MIFApladen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man bestiller specialfremstillede produkter til over 5000 kr, så må det kunne forventes, at Mifa-pladen tjekker at ordren er korrekt, før de sender den ud ad døren. Skulle fejlen ske alligevel, så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres hjemmeside fungere godt, så brugte ikke lang tid på at bestille produkt. Og som leverandøren selv gør opmærksom, skal du gennemgå produktet ved levering. Fragt leverandøren havde nemlig lavet en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de encimeras
  3. Tienda de mobiliario para cocina

Escrito por la empresa

Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mifa-pladen repræsenterer for os noget…

Mifa-pladen repræsenterer for os noget unikt. Altid et venligt og hjælpsom menneske - ikke en AI-robot - kvaliteten er altid 100%. Og hvis man - som jeg fik målt lidt forkert op er hjælpsomheden uendelig når problemet skal løses - man fik en fra værkstedet med på linjen.

Så Mifa-pladen repræsenterer en tid hvor kvalitet, tilgængelighed og hjælpsomhed stadig findes.

5 de agosto de 2026

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe:)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestiller fire vinduesplader i 27mm…

Jeg bestiller fire vinduesplader i 27mm massiv egetræ til mine vinduer. Der er fejl på 4 ud af 4 plader. Store røde mærker, store sorte skrabemærker, flere af stavene er med afslået flig. Imellem to af stavene er der mellemrum/sort materiale. Der er tydelige forarbejdnings mærker fra deres sav to steder og så er der et hak på falsen af den ene plade der vender ind i rummet. Hvilket vil sige jeg skal bruge fire nye plader. Da det hele er deres fejl og jeg står med blottet isolering ved alle vindueshuller og ikke kan bestille fugemand og igen ikke kan komme videre med mit hus tænker jeg de vil finde en fornuftig løsning der vil tilgodese mig og ikke bare dem.

Men nej.

De kan først sende en bil om 14 dage med mine nye plader. Ingen kompensation af nogen som helst form bare “vores fejl er dit problem” men vi beklager selvfølgelig.

Kvaliteten af det de har valgt at sende mig står i direkte modstrid med at være en virksomhed der har en fornuftig kvalitetssikring og det er simpelthen bare ikke godt nok.

Det er ikke nok man skriver det på sin hjemmeside og pynter sig med lånte fjer. Jeg har fået syn for hvad de mener man betaler for. Og hvis der er fejl ja så må du bare vente på deres vognmand alligevel skal forbi din landsdel [fyn].

De har meget få reklamationer oplyste de i telefonen jamen så er jeg da lykkelig over alle andres gode oplevelse når i vælger at levere 4 ud af 4 dårlige plader til mig.

Dansk produktion er ikke altid lig med god kvalitet åbenbart.

God weekend og tænk jer om inden i vælger MIFApladen eventuelt pga den lidt lavere pris end konkurrenterne og den kvalitetsbevidste egenproduktion.

Link til billeder følger.

———
Jeres korte svar og ordlyd var præcis som jeg ville forvente af jer efter vores samtale.

I kan være kede af det alt det i vil det kan en kunde ikke bruge til noget som helst. Det er at sende hele den samlede ulejlighed til mig og blot skrive “det beklager vi”.

Jeg er klar over den almindelige leveringstid på de 10 dage…, for de 10 dage har jeg som betalende kunde allerede ventet! Alt der hedder imødekommenhed og forståelse går vidst hen over hovedet på jer som virksomhed. Hvor herre bevares for en stillingtagen til en brøler fra jeres side af.

Jeg håber og tror på i mister som minimum et par ordre over tid fra andre private der læser med på dette ærlige skriv. Så kan i jo overveje at blive en virksomhed der faktisk tager ansvar for egne fejl og kompensere behørigt fremadrettet. Ellers skal man da gå i en solid bue udenom jeres butik. Tak

20 de agosto de 2026

Hej Benjamin,
Som det blev nævnt flere gange i telefonen, er vi kede af, at der var fejl på dine plader.
Vi har grundet travlhed desværre ikke mulighed for at levere nye plader til dig hurtigere end de 10 arbejdsdage, som i øvrigt også er vores normale leveringstid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuld tilfreds med de træplader vi havde…

Fuld tilfreds med de træplader vi havde bestilt.

Chaufføren der kom med dem var ufattelig venlig og hjalp os. Charlotte fra MIFApladen har været virkelig sød og kommunikativ under hele processen. Kan varmt anbefale at handle hos dem!

1 de abril de 2026

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for jeres anmeldelse, Anne og Lasse! Vi er meget glade for at høre, at I tilfredse med jeres køb hos os:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra før køb til…

Fantastisk service fra før køb til levering. Skulle bruge nogle plader til levering på Sjælland. Blev leveret som aftalt. Kundeservice var super venlige og chaufføren hjalp med pladerne på adressen. Klar anbefaling herfra.

1 de abril de 2026

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for de rosende ord, Alexander! Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds:)

Bordplader

Var lidt problemer anden gang da træ jo er et levende materiale, men servicen var virkelig god, og alt er blevet løst til total tilfredshed.
Glæder mig allerede til næste projekt senere på året

17 de febrero de 2026

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for din fine anmeldelse, Niels! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt MIFA af flere omgange

Har brugt MIFA af flere omgange. Altid god service. Sidste gang jeg bestilte, skulle jeg bruge en egetræsplade til en sengegavl. Jeg bestilte om formiddagen og den blev leveret samme dag!!! (?) Det oplever man sgu ikke så tit med den slags materialer.

21 de enero de 2026

Respuesta de MIFApladen

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores service og leveringstid :)

De er 100 % i orden.

De er 100 % i orden. Service og kvaliteter er absolut i top

8 de febrero de 2026

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for din fine anmeldelse, Gitte! Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice over al forventning !

Kan desværre kun give 5 stjerner - hvis jeg kunne gav jeg 5 mere !
ALDRIG har jeg oplevet så venlig og imødekommende virksomhed !
Jeg havde en forespørgsel på noget meget småt stykke træ, havde min tvivl om det ville være muligt for dem at lave det.
Blev ringet op fra firmaet, som bekræftede, at det desværre ikke var muligt for dem, - men hvis jeg var interesseret ville de sende et stykke træ UB, som jeg selv kunne foarbejde og tilpasse, - Det hjælper mig virkelig med mit ret specielle projekt, - så blev meget overrasket og virkelig glad for et tilbud man MEGET sjældent får fragt, tid og produkt tilsendt UB !
Jeg har tidligere købt fra MIFA pladen og hver gang været 100% tilfreds med pris, kvalitet og kundeservice !
Absolut kundeservice over al forventning !

5 de enero de 2026

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jossi. Vi gjorde en undtagelse med at sende et stykke rest-træ UB, og er glade for, at vi kunne hjælpe :)

Nem og god kommunikation

Nem og god kommunikation med firmaet og
god service ved leveringen.
OG så var varen naturligvis i orden!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Allan! Den sætter vi stor pris på :)

Bordplade-match med køkkenbord

Bestilte en bordplade i samme træsort, som vores (næsten) nye køkkenbord. Havde nogle spørgsmål til størrelsen, ophængsmuligheder og valget af runding på pladen.
Fik rigtig gode råd og resultatet er virkelig godt (=brugbart) og flot (=udseende).

1 de octubre de 2025

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jesper. Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med din bordplade og rådgivningen herom.

Flot hjælp.

Fik hjælp til at samle min lille bænk. Jeg kunne desværre ikke selv. Men MIFApladens chauffør kom og fik sat bænken sammen.
Tak for god service.

14 de agosto de 2025

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for din flotte anmeldelse, Birte. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din bænk og vores service.

Utrolig god service

Utrolig god service - ud over al forventning. Kun fire dage fra bestilling til færdigt produkt (bordplade på specialmål).
God, kompetent og venlig service. Alting spillede.
Heidi, Odder

28 de julio de 2025

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Heidi. Den sætter vi stor pris på!

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Hurtig og nem adgang til personale. Fortrød en bænk på 100 cm og lavede bestilling om til 120 cm uden problem. Fik den tilmed til samme pris som 100 cm bænken.

10 de junio de 2025

Respuesta de MIFApladen

Tak for din flotte anmeldelse, Helene! Vi gjorde en undtagelse i dette tilfælde, og lavede en bænk lidt længere end bestilt til samme pris :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkt til fin pris.

Flot produkt til fin pris.
Og lynhurtig og effektiv levering!

4 de junio de 2025

Respuesta de MIFApladen

Tusind tak for din anmeldelse, Brian! Det er godt at høre, at du tilfreds med din ordre.

Jeres hjemmeside fungerer godt

Jeres hjemmeside fungerer godt, jeg fik hurtigt overblik over den bordplade jeg ønskede.
Mine varer blev sendt til min adresse, båret ind og kontrolleret, så alt var i orden.

20 de mayo de 2025

Respuesta de MIFApladen

Mange tak for din flotte anmeldelse, Søren! Vi er glade for at høre, at alt var som det skulle være.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.