Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más
La empresa ha respondido
Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más
Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
"Elendigt skrammel" er nok det pæneste, jeg kan finde på at skrive om julemaden fra Meyers. Dét navn er ikke længere bundet op på kvalitet. Det burde hedde Meyers discountfødevarebutik. Til gengæld til overpris. Vi var 16 personer. Flæskestegene var vel nok til 3-4 personer. Det, der skulle forestille hvide kartofler, var upillede kartofler med tyk skræl, der skulle ristes i ovnen. Ad! De smagte afskyeligt. De brune kartofler svømmede rundt i lage så tynd som vand. Smagte af ingenting. Rødkålen var kedelig, og havde hele krydderier - stjerneanis og nelliker - man tyggede på. Ikke en rar oplevelse. Andebryster var nogenlunde. Andelår ligeså. Sovsen var elendig. Det hele smagte af industrikøkken. Føj, for en ulykke.
Ris a´ lamanden var tynd, smagløs og med ukogte ris, der gjorde den uspiselig.
Meyers kan - på ingen måde - anbefales!!!! Luk!

Respuesta de Meyers
Vi bestilte julemiddag fra Meyers i år, og alt var virkelig lækkert, så det kan vi kun anbefale

Respuesta de Meyers
Levering til tiden, maden forsvarligt pakket, og der fulgte en god vejledning med. God info fra Meyers undervejs, bl.a. en mail den 21. december, at vi skulle forvente en mindre flæskesteg end bestilt, da kokken havde begået en fejl…hertil en kompensation på 100kr. Der blev lovet, at der ville være nok til, at 5 personer ville kunne få et stykke, så vi var fortrøstningsfulde. Men! Stykket, vi fik, var helt til grin. Nøjagtig 4,5 cm steg til 5 personer!!! Det er ikke godt nok!
Anden var mør, og der var nok af den. Faldt dog ikke i vores smag med al den timian…men det er jo en smags sag. Det samme gælder de brunede kartofler, som vi lavede med karamellen…dem blev der ikke spist mange af, selvom brunede kartofler er et hit hos os.
Meget arbejde i køkkenet, inden vi kunne sætte os til bordet…det kom bag på os. 5 gryder/pander og 3 ildfaste fade…som når vi plejer at lave maden selv.
Risalamanden måtte vi kassere…risene virkede ukogte, konsistensen var meget grynede, og den havde en underlig, gul farve. Har den mon være frosset? Opdagede det heldigvis den 23. og nåede selv at lave en ny portion, men øv!
Sidder desværre tilbage med en lidt flad julemiddags-oplevelse.

Respuesta de Meyers
Veltillavet, god brugsanvisning, venlig betjening ved afhentning. Alt fungerede.
Alt var perfekt.
Igen i år fik vi julemaden fra Meyers. ;eget lækkert og velsmagende. Det kommer ikke bedre. Kan klart anbefales

Respuesta de Meyers
Vi var meget tilfredse med julemenuen fra Claus Meyer, den smagte dejligt og der var godvejledning vedlagt.Dog syntes jeg, der alligevel skulle en del gryder og pander i brug for at nå frem til det gode resultat.
MVH.Vibekw

Respuesta de Meyers
Maden særdeles veltillavet, men der manglede 1 andelår af de 9, jeg havde betalt for.

Respuesta de Meyers
Virkeligt godt og nemt at tilberede. Kan varmt anbefales. Pænt store retter.

Respuesta de Meyers
Et veltilberedt og velsmagende måltid med minimal forberedelsestid, leveret til aftalt tid og emballeret forsvarligt og enkelt - en skøn oplevelse af kvalitet og omhu, når mit eget køkken ikke rækker!

Respuesta de Meyers
Vi fik et meget præcist leveringstidspunkt kl 13:17 men efter tidspunktet allerede var overskredet, fik vi en besked med nyt tidspunkt senere på dagen, dette gentog sig flere gange og vi endte med at modtage maden 18:05, godt vi ikke havde andre planer.
Anden var rigtig god, brune kartofler, rødkål og sovs var ok, ovnkartofler var lidt kedelige og melede i smagen. Risalamande var desværre ikke lykkedes, da der var ukogte ris i. Jeg er ikke god til at lave mad, men min egen risalamande er helt klart bedre end Meyers. Portionstørrelser var perfekt.
Der var også lidt rigeligt vi selv skulle gøre, både skære og stege and på panden og selv lave de brunede kartofler på panden. Da vi bestilte fra Føtex sidste år, kunne vi stille det hele ind i ovnen i 25 min og varme sovsen i en gryde og resultatet blev lige så godt.
Meyers har nok skulle lave mad til mange tusinde mennesker og måske har de haft lige travlt nok. Jeg kan godt sætte mig ind i, at det må være svært at have en høj kvalitet når man laver mad til så mange. Heldigvis var and og sovs god, så vi havde en fin julemiddag trods nogle mindre bump på vejen :)

Respuesta de Meyers
Bedstiller en flæskesteg til 5 personer og får et lille stykke med 5 riller, havde regnet med en del mere til 5 personer, en af os kan spise det

Respuesta de Meyers
Vi fik leveret julemiddag i går den 23/12. Vi blev lovet levering mellem 8-16 ved bestilling. Flere dage inden fik vi en sms med forventet levering omkring klokken 12. På selve dagen fik vi besked om at levering var rykket til 16:30. Vi skulle ud af døren, så virkelig irriterende at de ikke kan finde ud af at overholde tider. Vi havde også fået information om at flæskestegen til 5 personer var blevet skåret for småt. Men det vi fik leveret er virkelig til grin. En steg på 3-4 cm.. til 5 personer? Vi har valgt slet ikke er varme den, da processen er alt for kompliceret i forhold til at der måske er kød til 1-2 personer. Den er også så lille at den slet ikke kan stå selv. Så det føles bare som en forvokset svine kotelet. Meget skuffet. I følge vejledningen har vi også brug for fem blus og to ovne for at få alt maden varmet til tiden, da der skal bruges så mange forskellige temperaturer til and, flæskesteg og sprøde svær. Hvad regner de overhovedet med? Da vi fik leveret kasserne med maden, var kartofler med skræl og uden skræl også faldet ud af deres bakker og væltede rundt i hinanden nede i kassen. Portionerne er også virkelig små, så da vi har unge mænd i familien, har vi været ude og købe flere kartofler vi så laver selv, da der ellers ikke ville være mad nok.
Vi har også lige smagt på karamellen til de brunede kartofler, som desværre er brændt på, så den smager bitter. Risalamanden er også meget tynd og flydende og risene er grynede, som om de har været frosset. Alt i alt er vi meget skuffet over maden, mængden, levering og den overordnet oplevelse. Vi handler aldrig her igen.

Julemenuen 2024
Har i dag d. 23/12 modtaget Meyers julemenu med både andebryst, flæskesteg og risalamande.
Jeg må sige: Jeg fik et chock, da jeg så størrelsen på kuverterne. De er MINI. Vi er kun 2 til jul i år, og havde glædet mig til ikke at skulle igang med det store “køkkenslag”. Men det skal jeg så alligevel.
1. Minimale portioner
2. Både and og flæskesteg i fersk vakuumpak. Skal laves fra bunden selvom annoncen lovede flæskesteg med sprød svær.
3. Flæskestegen er så lille at der kun bliver 2 ende skiver og en midterskiven, når den er stegt. Og hvem gider ende skiven juleaften. Not me!
Har været nødt til at købe ekstra. Fik den sidste i Netto.
4. Fik mail for en uge siden, at flæskestegen, der var lovet nok til 5 pers, desværre var blevet skåret lidt mindre ud af deres slagter. Så derfor en refusion på 100kr. Tænkte dog det ikke betød noget, da vi kun er 2. Så der var sikkert nok. Men nej.
Risalamande og kirsebærsovs i samme minimalistiske portioner. Der er vel nok til en, hvis man ikke er risalamande elsker.
KORS JEG FØLER MIG TAGET VED NÆSEN.
Den eneste grund til de 2 stjerner er at maden blev leveret til tiden, og at Meyers kundeservice var behagelige og samarbejdsvillige. Fik pengene retur på flæskestegen.

Respuesta de Meyers
Vi har lige afhentet en julemenu hos Meyers på Gl, Kongevej og hold da kæft noget l… !!! Total overpris for et lillebitte stykke flæskesteg. Skod skod skod !!!

Respuesta de Meyers
Alt for lang ventetid på maden og pizza var lunken!
Havde bord til 18:30 fredag aften. Vi var fire i alt. To havde bestil forret, resten kun en ret. Lang ventetid før forret kom og endnu længere til hovedret, som først kom 19:50!
Vi tog et par gange kontakt til venlige tjenere vedr. hovedret - som sagde, de var obs og ville tage fat i køkkenet og kom tilbage og sagde, maden var på vej… ved sidste henvendelse fik vi at vide pizzaen var klar, så gik der 7-8 min og øvrige hovedretter kom, og så kom pizzaen til allersidst, som så var blevet lunken i mellemtiden.
Maden smagte dejligt, skal det siges, men ventetiden ødelagde oplevelsen…
Både personalet og køkkenet totalt u-inspirerende. Kokkens svar på spørgsmål om opskriften røbede at han ikke havde læst den (eller glemt hvad der stod), og når man desperat spurgte om noget var svaret oftest - læs opskriften... 1 Stjerne gives for råvarerne.

Respuesta de Meyers
Lyngby-Ventede meget længe på 2 x smørrebrød og 2 øl i alt for lang tid og om aftenen mødte jeg løbe på toilettet mere end 6 gange,hvilket jeg tolker som noget der ikke var godt ved de smørrebrød jeg selv fik. Søde tjenere men alt for lang ventetid. Maden smagte dejligt meeen noget var jo galt.
Havde bestilt vegetarisk julefrokost til min 60 års fødselsdag. Hold op hvor var det fantastisk god mad. Alle gæster var helt imponeret over maden.
Alt var så lækkert og så nemt. Alt kom i fade og skåle og det var lige og gå til. Der var en meget tydelig fremgangsmåde hvad man skulle lune og hvad man skulle pynte i de forskellige retter.
Kan varmt anbefale Meyers.
Køb aldrig jeres julefrokost fra Meyers.
Vi købte julefrokost fra Meyers, og det var en kæmpe skuffelse.
Det var på ingen måde de 200 kr. værd, som det kostede pr. person.
Hver person fik et lille bitte stykke laks – så lille, at det knap dækkede et halvt stykke rugbrød. Der var også lidt franskbrød, men det ændrede ikke på det samlede indtryk af små og utilstrækkelige portioner. Udover laksen var der et lille stykke sild med en skefuld karrydressing, en skefuld smagsløs salat, en lille teskefuld valnødder og en teskefuld agurkesalat.
Laksen smagte desuden så dårligt, at flere kommenterede på friskheden og blev bekymrede.
Der var så lidt mad, at flere måtte spise franskbrød med smør for at få lidt fylde i maven.
Samlet set var der alt for lidt mad, maden var både uinspirerende og af lav kvalitet, og det levede slet ikke op til det, jeg havde forventet fra Meyers.
Jeg kan ikke anbefale denne julefrokost til nogen, der forventer noget, der bare minder om værdi for pengene.

Respuesta de Meyers
Jeg forsøgte at spise en Butter Chicken færdigret i går. Der var ca 6- 7 små stykker underlødigt, senet og ulækkert kød i! Tyggede lidt på et af dem, spyttede det ud og smed så hele retten i skraldespanden. Absolut ikke i orden at beskrive sit produkt som ‘kvalitet’ - og så sælge kød, der i ethvert ordentligt køkken var blevet sorteret fra som affald!

Respuesta de Meyers
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.