Mifa-pladen repræsenterer for os noget unikt. Altid et venligt og hjælpsom menneske - ikke en AI-robot - kvaliteten er altid 100%. Og hvis man - som jeg fik målt lidt forkert op er hjælpsomheden uen... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver más
La empresa ha respondido
Når man bestiller specialfremstillede produkter til over 5000 kr, så må det kunne forventes, at Mifa-pladen tjekker at ordren er korrekt, før de sender den ud ad døren. Skulle fejlen ske alligevel, så... Ver más
La empresa ha respondido
Deres hjemmeside fungere godt, så brugte ikke lang tid på at bestille produkt. Og som leverandøren selv gør opmærksom, skal du gennemgå produktet ved levering. Fragt leverandøren havde nemlig lavet en... Ver más
Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.
Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lynhurtig service og klart en fair pris.
Købte to plader valnød på mål og blev ringet op da jeg havde lavet en fejl.
Desværre kom pladerne med udfræsninger til samling, hvilket der ikke skulle have været.
Desværre er ordrebekræftelsen ikke helt udførlig og der mangler detaljer.
Til gengæld var der INGEN problemer med at få dem bytter ugen efter, på trods af min bopæl i Kbh.
Selvom det var træls at blive sat en uge tilbage, var købsoplevelsen god.

Respuesta de MIFApladen
Super godt vejledning og service, og super gode priser - alt klappede - kan varmt anbefale MIFA pladen og deres dygtige team :)

Respuesta de MIFApladen
MIFA rettede en fejl og sendte en ny bordplade så hurtigt, det kunne lade sig gøre. Ingen sniksnak. Tilbage står indtrykket af god service og gedigent håndværk

Respuesta de MIFApladen
Dårlig kunderådgivning... de vil bare sælge i stedet for at sikre at kinden får det ønskede..

Respuesta de MIFApladen
God solid rådgivning, 'forholdsvis okay'-pris, hurtig, behagelig og effektiv levering. Alt sådan noget gør mig glad.

Respuesta de MIFApladen
Smukke egetræsben ankom uden problemer og er meget glad for produktet !

Respuesta de MIFApladen
Nydeligt forarbejdet produkt i høj kvalitet

Respuesta de MIFApladen
Rigtig hurtig levering og super søde mennesker, som er meget løsningsorienteret.
Tusind tak og kan varmt anbefale jer til ALLE

Respuesta de MIFApladen
Pladen passede perfekt og kanter var flot lavet. virkelig en tommel. Jeg kun så godt have tænkt at pladen kunne fåes i et stykke ( ikke stave ) alt i alt en god købs oplevelse.

Respuesta de MIFApladen
Virkelig flot bakke, hurtig levering. Alt i alt en super oplevelse. Helt sikkert et sted jeg handler igen.

Respuesta de MIFApladen
Ingen tvivl om at folkene bag MIFApladen lever og ånder for deres produkter.
De sælger ikke blot en bordplade. De sørger også for at sende informationer med, så du får det optimale ud af deres produkter.
De levere til den lovede tid, forsvarlig imballeret og et flot produkt.
Deres hjemmeside er informativ og nem at bestille fra og priserne er fine!

Respuesta de MIFApladen
Har købt en bakke i valnød. Da jeg fik givet den olie blev den det smukkeste man kan forestille sig. Mailede frem og tilbage med firmaet om det med olie og de svarede hurtigt og venligt.

Respuesta de MIFApladen
Har handlet hos MIFA-pladen to gange - først køkkenbordsplader i lys ask og siden materialer til to reoler, også i lys ask. Begge dele skåret ud af plader af høj kvalitet, og målene passede 100%. Yderst tilfreds.

Respuesta de MIFApladen
Venlig og hurtig ekspedition af special tilpasset bordplade. Hurtig levering til aftalt tid… med en særdeles venlig og smilende MIFA-chauffør.
MIFA får vore bedste anbefalinger. Brug dem trygt…. Også på Sjælland.

Respuesta de MIFApladen
Har købt 40 mm bordplader i asketræ.
Super service. Høj kvalitet. Levering til tiden, med hjælp til indbæring.
Det er hvad vi som små selvstændige håndværkere har brug for.
SørenB
kom&gik

Respuesta de MIFApladen
Jeg skulle egentlig ha haft en 94cm bred bordplade kontra den på 81cm jeg endte med at købe til mit sommerhus.. men prisen syntes jeg var alt for høj for de ekstra cm.. og på meter mål ligeledes en temmelig høj pris.. kunne man da bare købe den brede i en 3 meter i stedet for 4,5... eller præcis en halv plade på 2,25 meter.. men dette var ikke muligt øv øv..
DOG - er det produkt jeg endte med at købe -det næst bedste, et virkelig fint og fuldt ud tilfredstillende produkt og fin service og hjælp med læsning ved afhentning - til en god pris.
Køber gerne her igen

Respuesta de MIFApladen
Nem hjemmeside og god service og hurtig levering

Respuesta de MIFApladen
Bestilte en bordplade til montering på min altan. Fik leveret til døren, og bordpladen passer perfekt. Virkelig godt produkt, og nem bestilling. Kæmpe plus at kunne bestille på mål og efter ønske.

Respuesta de MIFApladen
God kvalitet til prisen og hurtig levering