som var nedsat fra 499 kroner til 249 kroner for 1 måned siden. Og nu får jeg at vide er de er stoppet i tolden og tolden venter på en handling fra mig….. What….🤬😡 der er INTET der indikere at varen ikke kommer fra Danmark.
Nu har jeg bedt om at få pengene retur, men det kan jeg vist godt glemme alt om 😳

3 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb aldrig noget i butikken...deres…

Køb aldrig noget i butikken...deres produktbilleder er ikke magen til den vare de leverer.

skal varen returneres vil de at man sender det til Kina.

pengene er allerede trukket på dagen for bestilling. det er ulovligt da det er Dansk firma man bestiller ved, hvad også underbygges af dansk kundeservice som svare en.

her er lidt fra deres kunde service :

Kære Rasmus,

Mange tak for din e-mail.

Jeg er ked af at høre om din utilfredshed om vores firma og service.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, men den eneste retur adresse vi har er denne i Kina.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Med venlig hilsen,
Astrid | Kundeservice Meroza

18 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra det fup firma

Bestilte hos dem og nu der gået langt over 2 måneder og har intet modtaget. Har været i kontakt med dem flere gange om mine penge retur da jeg hverken har modtaget varen eller kan følge min pakke trods der gået 2 måndere og samme dumme undskyldning hvergang. Med de ikke kan sende pengene retur , fordi pakken er på vej. Hold jer langt væk. Jeg har politiet med indover.

1 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad dig ALDRIG vildlede af dette…

Lad dig ALDRIG vildlede af dette firmaets falske billeder og ord for deres varer og ekspedition. Som andre skriver, hæver Kinerserne pengene og du venter så meeeget længe på varen(e), hvis de overhovedet kommer.
Kvaliteten er det værst tænkelige og er lavet til meget små kinesere, selvom hjemmesiden henvender sig på dansk og tilsyneladende har beliggenhed i dette tilfælde Holland.
Dette firma er svindel og humbuk!

24 de abril de 2022

Plastik/gummi-sandal

Plastik/gummi-sandal. Som at gå på vat.
Der var næsten 4 ugers leveringstid. Og Track- & Trace-nummeret fungerede ikke.
Beløbet blev trukket allerede ved bestilling.

21 de marzo de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.