Mestora Mies Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de leukste hoofddoeken , zowel jersey als medina, moet je echt hier zijn! Ze zitten zo comfy en zelfs na meerdere malen wassen zijn ze gwn nog perfect zoals de dag van aankoop. Idem geldt voor de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige onderneemster! Reageert heel snel, vriendelijk en behulpzaam. Bij het retouren is het pakketje zoek geraakt. Mestora mies had er alle begrip voor, en is gaan helpen om het pakketje te vinden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel erg tevreden met de jurken en de khimaars een hele mooie fijne stof. Het zit ook lekker fijn, En allahoema bareek echt een lief mens bent u. En de bestellingen komen ook altijd op tijd bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantvriendelijkheid staat erg hoog hier! Beantwoord snel vragen, stuurt extra foto's en info. Echt top! Snel verzonden, erg leuk ingepakt en een gratis boekje! Support ook andere zelfstandigen (zat e... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jaa vind gewoon zonde voor het geld is…

Jaa vind gewoon zonde voor het geld is niet kwalitatief te vergelijk met wat er gevraagd wordt ik heb 2 vesten gekocht wordt voor beide 50 euro gevraagd en ik draag ze 1 keer en dan krijg ik al meteen van die bolletjes en pluisjes op de vesten gewoon zo zonde. Het is niet meer mooi en zonde voor me geld.

25 de mayo de 2023
Logotipo de Mestora Mies

Respuesta de Mestora Mies

Beste Hajar,

Spijtig om te horen dat jij dit zo hebt ervaren. Wij zien dat jouw bestelling van 6 maart is. Je had ons ook natuurlijk een email kunnen sturen met foto's van het probleem, echter is dit niet gebeurd want dan hadden wij voor een oplossing kunnen kijken. De 2 artikelen die jij hebt besteld kunnen inderdaad gevoelig zijn voor pluisjes. Je hebt namelijk een vest besteld wat van acryl stof is en je hebt een tweed blouse besteld wat vrij gevoelig is. 2 gevoelige stoffen op het gebied van pluisje.

Vaak denkt men dat zodra iets pluist het aan de kwaliteit ligt, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Vaak heeft het te maken met het materiaal van het item. Wol, viscose, katoen en acryl pluist namelijk heel snel. Pluisjes ontstaan door wrijving van de stof. Denk aan bij het dragen van een jas of waar de label aan de binnenkant (zijkant van aan zit) of door de ellebogen die langs de zij schuiven, of enkel alleen de desbetreffende item met een tas te dragen over je schouder. Dit zijn enkele voorbeelden. Pluisje kan je makkelijk verwijderen met een pluizentondeuses. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Mestora Mies

Super tevreden

Super tevreden! Vriendelijk en reageert snel op berichten! Zelfde dag nog verzonden. Top kwaliteit van mij satijn abaya, ben er heel erg blij mee! Zeker niet de laatste keer om te bestellen!! Super bedankt lieverd!!

14 de abril de 2023

Snellle service

Heb mijn abaya set binnen en ben weer hartstikke blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit! Super snel verzonden weer. Top service!

24 de enero de 2023

Beste lezer

Beste lezer, ik heb laatst een abaya besteld en mooie witte blouse. De service is top. En kwaliteit van de kleding is ook altijd goed. Dit is niet mijn eerste bestelling en ook zeker niet de laatste. Wil jij een zuster supporten en goeie mooie betaalbare kleding in je kast bestel dan zeker bij mestoramies.
Groetjes Jacky

9 de octubre de 2022

Goede service!

Voor het offerfeest had ik eigenlijk geen compleet outfit. Super blij dat ik op de dag zelf nog langs mocht komen!

28 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader in alle opzichten!!!

Meerdere keren bij Mestora Mies besteld en iedere keer zeer tevreden. Snelle levering, prachtige spullen en top service! Niet te vergeten, betaalbaar!! Ga zo door♡

22 de julio de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.