Har haft lidt problemer med min bil, hvilket gjorde mig frustreret og irriteret, men valgte endnu engang at sende bilen til midtvejs auto, da de før har løst mine problemer med mine biler. Først... Ver más
La empresa ha respondido
Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Ver más
La empresa ha respondido
Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Ver más
La empresa ha respondido
Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... Ver más
Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min opel karl gik i stykker fredag og mandag var der tid til at se hvad det var. Fik besked at kunne jeg vente så kunne de lave den med det samme. Kaffe og hyggeligt venterum og fair pris. Altid venligt værksted og kompetent.

Respuesta de Midtvejsauto
Altid den bedste og seriøse service med smil og godt resultat.

Respuesta de Midtvejsauto
Hurtig og godt arbejde v dækskifte. Fin info og billede af dæk der trænger til udskift

Respuesta de Midtvejsauto
Først bliver man godt modtaget i lobbyen af både Michael, Brian og Klaus.
Der næst bliver man godt opdateret af mekanikeren som i dette tilfælde var Jonas. Hele forløbet har været super godt, også selvom det blev en dyr om gang…. Men hele tiden bliver man informeret om hvad der sker, hvad der skal skiftes og hvad det koster ca.
Endnu engang en super oplevelse, jeg er mega godt tilfreds og bilen køre.
Kan kun anbefale midtvejs auto.

Respuesta de Midtvejsauto
personalet er os velkendt -og vi har en god service opevelse

Respuesta de Midtvejsauto
Altid god behandling og man føler sig altid velkommen

Kan stærkt anbefale dem.
Go service og go personale.
Dem bruger jeg altid

Respuesta de Midtvejsauto
Som altid oplevede jeg en hurtig og vedkommende betjening af værkstedet.

Respuesta de Midtvejsauto
En ærlig og troværdig virksomhed, som ikke laver noget unødvendig reparation. God kundeservice.

Respuesta de Midtvejsauto
Som altid god personlig og professionel betjening.
En fornøjelse at komme i jeres bilhus.

Respuesta de Midtvejsauto
Kompetente medarbejdere og hyggeligt værksted

Respuesta de Midtvejsauto
Gigantisk godt serviceeftersyn alt gennemgået ifølge aftale. Og det bedste er jeg havde følelsen af, at jeg fået en ny bil. Super afbalanceret vinterdæk , ingen støj. Det er imponerende. Der er helt styr på skidtet🚙 Alle ønskes en glædelig 🛞🎅🏻😀

Respuesta de Midtvejsauto
God service, lånebil u.b., stor stædighed ved fejlsøgning og blev ved til fejlen blev fundet og rettet.
Mvh ib

Respuesta de Midtvejsauto
Vi har fået en rigtig god service gennem mange år

Respuesta de Midtvejsauto
Man bliver virkelig godt behandlet, man mærker tydeligt at det er folk, der ved hvad de snakker om. En god og professionel oplevelse.

Respuesta de Midtvejsauto
Har lige haft bilen til service, og fik som sædvanligt en god og venlig samt professionel behandling, der består i en god gennemgang af bilens tilstand, hvad der bør laves og hvad der kan vente til næste gang, enda med et prisoverslag, samt den kommer på et videolink 👍

Respuesta de Midtvejsauto
Altid godt og professionel service

Respuesta de Midtvejsauto
Personalet er altid venlige og imødekommende. Servicen på bilen var perfekt.

Respuesta de Midtvejsauto
Jeg fik lavet en større opgave på vores bil, og alt forløb præcis som aftalt. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og helt uden problemer – ikke en finger at sætte på noget. Super god service og meget flinke folk. jeg kan varmt anbefale værkstedet!

Respuesta de Midtvejsauto
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.