Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más
La empresa ha respondido
Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más
Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har bestilt Meyers 4-retters nytårs menu, og vi gør det aldrig igen! Forretten, strandkrabbebisque lugtede forfærdeligt og var direkte uspiselig. Resten var jævnt kedeligt og slet ikke den standard, vi har set fra andre leverandører af nytårsmenuer.

Respuesta de Meyers
Vi har fået Meyers vegetar nytårsmenu leveret flere år i træk.
Det hele er blevet bedre og bedre år for år, og denne gang fik vi en menu, vi intet mindre end vil beskrive som det mest smagfulde og delikate, vi nogensinde har oplevet :P
Meyer bruger aldrig gennemtrængende (ubehagelige) smagsgivere fra fx ingefær, koriander, kanel, soya eller røgerier, og alligevel har Meyer fået frembragt nogle helt uovertrufne, på én gang både milde og alligevel særdeles kraftfulde, smage i alle retterne.
Alt var emballeret på en yderst lækker og indbydende måde, og tilberedningen var utroligt nem og hurtig.
Prisen for hele herligheden (inkl. gratis levering) er absolut fair. Til 2 personer ville prisen hjemmelavet for det samme langt overstige - foruden de mange, mange timers arbejde i køkkenet, uden garanti for et godt resultat.
Vi plejer også at få Meyers vegetar julemenu, men havde i år valgt selv at lave indbagt nøddesteg, vegetarsovs osv.
Det var absolut ikke nogen succes! :(
Fremover vil både Meyers jule- og nytårs vegetarmenu være noget vi ser frem til hvert år :)

Respuesta de Meyers
God og overskuelig vejledning, og tilpas arbejdsmængde. Godt og velsmagende tak for det.

Respuesta de Meyers
Perfekt levering. Alt var forberedt og pakket så det var let at gå til. Fin smagsoplevelse

Respuesta de Meyers
Julemaden var i topklasse, vi har prøvet det før, da var det også en god oplevelse. Dejlig and med godt tilbehør samt fin risalamande. Afhentet i kasse hvor det hele var pakket så det var nemt at gå til, det er ikke sidste gang vi bestiller hos Meyers.

Respuesta de Meyers
God smagfuld mad, der er let at gøre færdig og som tager sig godt ud på et gæstebord💝

Fantastisk dejlig julemad
Det gør vi igen næste år

Respuesta de Meyers
Den dejligste julemad,nu to år træk,alt var bare i orden,ligefra bestilling,levering,vejledning og selve måltidet.👍👍👍👍👍

Respuesta de Meyers
Vi havde glædet os til Meyers Julemenu som vi havde bestilt til 10 personer med levering den 23.
Leveringen kom lidt forsinker ca. kl. 17:30.
Herefter stoppede glæden. Vi havde ekstra bestilt 2 stykker flæskesteg á 325 kr. per styk som skulle være til 10 personer men nej - der var flæskesteg til maks. 4 personer. De hvide kartofler var låget faldet af. Æblekompotten var til maks. 5 personer. Vi måtte afsted kl. 18 ud og handle flæskesteg og måtte også købe æbler m.m. til kompot og kirsbærsovs som også var underdimensioneret. Det giver stress. Jeg ringede og klagede min nød til Meyers kundeservice fik flæskesteg og kompot refunderet - undskyld at jeg var vred, men det er jo kun jul én gang om året og gæsterne kan ikke bare komme igen den 25. fordi jeg selv skal til at forberede middagen.
Der var rigeligt med and men jeg er ked af, at det var så smagsløst til trods for at jeg fulgte anvisningerne med salt og peber. Man kunne have ønsker, at der i anvisningen havde været grill eller høj varme til at gøre skindet sprødt - det var efter de 185 gr. blødt og kedeligt. Sovsen var en skandale - ingen smag og tynd som vand. De brunede kartofler havde taget lidt farve men var helt uden karamelsmag - måske fordi det som de skulle steges i var tyndt som vand. Risalamanden var tynd og utroligt sød og igen i underkanten til 10 personer. Det er super ærgerligt at man får så dårlig en oplevelse på så vigtig en aften - jeg tør ikke gøre det igen og kan desværre heller ikke anbefale det til andre - dette til trods for den venlige kundeservicemedarbejder og refusionen. Jeg havde hellere haft at menuen spillede 100% så mine gæster havde rost maden.

Respuesta de Meyers
Vi fik deres klassiske julemenu til juleaften og alt smagte helt fantastisk. Den eneste grund til, at det ikke er 5 stjerne er fordi andebryster skulle steges og ikke bare varmes ( det var jeg ikke så god til og det er jo ikke Meyers skyld 🙈) og så var risalamanden meget tyndflyende. Men som sagt alle smage var helt suveræne.
Vi bestiller igen næste år 😊🎄

Respuesta de Meyers
Det bedste And jeg nogensinde har smagt.
Alt var perfekt og det er allerede aftalt vi skal have mad fra Meyers næste jul også.
Tak for at gøre aftenen helt perfekt 🙌🏻

Respuesta de Meyers
Vi havde bestilt juleand til 3 personer og ved modtagelsen af den lunkne kasse, erfarede vi at kassen ikke havde været opbevaret korrekt. Det første vi ser i kassen er en kontamineret ildelugtende kartofler med vækst på.
Vi måtte kassere alt af sundhedsmæssige årsager! Det er under al kritik!
Vi kan ikke anmelde maden, da det hele blev smidt ud.
Værste juleoplevelse i år!!!!
Vi har taget billeder af de rådne kartofler,som desværre ikke kan uploades her .

Respuesta de Meyers
Lækker mad med masser af smag. Anden var mør som smør. Sovsen, uhmmmm. Kartoflerne så gode, både de brunede og de hvide. Rødkålen uhmmmm.
Og fløjlsblød ris a la mande med kirsebærsauce, uhmmm. Min julemad hedder Meyers fra nu af.

Respuesta de Meyers
Jeg bestilte Julemenu hos Meyers i år og det har været em kæmpe fornøjelse. Maden smagt fantastisk og meget professionel service. De havde styr på alt hele vejen igennem. Det bliver ikke sidst gang heg bestiller hos Meyers og kan varm anbefale til andre.

Less is more
Alt for mange ting igang når jeg havde troet, jeg skulle have “no stress” julemad i år. Alt for meget os i køkkenet og oprydning af 4 gryder, 2 ildfaste fade, ovn og 2 pander. Bare det at kunne overskue anretning af noget, der lignede 2 julehovedretter. Der var til 7 personer- vi havde bestilt til 4. Ris a’la mande var til gengæld ALT for lidt til 4. Den var frossen ved ankomst og grynet i konsistens - tynd plask, mere mandler end ris og meget sød. Heldigvis kunne jeg nå at lave min egen, som giver Meyer bag(h)jul ☺️
Der er gang i alt for meget med et middelmådigt resultat- desværre
Godt og i overensstemmelse med prisen var kirsebærsovs og rødkål. Resten var ret intetsigende OK og ikke mere end det.

Respuesta de Meyers
Alt var bare perfekt. Rigtig dejlig velsmagende mad i tilstrækkelig mængde. God information om levering og opvarmning.

Respuesta de Meyers
Det var let afhentning - maden blev rigtig god og vejledningen var simpel. Selv i et køkken vi ikke var vant til at bruge - perfekt

Igen en super oplevelse!
Lækkert og mørt andelår/bryst.
Flydende ris a la mande desværre, men fantastisk smag incl. kirsebærsovs

Respuesta de Meyers
Dejlig velsmagende mad. Leveret til tiden af en flink og serviceminded chauffør.