Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft lidt problemer med min bil, hvilket gjorde mig frustreret og irriteret, men valgte endnu engang at sende bilen til midtvejs auto, da de før har løst mine problemer med mine biler. Først... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de vehículos de motor

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god behandling hos Midtvejs Auto.

Særdeles venlig, imødekommende og professionel betjening fra alle medarbejdere såvel den 14/5 som den 24/5.

24 de mayo de 2024

Hej Damgaard,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og tak for de fine ord om vores personale!

Hurtig og venlig betjening

29 de abril de 2024

Hej Henrik,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening.

Det er et udmærket Værksted

Det er et udmærket, god behandling. Service til tiden som lovet

16 de abril de 2024

Hej Ejvind,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet, der er blevet udført på din bil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og professionel service.

11 de abril de 2024

Hej C. Krog,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og yde en god service undervejs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hjælpsom og man møde altid et…

Altid hjælpsom og man møde altid et smil når man komme der og altid lytte til en

12 de abril de 2024

Hej Poul,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og tak for de fine ord om vores personale!

Altid god og professionel service

Altid god og professionel service
så blev det atter tid til sæsonbetinget service - og skift af vinterhjul til sommer-ditto. Fik lige lavet et 5 års eftersyn ved samme lejlighed.
Tiderne blev som altid overholdt - så man har noget at planlægge dagens forløb ud fra .....og betjeningen var som altid i top.

3 de abril de 2024

Hej Søren,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den service, vi leverer. Tak for de venlige ord om vores personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget venlig og professionel …

Altid meget venlig og professionel behandling og bliver aldrig påduttet noget der ikke er nødvendigt

5 de abril de 2024

Hej Helle,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, og den behandling vores personale giver.

Altid god service

Altid god service

22 de marzo de 2024

Hej Erik,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medarbejderne hos Midtvejs Auto er…

Medarbejderne hos Midtvejs Auto er altid servicemindede og yder altid en super service.

4 de marzo de 2024

Hej Erik,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og tak for de pæne ord om vores personale!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke anbefalet værksted

Jeg har brugt Midtvejs Auto gennem en årrække, men bilen er efter hvert besøg de seneste tre år blevet tilbageleveret fejlbehæftet. Fejlene spænder over simple ting uden synderlig betydning til mere grove fejl som går på kompromis med sikkerheden:
- Ridser i læderet på rattet - blev tilbudt udbedret med brugt rat
- Fejlagtig sporing af hjul som forårsagede ekstra slid på dæk
- Inderside af førerdør fedtet til i olie
- Hjul monteret med defekt momentnøgle, som resulterede i tab af hjulbolt

Baseret på mine oplevelser vil ikke anbefale dette værksted til andre.

4 de abril de 2023

Hej Jeppe

Vi er ked af det, hvis du har haft en negativ oplevelse hos os.

Det er naturligvis beklageligt, hvis der er sket fejl i forbindelse med flere af dine besøg hos os, som vi også har været i dialog omkring.

Vores oplevelse er dog, at vi altid proaktivt har forsøgt at finde en løsning, eller rette op på de fejl, der måtte have været forårsaget af os.
Derfor er vi selvfølgelig ærgerlige over, at det har ledt til en 1-stjernet anmeldelse.

Som vores øvrige anmeldelser indikerer, er det bestemt noget, der hører sjældenhederne til, og vi håber på at kunne give dig en god oplevelse i fremtiden.

Kærlig hilsen
Midtvejs Auto

Super forretning og værksted

Vi har lige købt ny bil og har derfor solgt den Peugeot 2008 vi købte hos Midtvejs Auto for 8 siden. Vi vil gerne sige forretningen tusind tak for den fremragende service og det gode humør vi altid er blevet mødt med. Vores allerbedste bedste anbefaling, hvis man kigger efter en god brugt bil og gerne vil være sikker på at blive behandlet super fair og godt. Midtvejs Auto er et top værksted og forretning. Mvh Max og Benedikte Artved

20 de noviembre de 2023

Simpelthen de bedste.…

Der er en grund til at der kører en hel del biler rundt med en nummerplade, hvor der står “Bejstrup” (Midtvejs Auto). Også i hovedstadsområdet. Midtvejs Auto er simpelthen det bedste værksted man kan opdrive. Og et udmærket sted at købe bil.

14 de septiembre de 2023

super sevicemindede

super sevicemindede, gode til at tale en igennem hvad der skal udføres. giver altid besked, hvis der opstår behov for at udfører noget der ikke er aftalt.

1 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.