MIFApladen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mifa-pladen repræsenterer for os noget unikt. Altid et venligt og hjælpsom menneske - ikke en AI-robot - kvaliteten er altid 100%. Og hvis man - som jeg fik målt lidt forkert op er hjælpsomheden uen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man bestiller specialfremstillede produkter til over 5000 kr, så må det kunne forventes, at Mifa-pladen tjekker at ordren er korrekt, før de sender den ud ad døren. Skulle fejlen ske alligevel, så... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de encimeras
  3. Tienda de mobiliario para cocina

Escrito por la empresa

Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

var nede og købe en bordplade og nogle rester…

var nede og købe en bordplade og nogle rester efter aftale pr tlf
blev betjent af mette pilgård

følte mig meget uvelkommen og til ulejlighed,fik dog lov til at betale fuld pris for nogle rester
helt sikkert ikke der jeg vil henvende mig en anden gang

15 de agosto de 2018
Logotipo de MIFApladen

Respuesta de MIFApladen

Tak for din anmeldelse – vi er dog kede af den lave score, da vi faktisk mener vi har ydet god kundeservice.

Vi er en webshop, hvor alt produceres efter ordre… Vi har ikke pladerne til at ligge på lager i alle størrelser, så vi bare lige kan gå ud og finde dem, hvis der kommer en kunde forbi, der ønsker en plade. Derfor står der også på vores hjemmeside, at hvis man ønsker at afhente sine plader selv, så skal man bestille og betale i forvejen, og så vil man få en mail når ordren er klar til afhentning.

Du har ikke fået at vide i telefonen, at du bare kunne komme og hente pladerne. Du har fået at vide, at vi havde de her råplader, som du selv kunne skære til, men der er ikke blevet sagt noget om, at du bare kunne komme og hente uden at bestille online – det tilbyder vi nemlig desværre ikke.

Da du alligevel var kørt hele vejen ned til os hjalp vi dig, og fandt nogle mindre pladestykker i 18mm du kunne bruge – og den store plade du skulle bruge i 27mm fik vi faktisk produktionen til at skære op selvom de var i fuld gang med andre opgaver, som de måtte gå fra.

Det er i vores øjne god kundeservice, men det kan vi fornemme at det desværre ikke er hos dig, hvilket vi er utrolig kede af.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god pris, kvalitet, service og levering

Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig.

Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering.

Helt perfekt handel!

24 de junio de 2018

100% i orden !

100% i orden !
Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.

11 de junio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og god kvalitet

God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen

28 de abril de 2018

Så nemt!

Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede.

De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren.

Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!

20 de marzo de 2017

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med det flotte produkt de har lavet ifm. bestilling af bl.a. en mindre sofa bordplade i specialmål, ligesom servicen før og under levering var i top.

Hvis du skal bruge en eller anden form for træ i specialmål kan jeg kun anbefale at bestille den herfra.

10 de marzo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik et produkt, der desværre var fejlbehæftet. Jeg tog kontakt til mifapladen, og sendte billeder. Der var ingen problemer med at få et nyt produkt. thumbs up herfra.

1 de junio de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service - handel ALDRIG hos firmaet

ELENDIG SERVICE! Hjemmesiden viser et billede af pladen og ud fra den er der bestilt en helrunding på én af siderne... Fordi DE har lavet en fejl vil de IKKE lave en ny uden beregning! Kan kun fraråde alle at handle hos dem!

13 de octubre de 2015
Logotipo de MIFApladen

Respuesta de MIFApladen

Tak for din anmeldelse – vi er dog kede af den lave score, da vi ikke mener scoren er berettiget. Du har fået præcist det du har bestilt, som vi også har forklaret dig gentagne gange på mail! Laver vi en fejl står vi ved det, men i dette tilfælde har vi produceret lige præcis det du har bestilt, og det er derfor dig der har lavet en fejl og ikke os.

Hos os har man mulighed for at bestille specialfremstillede træplader på mål og med forskellige kantprofiler og udskæringer alt efter hvad du ønsker. På siden hvor dette bestilles er der en illustration der viser hvordan stavne går i forhold til stavretningen, og hvad de forskellige kanter hedder i forhold til stavretningen / længderetningen, så du let kan se hvilke kanter du skal vælge profil på. Illustrationen som du henviser til vender på præcis samme måde som det lille preview der vises på siden når du har tastet længde og bredde ind.

Det afgørende for hvordan stavene vender på pladen er hvad du angiver i feltet til længde og i feltet bredde. Du har bestilt en plade som er bredere end den er lang, og så har du valgt en helrunding på forkanten af pladen (i vores system ”Kant A, forkant længderetning”), og det er præcis det vi har leveret til dig!

Vi kan jo ikke ombytte specialfremstillede plader fordi du ikke har bestilt det du reelt ønsker. Illustrationen har hele tiden vist pladens stavretning og kanternes benævnelse i forhold til det lille preview. Vi kan ikke forklare/beskrive det mere tydeligt på hjemmesiden end vi allerede har gjort, da både stavretning, kanter og hjørner er vist i forhold til hinanden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert produkt og levering/betaling helt uden "knaster" :-)

Deres hjemmeside fungere godt, så brugte ikke lang tid på at bestille produkt. Og som leverandøren selv gør opmærksom, skal du gennemgå produktet ved levering. Fragt leverandøren havde nemlig lavet en meget meget lille bulle i mit produkt. Nemt fikset med en smulle kogende vand og lidt sandpapir. Samtlige 5 stjerner er dog stadig fuldt ud fortjent.

30 de mayo de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.