Meyers Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering
  2. también en la categoría
  3. Pastelería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Meyers 4-retters nytårs…

Vi har bestilt Meyers 4-retters nytårs menu, og vi gør det aldrig igen! Forretten, strandkrabbebisque lugtede forfærdeligt og var direkte uspiselig. Resten var jævnt kedeligt og slet ikke den standard, vi har set fra andre leverandører af nytårsmenuer.

Kære Steve
Tak fordi du skriver her om din oplevelse af vores nytårsmenu. Vi er kede af at det ikke var en god oplevelse for jer og at maden ikke levede op til jeres forventninger. det er vi ærgerlige over, da vores kokke har gjort sig umag for at det netop skulle være en god oplevelse

Meyers 4-retters vegetar nytårsmenu

Vi har fået Meyers vegetar nytårsmenu leveret flere år i træk.
Det hele er blevet bedre og bedre år for år, og denne gang fik vi en menu, vi intet mindre end vil beskrive som det mest smagfulde og delikate, vi nogensinde har oplevet :P

Meyer bruger aldrig gennemtrængende (ubehagelige) smagsgivere fra fx ingefær, koriander, kanel, soya eller røgerier, og alligevel har Meyer fået frembragt nogle helt uovertrufne, på én gang både milde og alligevel særdeles kraftfulde, smage i alle retterne.

Alt var emballeret på en yderst lækker og indbydende måde, og tilberedningen var utroligt nem og hurtig.

Prisen for hele herligheden (inkl. gratis levering) er absolut fair. Til 2 personer ville prisen hjemmelavet for det samme langt overstige - foruden de mange, mange timers arbejde i køkkenet, uden garanti for et godt resultat.

Vi plejer også at få Meyers vegetar julemenu, men havde i år valgt selv at lave indbagt nøddesteg, vegetarsovs osv.
Det var absolut ikke nogen succes! :(

Fremover vil både Meyers jule- og nytårs vegetarmenu være noget vi ser frem til hvert år :)

Kære Angelika
Tusind tak for en dejlig feedback. Den vil vi varme os ved og sørge for at vores dygtige kokke også får læst. Vi er meget glade for, at I har bemærket alt det hårde arbejde der er lagt i maden. Godt nytår

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nytår 2024

God og overskuelig vejledning, og tilpas arbejdsmængde. Godt og velsmagende tak for det.

Kære Allan
Tak for en flot feedback på vores nytårsmenu, den er vi meget glade for

Perfekt levering.

Perfekt levering. Alt var forberedt og pakket så det var let at gå til. Fin smagsoplevelse

Kære Inger

Tusind for den flotte anmeldelse
Den er vi meget glade for. Vi sørger for at de dygtige kokke også ros.

Julemaden var i topklasse

Julemaden var i topklasse, vi har prøvet det før, da var det også en god oplevelse. Dejlig and med godt tilbehør samt fin risalamande. Afhentet i kasse hvor det hele var pakket så det var nemt at gå til, det er ikke sidste gang vi bestiller hos Meyers.

Kære Bo
Tusind tak for den gode anmeldelse. Det er lige præcis sådan, vi ønsker vores kunder skal opleve maden til juleaften

Godt nytår til dig og dine

🎄god julemiddag🎄

God smagfuld mad, der er let at gøre færdig og som tager sig godt ud på et gæstebord💝

Respuesta de Meyers

Ihhh hvor dejligt. Vi er glade for at maden smagte og godt at det var nemt at tilberede
Godt nytår til dig

Fantastisk dejlig julemad

Fantastisk dejlig julemad
Det gør vi igen næste år

Kære Helle
Tusind Tak for den dejlige feedback på vores julemad. den er vi så glad for. Vi deler den straks med de dygtige kokke

Det hele🤗🤗

Den dejligste julemad,nu to år træk,alt var bare i orden,ligefra bestilling,levering,vejledning og selve måltidet.👍👍👍👍👍

Kære Else Margrethe
Hvor er det bare den dejligste feedback man kunne ønske sig
Tusind tak for de flotte ord. dem vil vi dele med vores dygtige kokke

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi havde glædet os men det var en ærgerlig oplevelse ØV

Vi havde glædet os til Meyers Julemenu som vi havde bestilt til 10 personer med levering den 23.
Leveringen kom lidt forsinker ca. kl. 17:30.
Herefter stoppede glæden. Vi havde ekstra bestilt 2 stykker flæskesteg á 325 kr. per styk som skulle være til 10 personer men nej - der var flæskesteg til maks. 4 personer. De hvide kartofler var låget faldet af. Æblekompotten var til maks. 5 personer. Vi måtte afsted kl. 18 ud og handle flæskesteg og måtte også købe æbler m.m. til kompot og kirsbærsovs som også var underdimensioneret. Det giver stress. Jeg ringede og klagede min nød til Meyers kundeservice fik flæskesteg og kompot refunderet - undskyld at jeg var vred, men det er jo kun jul én gang om året og gæsterne kan ikke bare komme igen den 25. fordi jeg selv skal til at forberede middagen.
Der var rigeligt med and men jeg er ked af, at det var så smagsløst til trods for at jeg fulgte anvisningerne med salt og peber. Man kunne have ønsker, at der i anvisningen havde været grill eller høj varme til at gøre skindet sprødt - det var efter de 185 gr. blødt og kedeligt. Sovsen var en skandale - ingen smag og tynd som vand. De brunede kartofler havde taget lidt farve men var helt uden karamelsmag - måske fordi det som de skulle steges i var tyndt som vand. Risalamanden var tynd og utroligt sød og igen i underkanten til 10 personer. Det er super ærgerligt at man får så dårlig en oplevelse på så vigtig en aften - jeg tør ikke gøre det igen og kan desværre heller ikke anbefale det til andre - dette til trods for den venlige kundeservicemedarbejder og refusionen. Jeg havde hellere haft at menuen spillede 100% så mine gæster havde rost maden.

Kære Gitte
Vi er kede af at vi ikke har levet op til forventningerne. Jeg ved du har været i kontakt med kundeservice. Vi tager din feedback til efterretning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt fantastisk smag

Vi fik deres klassiske julemenu til juleaften og alt smagte helt fantastisk. Den eneste grund til, at det ikke er 5 stjerne er fordi andebryster skulle steges og ikke bare varmes ( det var jeg ikke så god til og det er jo ikke Meyers skyld 🙈) og så var risalamanden meget tyndflyende. Men som sagt alle smage var helt suveræne.
Vi bestiller igen næste år 😊🎄

Kære Janne

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi har haft mange frem og tilbage overvejelser omkring andebrystet. Og hvis vi skulle gå med den løsning, at andebrystet allerede var færdigstegt, når man modtog kassen, er vores klare erfaring at det ville ende med at blive tørt. Der er jo ikke så meget fedt på, som på låret, som er noget nemmere at håndtere da det er kogt i eget fedt og blot skal i ovnen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste And jeg nogensinde har…

Det bedste And jeg nogensinde har smagt.

Alt var perfekt og det er allerede aftalt vi skal have mad fra Meyers næste jul også.

Tak for at gøre aftenen helt perfekt 🙌🏻

Kære Lars
Hvor er det en dejlig anmeldelse af vores julemad, tak for den
Vi vil hellere end gerne levere igen. Godt nytår

Kontamineret kartofler.

Vi havde bestilt juleand til 3 personer og ved modtagelsen af den lunkne kasse, erfarede vi at kassen ikke havde været opbevaret korrekt. Det første vi ser i kassen er en kontamineret ildelugtende kartofler med vækst på.
Vi måtte kassere alt af sundhedsmæssige årsager! Det er under al kritik!
Vi kan ikke anmelde maden, da det hele blev smidt ud.
Værste juleoplevelse i år!!!!
Vi har taget billeder af de rådne kartofler,som desværre ikke kan uploades her .

23 de diciembre de 2024

Kære Kurt
Vi er meget kede af at jeres kartofler ikke var i orden. Kassen er blevet pakket i kølerum og fragtet i termokasse. Så vi har både pakket og leveret efter fødevarestyrelsens regler omkring håndtering af fødevarer. Til gengæld har vi ikke været opmærksomme nok, da vi har pakket jeres kartofler. Der skal desværre kun en enkelt kartoffel til, før hele bakken hurtigt bliver "sur" også ved 5 grader.

resten af maden har intet fejlet

Det er naturligvis ikke i orden at i måtte kassere kartoflerne
Jeg kan se at i allerede har været i kontakt med kundeservice og fået kompensation for kartoflerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker mad med masser af smag

Lækker mad med masser af smag. Anden var mør som smør. Sovsen, uhmmmm. Kartoflerne så gode, både de brunede og de hvide. Rødkålen uhmmmm.
Og fløjlsblød ris a la mande med kirsebærsauce, uhmmm. Min julemad hedder Meyers fra nu af.

Kære Anne Marie
Tusind tak for den meget fine kommentar til vores julemad, det bliver vores hårdtarbejdende kokke glade for. Vi er meget glade for at maden var god og vi kommer gerne igen næste år.
TAK

Julemenu hos Meyers - en oplevelse

Jeg bestilte Julemenu hos Meyers i år og det har været em kæmpe fornøjelse. Maden smagt fantastisk og meget professionel service. De havde styr på alt hele vejen igennem. Det bliver ikke sidst gang heg bestiller hos Meyers og kan varm anbefale til andre.

23 de diciembre de 2024

Kære Yara
Tusind tak for den meget flotte feedback og søde kommentarer til vores julemenu.
med gode ønsker om et godt nytår

Less is more

Less is more

Alt for mange ting igang når jeg havde troet, jeg skulle have “no stress” julemad i år. Alt for meget os i køkkenet og oprydning af 4 gryder, 2 ildfaste fade, ovn og 2 pander. Bare det at kunne overskue anretning af noget, der lignede 2 julehovedretter. Der var til 7 personer- vi havde bestilt til 4. Ris a’la mande var til gengæld ALT for lidt til 4. Den var frossen ved ankomst og grynet i konsistens - tynd plask, mere mandler end ris og meget sød. Heldigvis kunne jeg nå at lave min egen, som giver Meyer bag(h)jul ☺️
Der er gang i alt for meget med et middelmådigt resultat- desværre

Godt og i overensstemmelse med prisen var kirsebærsovs og rødkål. Resten var ret intetsigende OK og ikke mere end det.

Respuesta de Meyers

Kære Karen, Tak fordi du har taget tiden til at skrive om din opleveres med vores julemad. Det er et meget omfangsrigt måltid og selvom vi har stået og brugt mange timer på at lave en sauce, confiterer andelårene, sous-vide andebrystet og alt det andet, kræver det alligevel at man selv både varmer og steger. Det er nok ikke et måltid der nogensinde kan koges ned til et supernemt convenience produkt. men vi tager din kritik alvorligt. Risalamanden, synes vi selv, havde den perfekte konsistens, sødme og forhold mellem ris, fløde og mandler. men det altid en dessert hvor alle familier har deres helt præcise og for dem perkete take på vhordan den skal være.
Igen tak fordi du skriver om vores julemad også selvom du ikke har været helt tilfreds.

Alt var bare perfekt

Alt var bare perfekt. Rigtig dejlig velsmagende mad i tilstrækkelig mængde. God information om levering og opvarmning.

Kære Leif
Hvor er det dejligt at maden smagte og at det var nemt at gå til i forhold til vejledning og opvarmning. Vi er så glade for du havde en god oplevelse med Meyers julemad og tak fordi du har taget dig tiden til at skrive

En rigtig god oplevelse

Det var let afhentning - maden blev rigtig god og vejledningen var simpel. Selv i et køkken vi ikke var vant til at bruge - perfekt

Respuesta de Meyers

Kære VLU, dejligt at maden var god, det er vi rigtig glade for. Godt at alt lykkedes selvom I var i uvante rammer. tak fordi I har taget tiden til at skrive

Pragtfuldt skøn middag

Pragtfuldt skøn middag

26 de diciembre de 2024

Kære Jeannie
Hvor er vi glade for at du kunne lide vores julemad. Tusind tak for at skrive det her også

Super oplevelse, igen

Igen en super oplevelse!
Lækkert og mørt andelår/bryst.
Flydende ris a la mande desværre, men fantastisk smag incl. kirsebærsovs

Kære Bolette

mange tak for de rosende kommentarer til vores julemiddag. Ærgerligt at risalamanden ikke var tyk nok. det er altid en overvejelse, hvor tyk vi skal lave den, da den sætter sig undervejs fra vi laver den , pakker den og frem til kundernes selv skal anrette den. Men tak fordi du har dig tid til skrive her, det sætter vi stor pris på

Dejlig velsmagende mad

Dejlig velsmagende mad. Leveret til tiden af en flink og serviceminded chauffør.

22 de diciembre de 2024

Kære Hanne
Tusind tak for de søde ord også til chaufføren, rigtig glædelig jul og godt nytår

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.